Aqua boksen

Let's get ready to rumble! Met deze producten kun je (kick)boksen in het water. Op de SharkPunch bokspaal en bokszak kun je daadwerkelijk stoten en kick uitdelen. Met kickboks handschoenen kun je kracht- en uithoudingsvermogen trainen tijdens aquafitness in het water. Kickboksen en boksen in het water is een leuke workout en je traint het hele lichaam!

Sorteren op
BECO aqua kickboxing handschoenen | rood

BECO aqua kickboxing handschoenen | rood

Beco kickboks handschoenen voor kickboksen in het water. De kickboks handschoenen zijn gemaakt van hoge kwaliteit EVA-schuim, hebben een ergonomish gevormd handvat en voelen zacht aan. Met de kickboks handschoenen kun je kracht- en uithoudingsvermogen trainen in het water. Ideaal voor het trainen van de armspieren en het bovenlichaam.  Leverbaar in één universele maat. Worden per paar geleverd.

€ 24,75
Details
€ 29,95 inclusief BTW
BECO aqua-kickboxing handschoenen, blauw

BECO aqua-kickboxing handschoenen, blauw

Beco kickboks handschoenen voor kickboksen in het water. De kickboks handschoenen zijn gemaakt van PE-schuim en voelen zacht aan. Met de kickboks handschoenen kun je kracht- en uithoudingsvermogen trainen in het water. Ideaal voor het trainen van de armspieren en het bovenlichaam.  Worden per paar geleverd. MaatMaat L : 26 x 14 x 1,7 cm,  voor gemiddeld handformaatMaat XL : 28,5 x 16 x 1,7 cm, voor grote handen

€ 14,01
Details
€ 16,95 inclusief BTW
BECO SharkPole | aqua danspaal**

BECO SharkPole | aqua danspaal**

Met de Beco SharkPole kun je paaldansen in het water... Eigenlijk is paaldansen in het water meer een soort paaldans gymnastiek in het water en wordt de workout ook wel aquapole genoemd. Bij het paaldansen in het water kun je dansbewegingen maken en deze afwisselen met fitness- en gymnastiekoefeningen met en rondom de paal. Aquapole fitness in het water is niet alleen heel uitdagend, uitputtend en leuk, maar zorgt er ook voor dat je heel gericht kunt trainen. Juist bepaalde spiergroepen kunnen tijdens een aquapole workout in het water getraind worden en hierdoor versterkt worden. De Beco SharkPole is ideaal voor een aquapole workout en kan gebruikt worden bij aquafitness, therapie, revalidatie en bij krachttraining.  Aquapole dancing en fitness en gymnastiek in het water versterkt het cardiovasculaire systeem (bloedsomloop, hart- en vaatstelsel). Daarnaast kun je tijdens een aquapole workout in het water de flexibiliteit, coördinatie, kracht- en uithoudingsvermogen verbeteren. Een aquapole workout in het water geeft snel resultaat. De Beco SharkPole is een 180 cm lange paal gemaakt van roestvrij Edelstaal (316 L). De paal wordt gemonteerd op een rond platform gemaakt van PVC. Het platform heeft heeft een diameter van 90 cm en is hiermee groot van formaat zodat je er goed op kunt staan tijdens de workout. Aan de onderkant van het platform zitten 12 zuignapjes, bij het in het water plaatsen van het platform zuigen de zuignapjes zich vast aan de bodem. Zo staat de aquapole stevig en vast in het water.  De Beco SharkPole is het best te gebruiken in een waterdiepte van 130 tot 150 cm. De BECO SharkPole is de ideale aquapole voor aquafitness. Gewicht 22 kgHoogte paal 180 cmDiameter platform 90 cm

€ 950,41
Details
€ 1.150,00 inclusief BTW
BECO SharkPunch bokszak**

BECO SharkPunch bokszak**

Boksen en kickboksen in het water? Het kan met de BECO SharkPunch bokszak. Deze bokszak kun je op de BECO SharkPole bevestigen zodat je in het water kunt boksen en de bewegingen van martial arts kunnen worden gesimuleerd. Kickboksen in het water is een totale body workout en is enorm intensief. Bij het boksen in het water en worden alle spiergroepen in het lichaam aangesproken en is hierdoor intensief van aard. Bij een workout in het water worden de beenspieren, zitvlak, armspieren, borstspieren, buikspieren en rugspieren aangesproken, alsmede het cardiovasculaire systeem (hart, bloedsomloop, doorbloeding en bloedvaten). Bij het trainen in het water kun je ca. 600 calorieën per uur verbranden. Het boksen in het water verbeterd de coördinatie en balans en tegelijkertijd werk je aan snelheid-, kracht- en sterkte training, maar op een leuke en uitdagende manier. Door te boksen in het water train je intensief en kun je de gedachten van alle dag verzetten en kun je jezelf even helemaal uitleveren op de bokszak. De SharkPunch is het best te gebruiken in ondiep water (minimaal 130 cm, maximaal 150 cm). De SharkPunch bokszak is gemaakt van speciaal foam dat onder hoge druk is samengeperst dat de energie van stoten geleidelijk absorbeert. De bokszak is veilig in gebruik doordat het foam de energie die vrijkomt bij het stoten geleidelijk en goed absorbeert en zo kenmerkende ververlende ongelukjes voorkomen worden die bij het boksen horen. De buitenkant van de boszak is gemaakt van textiel mesh dat zacht aan voelt. De Bokszak is geschikt voor gebruik in zwembaden en thermaalbaden en chloor- en zoutwater bestendig. De bokszak fixeer je op de SharkPole met mee geleverde beugel, hierdoor kun je deze ook op de gewenste hoogte instellen. De bokszak is 75 cm hoog en heeft een diameter van 50 cm. Het is van groot belang dat deze workout wordt verzorgd door een instructeur die op de hoogte is van aerobic boksen, boksen in het water en bekend is met martial arts. Met de BECO SharkPunch bokszak breng je een nieuwe trend in je zwembad waarmee je fanatiek en intensief kunt trainen.   Let op: de SharkPole wordt niet mee geleverd.  

€ 453,72
Details
€ 549,00 inclusief BTW
BECO kickboks paal met bokszak

BECO kickboks paal met bokszak

Kick boksen in het water? Het kan met de BECO SharkPunch bokszak en bokspaal. Met deze SharkPunch bokspaal kun je in het water boksen en de bewegingen van martial arts kunnen worden gesimuleerd. Kickboksen in het water is een totale body workout en is enorm intensief. Bij het boksen in het water en worden alle spiergroepen in het lichaam aangesproken en is hierdoor intensief van aard. Bij een workout in het water worden de beenspieren, zitvlak, armspieren, borstspieren, buikspieren en rugspieren aangesproken, alsmede het cardiovasculaire systeem (hart, bloedsomloop, doorbloeding en bloedvaten). Bij het trainen in het water kun je ca. 600 calorieën per uur verbranden. Het boksen in het water verbeterd de coördinatie en balans en tegelijkertijd werk je aan snelheid-, kracht- en sterkte training, maar op een leuke en uitdagende manier. Door te boksen in het water train je intensief en kun je de gedachten van alle dag verzetten en kun je jezelf even helemaal uitleveren op de bokszak. De SharkPunch is het best te gebruiken in ondiep water (minimaal 130 cm, maximaal 150 cm). De SharkPunch bokszak is gemaakt van speciaal foam dat onder hoge druk is samengeperst dat de energie van stoten geleidelijk absorbeert. De bokszak is veilig in gebruik doordat het foam de energie die vrijkomt bij het stoten geleidelijk en goed absorbeert en zo kenmerkende ververlende ongelukjes voorkomen worden die bij het boksen horen. De buitenkant van de boszak is gemaakt van textiel mesh dat zacht aan voelt. De Bokszak is geschikt voor gebruik in zwembaden en thermaalbaden en chloor- en zoutwater bestendig. De bokszak fixeer je op de SharkPole met mee geleverde beugel, hierdoor kun je deze ook op de gewenste hoogte instellen. De bokszak is 75 cm hoog en heeft een diameter van 50 cm. Het is van groot belang dat deze workout wordt verzorgd door een instructeur die op de hoogte is van aerobic boksen, boksen in het water en bekend is met martial arts. Met de BECO SharkPunch bokszak breng je een nieuwe trend in je zwembad waarmee je fanatiek en intensief kunt trainen.  

€ 1.404,13
Details
€ 1.699,00 inclusief BTW