Snorkelsetjes met zwemvliezen

Snorkelsetjes bestaande uit een duikbril, snorkeltube en zwemvliezen

Sorteren op
SEAC Snorkelset Easy, blauw

SEAC Snorkelset Easy, blauw

Seac Sub complete snorkelsetje bestaande uit een duikmasker in silicone, snorkel en flippers en dat alles in een handige tas.De complete snorkelset is leverbaar in kindermaten en volwassenmaten en verkrijgbaar in maten 28/30, 31/33, 34/35, 36/37, 38/39, 40/41, 42/43, 44/45 en 46/47. Deze complete snorkelset van het bekende merk Seac Sub biedt grote kwaliteit en comfort tijdens het snorkelen en duiken. Seac Sub heeft een grote en jarenlange reputatie opgebouwd in de snorkel- en duikwereld! Het duikmasker is voorzien van afsluitranden in silicone en een silicone hoofdband. De lens is gemaakt van gehard glas, waardoor deze niet zomaar zal breken. De hoofdband is verstelbaar met behulp van een klik-systeem. De meegeleverde snorkeltube is een standaard snorkeltube, vanaf maat 34/35 wordt er een snorkeltube meegeleverd met een uitblaasventiel en een anti-druppel bovenkant. De Easyfin flippers maken de snorkelset compleet. De flippers hebben een blad gemaakt van Polypropyleen dat een hoge elasticiteit biedt. Dit komt de flipper beweging ten goede. De voetzool van deze flippers is gevormd naar de voet en gemaakt van zachte thermoplast rubber. Deze set wordt geleverd met een handige tas zodat u de complete set overal mee naar toe kunt nemen. Vrij van phthalates. Let op: dit is een uitlopend model.

€ 35,50
Details
€ 42,96 inclusief BTW
SEAC Snorkelset Tris Sprint, blauw

SEAC Snorkelset Tris Sprint, blauw

Seac Sub complete snorkelset Tris Sprint in het blauw bestaande uit een duikmasker in silicone, snorkel met uitblaasventiel, flippers met verstelbare hielband en dat alles in een handige tas.Het snorkelsetje Tris Sprint is leverbaarbaar in kindermaten en volwassenmaten en is verkrijgbaar in de maten 32/35, 36/38, 39/41, 42/44 en 45/47. Deze snorkelset van het bekende merk Seac Sub biedt grote kwaliteit en comfort tijdens het snorkelen en duiken. Seac Sub heeft een grote en jarenlange reputatie opgebouwd in de snorkel- en duikwereld! Het duikmasker is voorzien van afsluitranden in silicone en een silicone hoofdband. De lens is gemaakt van gehard glas, waardoor deze niet zomaar zal breken. De hoofdband is verstelbaar met behulp van een klik-systeem. De flippers zijn voorzien van een openhiel en zijn daardoor verstelbaar in 6 verschillende posities met de verstelbare band.Daarnaast zijn de flippers voor een groot deel voorzien van een rubberen rand. Hierdoor zijn er minder scherpe randen waaraan u of een ander zich kan bezeren. Daardoor is deze snorkelset uitermate geschikt voor gebruik in het zwembad.De voetzool van deze flippers zijn gevormd naar de voet en gemaakt van zachte thermoplast rubber. Het blad van de flippers is gemaakt van 3 verschillende materialen waaronder polypropylene en is bestand tegen uv-straling. Kortom dit is de ideale snorkelset voor privé gebruik tijdens het snorkelen! Let op: dit is een uitlopend model.Deze set wordt geleverd met een handige tas zodat u de complete set overal mee naar toe kan nemen. Vrij van phthalates.

€ 33,06
Details
€ 40,00 inclusief BTW
SEAC Snorkelset Tris Sprint, geel

SEAC Snorkelset Tris Sprint, geel

Seac Sub complete snorkelset Tris Sprint in het geel bestaande uit een duikmasker in silicone, snorkel met uitblaasventiel, flippers met verstelbare hielband en dat alles in een handige tas.Het snorkelsetje Tris Sprint is leverbaarbaar in kindermaten en volwassenmaten en is verkrijgbaar in de maten 32/35 en 36/38. Deze snorkelset van het bekende merk Seac Sub biedt grote kwaliteit en comfort tijdens het snorkelen en duiken. Seac Sub heeft een grote en jarenlange reputatie opgebouwd in de snorkel- en duikwereld! Het duikmasker is voorzien van afsluitranden in silicone en een silicone hoofdband. De lens is gemaakt van gehard glas, waardoor deze niet zomaar zal breken. De hoofdband is verstelbaar met behulp van een klik-systeem. De flippers zijn voorzien van een openhiel en zijn daardoor verstelbaar in 6 verschillende posities met de verstelbare band.Daarnaast zijn de flippers voor een groot deel voorzien van een rubberen rand. Hierdoor zijn er minder scherpe randen waaraan u of een ander zich kan bezeren. Daardoor is deze snorkelset uitermate geschikt voor gebruik in het zwembad.De voetzool van deze flippers zijn gevormd naar de voet en gemaakt van zachte thermoplast rubber. Het blad van de flippers is gemaakt van 3 verschillende materialen waaronder polypropylene en is bestand tegen uv-straling. Kortom dit is de ideale snorkelset voor privé gebruik tijdens het snorkelen! Let op: dit is een uitlopend model.Deze set wordt geleverd met een handige tas zodat u de complete set overal mee naar toe kan nemen. Vrij van phthalates.

€ 38,02
Details
€ 46,00 inclusief BTW
SEAC set Tris Sunsea JR, blauw

SEAC set Tris Sunsea JR, blauw

Seac Sub complete snorkelset Tris Sunsea in het blauw bestaande uit een duikmasker in silicone, snorkel met uitblaasventiel, flippers en dat alles in een handige tas.De complete snorkelset is leverbaar in kindermaten en maten voor volwassenen, verkrijgbaar in maten 28/30, 30/32 en 36/37. Deze snorkelset van het bekende merk Seac Sub biedt grote kwaliteit en comfort tijdens het snorkelen en duiken. Seac Sub heeft een grote en jarenlange reputatie opgebouwd in de snorkel- en duikwereld! Het duikmasker is voorzien van afsluitranden in silicone en een silicone hoofdband. De lens is gemaakt van gehard glas, waardoor deze niet zomaar zal breken. De hoofdband is verstelbaar met behulp van een klik-systeem. Vrij van phthalates.De flippers zijn voorzien van een voetzool welke is gevormd naar de voet en gemaakt van zachte thermoplast rubber. Het blad van de flipper is gemaakt van 3 verschillende materialen waaronder polypropyleen en is bestand tegen uv-straling. Kortom de ideale flipper voor privé gebruik tijdens het snorkelen!Deze set wordt geleverd met een handige tas zodat u de complete set overal mee naar toe kan nemen. Let op: dit is een uitlopend model.

€ 28,06
Details
€ 33,95 inclusief BTW
Seac snorkelset Tris Spinta, blauw

Seac snorkelset Tris Spinta, blauw

Seac compleet snorkelsetje Tris Spinta bestaande uit een duikmasker in silicone, snorkel met uitblaasventiel en anti-druppel top en zwemvliezen. De snorkelset met zwemvliezen wordt geleverd in een handige opberg- en draagtas en is leverbaar in kindermaten en maten voor volwassenen. Deze snorkelset van het bekende merk Seac Sub biedt grote kwaliteit en comfort tijdens het snorkelen en duiken. Seac heeft een grote en jarenlange reputatie opgebouwd in de snorkel- en duikwereld! Het duikmasker is voorzien van afsluitranden in silicone en een silicone hoofdband. De duikbril is uitgevoerd met twee lenzen en zijn gemaakt van gehard glas, waardoor deze niet zomaar zal breken. De hoofdband is verstelbaar met behulp van een klik-systeem.  De snorkeltube is gemaakt uit technopolymeer en polycarbonaat en heeft een een anti-druppeltop. De anti-druppeltop beschermt de opening van de snorkeltube tegen waterspetters zodat deze niet zo maar in de snorkel kunnen lopen. Het mondstuk van de snorkeltube is gemaakt uit silicone. De zwemvliezen hebben een blad dat is gemaakt uit polypropyleen en biedt een hoge elasticiteit. Dit komt de flipper beweging ten goede. De zwemvliezen zijn aan het einde van het blad voorzien van rubberen inserts, hierdoor hebben de zwemvliezen geen scherpe randen en zijn deze zwemvliezen geschikt voor gebruik in zwembaden. De voetzool van de zwemvliezen is naar de voet gevomd en gemaakt uit zacht thermoplast rubber. Deze complete snorkelset wordt geleverd met een handige draagtas zodat je de snorkelset gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen. Met deze snorkelset ben je klaar om de wereld onder water te gaan ontdekken. De snorkelsetjes zijn leverbaar in verschillende maten, kies de juiste schoenmaat. JR - schoenmaten 28/30, 31/33MD - schoenmaten 34/35, 36/37 en 38/39AD - schoenmaten 40/41, 42/43, 44/45 en 46/47 LET OP: dit is een uitlopend artikel, indien dit artikel in een bepaalde maat niet op voorraad is, dan kan dit product niet meer geleverd worden

€ 46,24
Details
€ 55,95 inclusief BTW
Seac snorkelset Tris Sprint dry top, blauw

Seac snorkelset Tris Sprint dry top, blauw

Seac compleet snorkelsetje Tris Sprint dry bestaande uit een duikmasker in silicone, snorkel met uitblaasventiel en dry top systeem en zwemvliezen. De snorkelset met zwemvliezen wordt geleverd in een handige opberg- en draagtas en is leverbaar in kindermaten en maten voor volwassenen. Deze snorkelset van het bekende merk Seac Sub biedt grote kwaliteit en comfort tijdens het snorkelen en duiken. Seac heeft een grote en jarenlange reputatie opgebouwd in de snorkel- en duikwereld! Het duikmasker is voorzien van afsluitranden in silicone en een silicone hoofdband. De duikbril met een lens gemaakt van gehard glas, waardoor deze niet zomaar zal breken. De hoofdband is verstelbaar met behulp van een klik-systeem.  De snorkeltube is gemaakt uit technopolymeer en polycarbonaat en heeft een waterloosventiel, aan de bovenkant is de snorkel uitgerust met een dry top systeem. Het dry top systeem voorkomt dat water aan de bovenkant in de snorkeltube kan komen. Het mondstuk van de snorkeltube is gemaakt uit silicone. De zwemvliezen hebben een open hiel en zijn verstelbaar in 6 verschillende posities met een verstelbare band. Hierdoor kun je zelf de perfecte pasvorm bepalen. Daarnaast zijn deze zwemvliezen voor een groot deel voorzien van een rubberen rand rondom, hierdoor zijn er minder scherpe randen waaraan u of een ander zich kan bezeren. Daardoor zijn deze flippers uitermate geschikt voor gebruik in het zwembad. De voetzool van deze zwemvliezen zijn gevormd naar de voet en zijn gemaakt van zachte thermoplast rubber. Het blad van de zwemvliezen is gemaakt van 3 verschillende materialen waaronder polypropyleen en is bestand tegen uv-straling.  Met deze snorkelset ben je klaar om de wereld onder water te gaan ontdekken. De snorkelsetjes zijn leverbaar in verschillende maten, kies de juiste schoenmaat. JR - schoenmaten 32/35MD - schoenmaten 36/38AD - schoenmaten 39/41, 42/44, 45/47

€ 60,29
Details
€ 72,95 inclusief BTW