Aqua boksen

Let's get ready to rumble! Met deze producten kun je (kick)boksen in het water. Op de SharkPunch bokspaal en bokszak kun je daadwerkelijk stoten en kick uitdelen. Met kickboks handschoenen kun je kracht- en uithoudingsvermogen trainen tijdens aquafitness in het water. Kickboksen en boksen in het water is een leuke workout en je traint het hele lichaam!

Sorteren op
BECO aqua kickboxing handschoenen | rood

BECO aqua kickboxing handschoenen | rood

Beco kickboks handschoenen voor kickboksen in het water. De kickboks handschoenen zijn gemaakt van hoge kwaliteit EVA-schuim, hebben een ergonomish gevormd handvat en voelen zacht aan. Met de kickboks handschoenen kun je kracht- en uithoudingsvermogen trainen in het water. Ideaal voor het trainen van de armspieren en het bovenlichaam.  Leverbaar in één universele maat. Worden per paar geleverd.

€ 24,75
Details
€ 29,95 inclusief BTW
BECO aqua-kickboxing handschoenen, blauw

BECO aqua-kickboxing handschoenen, blauw

Beco kickboks handschoenen voor kickboksen in het water. De kickboks handschoenen zijn gemaakt van PE-schuim en voelen zacht aan. Met de kickboks handschoenen kun je kracht- en uithoudingsvermogen trainen in het water. Ideaal voor het trainen van de armspieren en het bovenlichaam.  Worden per paar geleverd. MaatMaat L : 26 x 14 x 1,7 cm,  voor gemiddeld handformaatMaat XL : 28,5 x 16 x 1,7 cm, voor grote handen

€ 14,01
Details
€ 16,95 inclusief BTW