RESTUBE

RESTUBE is een handig, compact en licht gewicht hulpmiddel dat zwemmers en watersporters bij zich kunnen dragen. Raak je in het water in de problemen dan kun je je hoofd boven water houden.

Sorteren op
per pagina
Restube CO2 patronen 16 gram

Restube CO2 patronen 16 gram

RESTUBE 16 grams CO2 patronen dienen als vervanging van het CO2 patroon in jouw RESTUBE. Deze CO2-patronen vervangingset is te gebruiken met iedere RESTUBE, met uitzondering van het model Beach, het model BEACH maakt gebruik van een kleiner CO2 patroon. De 16 grams CO2-patronen zijn ook te gebruiken met de oudere RESTUBE modellen zoals Basic, Classic en Sports, levering zonder groene clipjes. Deze heb je voor een correcte werking van een RESTUBE niet nodig en hebben slechts een indicatieve functie. De RESTUBE CO2 patronen zijn zeewater bestendig en voldoen aan DIN EN ISO 12402-7.Gebruik alleen de originele RESTUBE CO2 patronen. Voor vervoer per vliegtuig, raadpleeg de IATA/TSA-voorschriften.

€ 8,26
Details
€ 9,99 inclusief BTW
Restube Lifeguard | rood/zwart

Restube Lifeguard | rood/zwart

De RESTUBE lifeguard is bedoeld voor professionele lifeguards en is een handig, compact en licht gewicht reddingsmiddel dat lifeguards in een heuptasje altijd bij zich kunnen dragen. De RESTUBE lifeguard laat zich het best omschrijven als een automatisch opblaasbare rescue tube. De RESTUBE lifeguard is robuust en ontwikkeld voor gebruik onder zware omstandigheden om mensen in nood te kunnen redden. Dankzij het lichte gewicht van de RESTUBE, het geringe formaat en de mogelijkheid het heuptasje horizontaal of verticaal bij je te dragen zorgt ervoor dat de RESTUBE niet hinderlijk is bij de uitvoering van je werk als lifeguard. Je kunt de RESTUBE lifeguard tijdens je dienst gemakkelijk bij je dragen, zo heb je altijd een reddingsmiddel bij de hand en kun je direct in actie komen als er iemand in problemen raakt.  De RESTUBE lifeguard werkt precies hetzelfde als een rescue tube alleen is de RESTUBE lifeguard opblaasbaar en zit deze opgeborgen in een robuust heuptasje. De RESTUBE lifeguard heeft een speciale sluiting met een kunststof pin, trek je de pin er uit, dan activeer je het opblaassysteem en opent het tasje. De RESTUBE lifeguard is uitgerust met een CO2 cilinder die de boei opblaast in enkele seconden. Een redding met de RESTUBE verloopt op precies dezelfde manier als een redding met een normale rescue tube. De RESTUBE biedt ook de mogelijkheid om de tube aan de borstkast van een (bewusteloze) drenkeling te plaatsen en aan de rugzijde de beide einden van de tube aan elkaar vast te maken. Ga je het water in om iemand te redden dan hindert het RESTUBE lifeguard heuptasje niet tijdens het zwemmen en biedt het jou als lifeguard bewegingsvrijheid. Je kunt snel naar een drenkeling in nood zwemmen, door golven duiken of diep onder water duiken. Het heuptasje is zowel horizontaal als verticaal rond het middel te dragen. Afhankelijk van de persoonlijke voorkeur kun je hierdoor het heuptasje zo bij je dragen op een manier die voor jou het prettigste is. Daarnaast kun je de RESTUBE aan riemen bevestigen met een maximale breedte van 7 cm of aan een harnas. De RESTUBE wordt compleet geleverd met een draagriem van 120x3,8 cm met een éénhandig quick-release opener. De volledige opgeblazen RESTUBE lifeguard boei heeft een lengte van 80 cm en een diameter van 13 cm. Het drijfvermogen van 75N en is ruim voldoende om een volwassen persoon te kunnen redden. De opblaasbare boei zelf is gemaakt van extra stevig materiaal en voorzien van retro reflecterende banden. De boei is uitgevoerd met 1,8 meter lange drijvende lijn met schouderband en de maximale belasting bedraagt 250 kg. Na gebruik kan je RESTUBE leeg laten lopen dankzij het ventiel en weer klaar maken voor het volgende gebruik. Plaats een nieuw 16 grams CO2 patroon en vouw de boei weer op in het heuptasje. Nu is de RESTUBE weer gereed voor een volgende inzet. Materiaal: nylon / TPUAfmetingen: 16x10x7 cmGewicht: 450 gram More freedom & water safety    

€ 115,66
Details
€ 139,95 inclusief BTW
Restube PFD | azuur blauw

Restube PFD | azuur blauw

De Restube PFD is een handig, compact en licht gewicht drijfhulpmiddel dat watersporters bij zich kunnen dragen. Raak je in problemen dan kun je je hoofd boven water houden. De Restube PFD is CE gecertificeerd en is een goed gekeurd drijfhulpmiddel en is ideaal voor watersporters zoals suppers en motorbootvaarders. De Restube PFD (Personal Floatation Device) is het kleinste gecertificeerde drijfhulpmiddel op de markt waarmee je jezelf veilig en vrij voelt op het water. De Restube PFD biedt een drijfvermogen van 50N en voldoet hiermee aan de eisen die zijn gesteld voor drijfhulpmiddelen. De Restube PFD is DIN EN ISO 12402-5 en DIN EN ISO 12402-6 gecertificeerd en kan worden gebruikt in situaties en op plekken waar een gecertificeerd drijfhulpmiddel gedragen dient te worden. De Restube PFD is ideaal voor Stand Up Paddling en motorboot varen. Val je in het water dan kun je jezelf drijvend houden. RESTUBE biedt je vrijheid en veiligheid in het water. RESTUBE is een klein en compact hulpmiddel dat je gemakkelijk als heuptasje bij je kunt dragen. Raak je in/op het water in de problemen dan kun je de RESTUBE activeren door aan een koordje te trekken. De RESTUBE boei blaast zich zelf in enkele sconden op en bied je drijfvermogen. Doe de nekband over je hoofd en houd de opgeblazen boei vast, dit spaart je energie. De RESTUBE boei biedt genoeg drijfvermogen om je hoofd boven water te houden. Wacht op hulp of trek aandacht van andere watersporters. De RESTUBE PFD is gemakkelijk bij je te dragen doordat deze is opgeborgen in een heuptasje. Dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht merk je niet eens dat je een hulpmiddel bij je draagt en het beperkt je niet in je bewegingsvrijheid. De RESTUBE PFD wordt geleverd met een riem (120x3,8 cm) en een kruisband. Daarnaast is deze voorzien van een SUP safety leash connector. De volledige opgeblazen RESTUBE boei heeft een drijfvermogen van 75N (gecertificeerd op 50N). Door op de RESTUBE boei te blijven hangen en drijven kun je je hoofd boven water houden. Nu heb je even tijd om na te denken. RESTUBE helpt je, het maakt niet uit hoe groot je bent. Indien je zware kleding aan hebt zoals schoenen, doe ze dan uit als je in een kritische situatie terecht bent gekomen. De RESTUBE boei is ook met de mond op te blazen. Na gebruik kan je RESTUBE leeg laten lopen dankzij het ventiel en weer opbergen in het heuptasje, zodat je deze een volgende keer weer kunt gebruiken. De RESTUBE is na gebruik herbruikbaar. Spoel de RESTUBE af met schoon water en laat hem drogen. Plaats een nieuw 16 grams CO2 patroon in de houder. Het CO2 patroon is zoutwater bestendig en roest niet in zeewater. Vouw de RESTUBE op en plaats deze terug in het heuptasje. De RESTUBE is nu weer klaar voor het volgende gebruik. Materiaal: nylon / TPUAfmetingen: 16,5x6,5x8 cmGewicht: 315 gram More freedom & water safety

€ 66,07
Details
€ 79,94 inclusief BTW
Restube automatic | rood

Restube automatic | rood

De RESTUBE automatic is ontwikkeld voor first responders en drones. De RESTUBE automatic is compact, licht in gewicht en robuust en blaast zich zelf automatisch binnen enkele seconden op zodra deze in contact komt met water. Je kunt de RESTUBE automatic op verschillende manieren gebruiken. Gebruik door first respondersFirst responders kunnen de RESTUBE automatic gemakkelijk met de hand naar een drenkeling toe werpen. Zodra de RESTUBE automatic in contact komt met water blaast deze zich zelf op en kan de drenkeling deze vast pakken, er op hangen en het hoofd boven water houden.  Gebruik in combinatie met dronesDe drone vliegt met een RESTUBE automatic naar een drenkeling en laat met behulp van een dropping systeem de RESTUBE automatic boven de drenkeling in het water vallen. Je kunt de RESTUBE automatic ook uit voorzorg aan je drone bevestigen, mocht je drone en keer in het water neer storten, zo kun je deze altijd weer terug vinden. Houd je altijd aan de voorschriften voor het vliegen met een drone en het laten vallen van voorwerpen. De RESTUBE automatic is aan drones bevestigd worden die een laadvermogen hebben van 900 gram. De RESTUBE automatic blaast zich zelf op zodra deze in contact komt met water en is 65 cm lang en heeft een diameter van 13 cm. De opgeblazen RESTUBE biedt een drijfvermogen van 75N. De RESTUBE automatic is ook met de hand te activeren en kan ook met de mond worden opgeblazen. De RESTUBE automatic zit opgeborgen in een robuust en compact tasje welke is uitgevoerd met een bevestiging voor drone drop & lay mechanismen. Verder is deze ook te gebruiken in combinatie met RESTUBE ready producten.  De RESTUBE automatic kan ook aan de riem gedragen worden, zowel horizontaal als verticaal, een riem wordt niet mee geleverd. Nadat de Restube automatic geactiveerd is geweest dien je de RESTUBE automatic weer inzet gereed te maken door de CO2 patroon en het activeringsmechanisme te vervangen. Hiervoor is een losse herlaadset verkrijgbaar.

€ 82,60
Details
€ 99,95 inclusief BTW
Restube herlaadset voor Restube automatic

Restube herlaadset voor Restube automatic

Rearming kit voor de Restube automatic. De Restube herlaadset bestaat uit een Restube CO2 patroon en een activeringsmechanisme. Leverbaar per stuk of in een setje van 6 stuks.

€ 57,84
Details
€ 69,99 inclusief BTW
Restube CO2 patronen 10,9 gram

Restube CO2 patronen 10,9 gram

RESTUBE 10,9 grams CO2 patronen dienen als vervanging van het CO2 patroon in jouw RESTUBE. Deze CO2-patronen vervangingset is alleen te gebruiken met de RESTUBE Beach. Alle andere RESTUBE modellen maken gebruik van een groter CO2 patroon. De RESTUBE CO2 patronen zijn zeewater bestendig en voldoen aan DIN EN ISO 12402-7.Gebruik absoluut geen andere CO2 patronen, dit is levensgevaarlijk! Gebruik alleen de originele RESTUBE CO2 patronen. Voor vervoer per vliegtuig, raadpleeg de IATA/TSA-voorschriften.  

€ 8,26
Details
€ 9,99 inclusief BTW
Restube beach limited | donker blauw

Restube beach limited | donker blauw

Het maakt niet uit of je op het strand bent, aan het zwemmen bent of aan het snorkelen, de RESTUBE Beach kun je gemakkelijk bij je dragen in een compact en lichtgewicht heuptasje. Raak je in het water in problemen, dan trek je aan het koordje en blaast de RESTUBE boei zichzelf binnen enkele seconden op. Pak opgeblazen RESTUBE boei vast, leun er overheen en zo kun je er op blijven drijven en je hoofd boven water houden. Ben je in problemen geraakt dan kun je gemakkelijk de aandacht proberen te trekken van andere zwemmers of watersporters, steek de boei in de lucht en zwaai heen en weer met de boei De RESTUBE beach is een innovatief veiligheidsmiddel voor strandbezoekers en zwemmers. Raak je in problemen dan kun je het hoofd boven water houden. Je kunt de RESTUBE boei ook met de mond opblazen voor een grotere zichtbaarheid tijdens het zwemmen in open water en deze als een zwemmersboei achter je aan slepen. Of gebruik de RESTUBE als extra ondersteuning bij het zwemmen of snorkelen. De RESTUBE beach biedt voldoende drijfvermogen (50N) voor volwassenen en kinderen in zwemkleding. Heb je de RESTUBE beach boei nodig gehad en is deze opgeblazen geweest? Geen probleem, de RESTUBE beach is herbruikbaar. Laat het lucht uit de boei lopen en vouw deze weer op, verder schroef je gemakkelijk een nieuw 10,9 grams CO2-patroon in de houder, zie ook onderstaande video. De RESTUBE beach is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar oud en volwassenen. Er zijn verschillende modellen RESTUBE's leverbaar, dit model is geschikt voor recreatief gebruik door volwassenen en kinderen, in combinatie met zwemkleding. Volledige RESTUBE functie Drijfvermogen 50N Boei lengte 50 cm  Boei diameter 13 cm Tot 50 activaties Ook opblaasbaar met mondventiel Zeer gemakkelijk op te vouwen na gebruik (video) Draagriem inbegrepen (120 x 2,5 cm) Heuptasje wordt horizontaal gedragen Compatibel met RESTUBE ready producten Uitgerust met fluitje in de trekhendel

€ 41,28
Details
€ 49,95 inclusief BTW
Restube active | ijsblauw

Restube active | ijsblauw

De RESTUBE active is ideaal voor iedereen die actief op, rond of in het water sport. Het maakt niet uit of je zwemt, snorkelt, supt, body board, kanoot, kajakt, roeit, zeilt, motorboot vaart of vist; draag de RESTUBE active om je middel en houd je aandacht bij het moment. Raak je in problemen dan kun je het hoofd boven water houden. De RESTUBE active kun je gemakkelijk bij je dragen en zit in een compact en lichtgewicht heuptasje. Raak je in het water in problemen, dan trek je aan het koordje en blaast de RESTUBE boei zichzelf binnen enkele seconden op. Pak de opgeblazen RESTUBE boei vast, leun er overheen en zo kun je er op blijven drijven en je hoofd boven water houden. Ben je in problemen geraakt dan kun je gemakkelijk de aandacht proberen te trekken van andere zwemmers of watersporters, steek de boei in de lucht en zwaai heen en weer met de boei. De RESTUBE active biedt voldoende drijfvermogen (75N) voor een volwassene. De RESTUBE active is een innovatief veiligheidsmiddel voor wedstrijdzwemmers, open water zwemmers, triathleten, recreatieve zwemmers, ijszwemmers, snorkelaars, watersporters, zeilers, kanovaarders, kajakkers, roeiers, vissers en opvarenden van motorboten. Raak je in problemen dan kun je het hoofd boven water houden. Daarnaast kun je ook hulp bieden aan andere zwemmers of watersporters in problemen, dit maakt de RESTUBE active de ideale met gezel in open water.  Speciaal voor zwemmers wordt een swim stick meegeleverd bij deze RESTUBE, deze voorkomt dat het het RESTUBE heuptasje verschuift tijdens het zwemmen van lange afstanden. Je kunt de RESTUBE boei ook met de mond opblazen voor een grotere zichtbaarheid tijdens het zwemmen in open water en deze als een zwemmersboei achter je aan slepen. Of gebruik de RESTUBE als extra ondersteuning bij het zwemmen of snorkelen. Heb je de RESTUBE active boei nodig gehad en is deze opgeblazen geweest? Geen probleem, de RESTUBE active is herbruikbaar. Laat het lucht uit de boei lopen en vouw deze weer op, verder schroef je gemakkelijk een nieuw 16 grams CO2-patroon in de houder, zie ook onderstaande video. Volledige RESTUBE functie Drijfvermogen 75N Boei lengte 65 cm  Boei diameter 13 cm Tot 100 activaties Ook opblaasbaar met mondventiel Handig om te dragen bij actieve sporten Zeer gemakkelijk op te vouwen na gebruik Horizontaal of verticaal te dragen aan de draagriem "Active" draagriem inbegrepen (120 x 2,5 cm) met swim stick Compatibel met RESTUBE ready producten Uitgerust met fluitje in de trekhendel Klein vakje in de flap voor het opbergen van een sleutel (niet waterdicht)

€ 66,07
Details
€ 79,94 inclusief BTW
Restube extreme | azuur blauw

Restube extreme | azuur blauw

De RESTUBE extreme is ideaal voor gebruik onder ruige omstandigheden. Het maakt niet uit of je kite, windsurft, golfsurft of tijdens je werk; draag de RESTUBE extremeom je middel of bevestig deze aan je harnas. Nu kun je je nog meer concenteren op het moment zelf. Raak je in problemen dan kun je het hoofd boven water houden. De RESTUBE extreme kun je gemakkelijk bij je dragen en zit in een compact heuptasje, deze kun je rond je middel dragen, bevestigen aan andere uitrustig of je harnas. Raak je in het water in problemen, dan trek je aan het koordje en blaast de RESTUBE boei zichzelf binnen enkele seconden op. Pak de opgeblazen RESTUBE boei vast, leun er overheen en zo kun je er op blijven drijven en je hoofd boven water houden. Ben je in problemen geraakt dan kun je gemakkelijk de aandacht proberen te trekken van andere watersporters, steek de boei in de lucht en zwaai heen en weer met de boei. De RESTUBE extreme biedt voldoende drijfvermogen (75N) voor een volwassene. De RESTUBE extreme is een innovatief veiligheidsmiddel voor kiters, surfers en profesionals. Raak je in problemen dan kun je het hoofd boven water houden. Daarnaast kun je ook hulp bieden aan andere watersporters in problemen, dit maakt de RESTUBE extreme de ideale met gezel in open water.  Heb je de RESTUBE extreme boei nodig gehad en is deze opgeblazen geweest? Geen probleem, de RESTUBE extreme is herbruikbaar. Laat het lucht uit de boei lopen en vouw deze weer op, verder schroef je gemakkelijk een nieuw 16 grams CO2-patroon in de houder, zie ook onderstaande video. Volledige RESTUBE functie Drijfvermogen 75N Boei lengte 65 cm  Boei diameter 13 cm Tot 200 activaties Ook opblaasbaar met mondventiel Boei gemaakt van extra robuste materiaen Heuptasje gemaaktr van extra robuste materialen Robuste sluiting Flexibele bevestiging van uitrusting (harnas, riemen) Zowel horizontaal als verticaal monteerbaar aan riemen tot 7 cm breed Draagriem ingebrepen (120 x 3 cm) Mogelijkheid tot gebruik optionele swim stick/positioneringsstang Compatibel met RESTUBE ready producten Uitgerust met fluitje in de trekhendel Klein vakje met rits (niet waterdicht)

€ 82,60
Details
€ 99,95 inclusief BTW
Restube active | zwart

Restube active | zwart

De RESTUBE active is ideaal voor iedereen die actief op, rond of in het water sport. Het maakt niet uit of je zwemt, snorkelt, supt, body board, kanoot, kajakt, roeit, zeilt, motorboot vaart of vist; draag de RESTUBE active om je middel en houd je aandacht bij het moment. Raak je in problemen dan kun je het hoofd boven water houden. De RESTUBE active kun je gemakkelijk bij je dragen en zit in een compact en lichtgewicht heuptasje. Raak je in het water in problemen, dan trek je aan het koordje en blaast de RESTUBE boei zichzelf binnen enkele seconden op. Pak de opgeblazen RESTUBE boei vast, leun er overheen en zo kun je er op blijven drijven en je hoofd boven water houden. Ben je in problemen geraakt dan kun je gemakkelijk de aandacht proberen te trekken van andere zwemmers of watersporters, steek de boei in de lucht en zwaai heen en weer met de boei. De RESTUBE active biedt voldoende drijfvermogen (75N) voor een volwassene. De RESTUBE active is een innovatief veiligheidsmiddel voor wedstrijdzwemmers, open water zwemmers, triathleten, recreatieve zwemmers, ijszwemmers, snorkelaars, watersporters, zeilers, kanovaarders, kajakkers, roeiers, vissers en opvarenden van motorboten. Raak je in problemen dan kun je het hoofd boven water houden. Daarnaast kun je ook hulp bieden aan andere zwemmers of watersporters in problemen, dit maakt de RESTUBE active de ideale met gezel in open water.  Speciaal voor zwemmers wordt een swim stick meegeleverd bij deze RESTUBE, deze voorkomt dat het het RESTUBE heuptasje verschuift tijdens het zwemmen van lange afstanden. Je kunt de RESTUBE boei ook met de mond opblazen voor een grotere zichtbaarheid tijdens het zwemmen in open water en deze als een zwemmersboei achter je aan slepen. Of gebruik de RESTUBE als extra ondersteuning bij het zwemmen of snorkelen. Heb je de RESTUBE active boei nodig gehad en is deze opgeblazen geweest? Geen probleem, de RESTUBE active is herbruikbaar. Laat het lucht uit de boei lopen en vouw deze weer op, verder schroef je gemakkelijk een nieuw 16 grams CO2-patroon in de houder, zie ook onderstaande video. Volledige RESTUBE functie Drijfvermogen 75N Boei lengte 65 cm  Boei diameter 13 cm Tot 100 activaties Ook opblaasbaar met mondventiel Handig om te dragen bij actieve sporten Zeer gemakkelijk op te vouwen na gebruik Horizontaal of verticaal te dragen aan de draagriem "Active" draagriem inbegrepen (120 x 2,5 cm) met swim stick Compatibel met RESTUBE ready producten Uitgerust met fluitje in de trekhendel Klein vakje in de flap voor het opbergen van een sleutel (niet waterdicht)

€ 66,07
Details
€ 79,94 inclusief BTW
Restube extreme | zwart/lime groen

Restube extreme | zwart/lime groen

De RESTUBE extreme is ideaal voor gebruik onder ruige omstandigheden. Het maakt niet uit of je kite, windsurft, golfsurft of tijdens je werk; draag de RESTUBE extremeom je middel of bevestig deze aan je harnas. Nu kun je je nog meer concenteren op het moment zelf. Raak je in problemen dan kun je het hoofd boven water houden. De RESTUBE extreme kun je gemakkelijk bij je dragen en zit in een compact heuptasje, deze kun je rond je middel dragen, bevestigen aan andere uitrustig of je harnas. Raak je in het water in problemen, dan trek je aan het koordje en blaast de RESTUBE boei zichzelf binnen enkele seconden op. Pak de opgeblazen RESTUBE boei vast, leun er overheen en zo kun je er op blijven drijven en je hoofd boven water houden. Ben je in problemen geraakt dan kun je gemakkelijk de aandacht proberen te trekken van andere watersporters, steek de boei in de lucht en zwaai heen en weer met de boei. De RESTUBE extreme biedt voldoende drijfvermogen (75N) voor een volwassene. De RESTUBE extreme is een innovatief veiligheidsmiddel voor kiters, surfers en profesionals. Raak je in problemen dan kun je het hoofd boven water houden. Daarnaast kun je ook hulp bieden aan andere watersporters in problemen, dit maakt de RESTUBE extreme de ideale met gezel in open water.  Heb je de RESTUBE extreme boei nodig gehad en is deze opgeblazen geweest? Geen probleem, de RESTUBE extreme is herbruikbaar. Laat het lucht uit de boei lopen en vouw deze weer op, verder schroef je gemakkelijk een nieuw 16 grams CO2-patroon in de houder, zie ook onderstaande video. Volledige RESTUBE functie Drijfvermogen 75N Boei lengte 65 cm  Boei diameter 13 cm Tot 200 activaties Ook opblaasbaar met mondventiel Boei gemaakt van extra robuste materiaen Heuptasje gemaaktr van extra robuste materialen Robuste sluiting Flexibele bevestiging van uitrusting (harnas, riemen) Zowel horizontaal als verticaal monteerbaar aan riemen tot 7 cm breed Draagriem ingebrepen (120 x 3 cm) Mogelijkheid tot gebruik optionele swim stick/positioneringsstang Compatibel met RESTUBE ready producten Uitgerust met fluitje in de trekhendel Klein vakje met rits (niet waterdicht)

€ 82,60
Details
€ 99,95 inclusief BTW
Restube zwemboei | geel

Restube zwemboei | geel

De Restube zwemboei zorgt ervoor dat je zichtbaar bent tijdens het zwemmen in open water en daarnaast beschik je over drijfvermogen voor wanneer je het nodig hebt. Zichtbaarheid is een belangrijk veiligheidsaspect voor iedere openwaterzwemmer en deze Retube zwemboei helpt je daarbij. Daarnaast heeft deze zwemboei een aantal slimme en handige eigenschappen. Ga je een rondje zwemmen in het meer of langs de kust, trainen voor de volgende triathlon of openwater zwemwedstrijd, neem dan een zwemboei mee! Je bevestigd de zwemboei met de riem gemakkelijk om je heupen. Je kunt de zwemboei gemakkelijk op blazen met de mond. De zwemboei trek je achter je aan door het water terwijl je zwemt, de zwemboei biedt bijna geen weerstand dus je merkt dit bijna niet. Daarnaast is de zwemboei uitgerust met een drybag waardoor je waardevolle spullen waterdicht kunt opbergen in de zwemboei en met je mee kunt nemen. Zichtbaar in open waterDe Restube zwemboei zorgt ervoor dat je goed zichtbaar bent dankzij de fel gele signaalkleur. Dit maakt het voor andere mensen en watersporters gemakkelijker om jou te zien. Daarnaast kun je de boei gebruiken om hulp in te schakelen door met de boei boven water heen en weer te zwaaien, mocht je in problemen raken en hulp nodig hebben.  DrijfvermogenAls je tijdens het zwemmen even wilt pauzeren om te rusten of als je kramp krijgt tijdens het zwemmen. Ga dan over de boei hangen om te hoofd boven water te houden. De zwemboei biedt 125N drijfvermogen, dit is genoeg voor een volwassene. Opbergruimte voor je spullenJe kunt kleine belangrijke en waardevolle spullen zoals sleutels, smartphone, zonnebril en zelfs kleding en een paar schoenen opbergen in de zwemboei. De zwemboei is uitgerust met een waterdicht compartiment met een inhoud van 12,5 liter dat fungeert als drybag. Dit compartiment is gescheiden van de luchtkamer van de zwemboei. Je kunt waardevolle spullen dus met je meenemen tijdens het zwemmen zodat je deze niet onbeheerd aan de kant achter hoeft te laten.  Vooraf bepaald breekpuntDe zwemboei is voorzien van een band met een vooraf bepaald bepaald breekpunt, dit betekent dat als de belasting zwaarder is dan 15 kg, de zwemboei los komt. Dit is een belangrijke veiligheid feature, bijvoorbeeld tijdens het zwemmen in water met rotsen of zwemmen in de rivier. Als de band of boei ergens achter blijft hangen, schiet deze los. Beter voor het milieu - PVC vrijIn tegenstelling tot andere zwemboeien is deze zwemboei vervaardigd uit PVC-vrij materiaal, deze zwemboei is gemaakt uit nylon en TPU. Verder is de zwemboei zo ontworpen dat deze verkocht word zonder verder verpakkingsmateriaal, zo word onnodig materiaalgebruik voorkomen en worden grondstoffen bespaard, dat is beter voor het milieu. Restue READY interfaceDeze interface kan gebruikt worden om een waterdichthoesje voor je mobiele telefoon of om een GoPro op de zwemboei te bevestigen. Zo kun je bijvoorbeeld de gezwommen afstand bij houden of je locatie delen tijdens het zwemmen. Met de GoPro bevestiging kun je jezelf filmen tijdens het zwemmen. Afmetingen 76x35 cmInhoud dry bag 12,5 literLengte koord (verstelbaar) 36-67 cmGewicht 210 gram Handige add ons voor je Restube zwemboei Veiligheidslampje, vergroot je zichtbaarheid in het water Backpack straps, maakt van je zwemboei ook een rugtas Nood/veiligheidsfluitje, bevestig deze aan je zwemboei Waterdichte smartphonehoesje, neem je telefoon met op je zwemavonturen Cam connector, bevestig gemakkelijk een cam corder aan de zwemboei en leg je zwemavonturen vast

€ 33,02
Details
€ 39,95 inclusief BTW
per pagina