Nieuws

Zebra Vibes is de nieuwe badmode collectie voor 2024 bestaat uit felle en vrolijke kleuren en zebrastrepen. Wie zegt dat zebra’s alléén zwart en wit gestreept zijn?

Lees verder →

BECO wijzigt de verpakking van de zwembrillen van plastic opbergdoosje naar een kartonnen verpakking. De nieuwe kartonnen verpakking als retailverpakking is een kartonnen slider verpakking en biedt een aantal voordelen, zo is de nieuwe kartonnen verpakking duurzamer, functioneler en beter geschikt voor zelfbediening.

Lees verder →

Sportieve zwemkleding met een nachtdonker jungle patroon in chloorbestendige stof. De night jungle collectie bestaat uit sportieve zwemkleding voor dames, heren en kinderen. 

Lees verder →

RESTUBE is een opblaasbare veiligheidsboei en biedt voldoende drijfvermogen voor een volwassene om in noodgevallen het hoofd boven te kunnen water te houden, in afwachting van hulp. De RESTUBE boei zit opgeborgen in een compact heuptasje en kun je zo altijd bij je dragen. Raak je in problemen dan kun je je hoofd boven water houden.

Lees verder →

Voor 2021 komt BECO met een kleine collectie zwemkleding en badmode in pop colour; felle en vrolijke neon kleuren in de meest favoriete badpak modellen, maar ook triangelbikini's voor dames en meisjes. Voor de heren en jongens zijn komen er zwemboxers en zwemshorts in neon kleuren rood en blauw. Bekijk de preview video!

Lees verder →

De SaferSwimmer zwemboeien zijn de must have voor iedere open water zwemmer, de zwemboei vergroot namelijk de zichtbaarheid tijdens het zwemmen in open water. Daarnaast zorgt de zwemboei met zijn felle kleur ervoor dat je de aandacht kunt trekken mocht je in nood komen en kun je op de boei blijven drijven en je hoofd boven water houden in noodsituaties.

Lees verder →

BECO roept de neopreen shorty's voor kinderen terug omdat zij een hogere PAK-waarde hebben en dus niet voldoen aan de wettelijke eisen. Deze hogere waarden kunnen als kankerverwekkend worden beschouwd en het kan niet worden uitgesloten dat het dragen van deze producten een potentieel risico voor de gebruiker met zich mee brengt

Lees verder →

BECO roept de neopreen aquafitness handschoenen terug omdat zij een hogere PAK-waarde hebben en dus niet voldoen aan de wettelijke eisen. Deze hogere waarden kunnen als kankerverwekkend worden beschouwd en het kan niet worden uitgesloten dat het dragen van deze producten een potentieel risico voor de gebruiker met zich mee brengt

Lees verder →

De nieuwe productbrochures voor 2020 zijn uit!
Bekijk alle mooie en nieuwe producten voor de komende zomer.

Lees verder →

NVWA onderzoekt 34 zwembandjes op sterkte van de naden. De zwembandjes zijn voldoende sterk waardoor deze niet gemakkelijk kunnen scheuren. Van 20 onderzochte zwembandjes kon verder niet achterhaald worden of zij voldoen aan de wettelijke eisen waardoor verkoop nu verboden is. De BECO zwembandjes voldoen aan alle wettelijke veiligheidseisen.

Lees verder →

De nieuwe website voor zakelijke klanten is online. Klanten kunnen nu ook online bestellen bij S&C Distributie B.V.

Lees verder →