Elastiek

Gebruik elastieken bij aquafitness om coördinatie, balans, krachttraining en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Sorteren op

BECO AquaticBand, elastische gymnastiek band

De Beco AquaticBand is een elastiekband voorzien van 6 lusjes en kan gebruikt worden in het water bij aquafitness oefeningen, maar ook op het droge voor fitnessoefeningen en gymnastiek. De AquaticBand is elastisch en zorgt voor weerstand en kan bij heel veel verschillende fitnessoefeningen, zowel droog als nat, gebruikt worden.

€ 20,62
Details
€ 24,95 inclusief BTW

BECO band, elastiek band, latex, per stuk, 15x150 cm

Beco elastische gymnastiek band gemaakt van latex met een zeer hoge elasticiteit voor gymnastiek en therapie oefeningen.De platte latex band is elastisch en is een allround trainingsmiddel en kan gebruikt worden voor oefeningen gericht op coördinatie, balans, krachttraining en uithoudingsvermogen. Wordt geleverd in een afsluitbare opbergetui met gebruikersinstructies. Lengte van de band 150 cm. Sterkte:Geel - licht - dikte 0,35 mmRood - medium - dikte 0,50 mmBlauw - sterk - dikte 0,65 mm

€ 8,22
Details
€ 9,95 inclusief BTW

BECO band, elastiek band, latex, dispenser doos

Beco elastische gymnastiek band gemaakt van latex met een zeer hoge elasticiteit voor gymnastiek en therapie oefeningen.De platte latex band is elastisch en is een allround trainingsmiddel en kan gebruikt worden voor oefeningen gericht op coördinatie, balans, krachttraining en uithoudingsvermogen. Wordt geleverd in een dispencer doos met een grotere lengte. U kunt zelf de benodigde lengte afknippen. Leverbaar in sterktes:Licht - Geel - 25 meter - dikte 0,35 mmMedium - rood - 25 meter - dikte 0,40 mmZwaar - blauw - 20 meter - dikte 0,50 mm Voorzien van gebruikersinstructies.  

€ 66,07
Details
€ 79,94 inclusief BTW