BECO-SEALIFE zwemluiers

BECO-SEALIFE® zwemluiers voor baby's en peuters

Sorteren op
BECO-SEALIFE zwemluier, slip-vorm, roze

BECO-SEALIFE zwemluier, slip-vorm, roze

BECO-SEALIFE zwemluier in slip vorm voor meisjes in roze met een mooie print van het Sealife thema. Ontdek water en zwemmen op een leuke en veilige manier door te spelen met de BECO-SEALIFE karakters Pinky, Ray en Vince wordt zwemmen en leren zwemmen nog leuker! U kent het probleem, al spelende in het water en gefascineerd door het water, vergeet uw kindje helemaal dat het naar de wc moet. Of hij/zij is nog niet zindelijk. En dan gebeurt het... U wilt natuurlijk niet dat uw kindje het water vervuilt en een onplezierig gevoel u bekruipt. Met deze zwemluier hoeft dat niet meer! Deze heeft een geïntegreerd hygiënisch beschermingsfolie en is uitwasbaar. Zo kunt u deze meerdere keren gebruiken. Door de goede kwaliteit gaat deze ook lang mee. De zwemluier zit perfect en is licht van gewicht, uw kindje kan zich met deze luier goed bewegen en zo optimaal genieten van het speelplezier in het water. En u ook... Alléén wacht u nog het verschonen na het zwemmen. Verkrijgbaar in de maten:- S (3-6 maanden / 4-8 kg)- M (6-12 maanden / 7-11 kg)- L (12-18 maanden / 10-13 kg)- XL (18-24 maanden / 12-15 kg)

€ 8,22
Details
€ 9,95 inclusief BTW
BECO-SEALIFE zwemluier, slip-vorm, blauw

BECO-SEALIFE zwemluier, slip-vorm, blauw

BECO-SEALIFE zwemluier in slip vorm voor jongens in blauw met een mooie print van het Sealife thema. Ontdek water en zwemmen op een leuke en veilige manier door te spelen met de BECO-SEALIFE karakters Pinky, Ray en Vince wordt zwemmen en leren zwemmen nog leuker! U kent het probleem, al spelende in het water en gefascineerd door het water, vergeet uw kindje helemaal dat het naar de wc moet. Of hij/zij is nog niet zindelijk. En dan gebeurt het... U wilt natuurlijk niet dat uw kindje het water vervuilt en een onplezierig gevoel u bekruipt. Met deze zwemluier hoeft dat niet meer! Deze heeft een geïntegreerd hygiënisch beschermingsfolie en is uitwasbaar. Zo kunt u deze meerdere keren gebruiken. Door de goede kwaliteit gaat deze ook lang mee. De zwemluier zit perfect en is licht van gewicht, uw kindje kan zich met deze luier goed bewegen en zo optimaal genieten van het speelplezier in het water. En u ook... Alléén wacht u nog het verschonen na het zwemmen. Verkrijgbaar in de maten: - S (3-6 maanden / 4-8 kg) - M (6-12 maanden / 7-11 kg) - L (12-18 maanden / 10-13 kg) - XL (18-24 maanden / 12-15 kg)

€ 10,70
Details
€ 12,95 inclusief BTW
BECO-SEALIFE zwemluier, sip-vorm, groen

BECO-SEALIFE zwemluier, sip-vorm, groen

BECO-SEALIFE zwemluier in slip vorm voor jongens en meisjes in groen met een mooie print van het Sealife thema. Ontdek water en zwemmen op een leuke en veilige manier door te spelen met de BECO-SEALIFE karakters Pinky, Ray en Vince wordt zwemmen en leren zwemmen nog leuker! U kent het probleem, al spelende in het water en gefascineerd door het water, vergeet uw kindje helemaal dat het naar de wc moet. Of hij/zij is nog niet zindelijk. En dan gebeurt het... U wilt natuurlijk niet dat uw kindje het water vervuilt en een onplezierig gevoel u bekruipt. Met deze zwemluier hoeft dat niet meer! Deze heeft een geïntegreerd hygiënisch beschermingsfolie en is uitwasbaar. Zo kunt u deze meerdere keren gebruiken. Door de goede kwaliteit gaat deze ook lang mee. De zwemluier zit perfect en is licht van gewicht, uw kindje kan zich met deze luier goed bewegen en zo optimaal genieten van het speelplezier in het water. En u ook... Alléén wacht u nog het verschonen na het zwemmen. Verkrijgbaar in de maten:- S (3-6 maanden / 4-8 kg)- M (6-12 maanden / 7-11 kg)- L (12-18 maanden / 10-13 kg)- XL (18-24 maanden / 12-15 kg)

€ 10,70
Details
€ 12,95 inclusief BTW
BECO-SEALIFE zwemluier, slip-vorm, roze

BECO-SEALIFE zwemluier, slip-vorm, roze

BECO-SEALIFE zwemluier in slip vorm voor meisjes in roze met een mooie print van het Sealife thema. Ontdek water en zwemmen op een leuke en veilige manier door te spelen met de BECO-SEALIFE karakters Pinky, Ray en Vince wordt zwemmen en leren zwemmen nog leuker! U kent het probleem, al spelende in het water en gefascineerd door het water, vergeet uw kindje helemaal dat het naar de wc moet. Of hij/zij is nog niet zindelijk. En dan gebeurt het... U wilt natuurlijk niet dat uw kindje het water vervuilt en een onplezierig gevoel u bekruipt. Met deze zwemluier hoeft dat niet meer! Deze heeft een geïntegreerd hygiënisch beschermingsfolie en is uitwasbaar. Zo kunt u deze meerdere keren gebruiken. Door de goede kwaliteit gaat deze ook lang mee. De zwemluier zit perfect en is licht van gewicht, uw kindje kan zich met deze luier goed bewegen en zo optimaal genieten van het speelplezier in het water. En u ook... Alléén wacht u nog het verschonen na het zwemmen. Verkrijgbaar in de maten: - S (3-6 maanden / 4-8 kg) - M (6-12 maanden / 7-11 kg) - L (12-18 maanden / 10-13 kg) - XL (18-24 maanden / 12-15 kg)

€ 10,70
Details
€ 12,95 inclusief BTW
BECO-SEALIFE zwemluier, blauw/groen

BECO-SEALIFE zwemluier, blauw/groen

BECO-SEALIFE neopreen zwemluier voor jongens in blauw en groen met een mooie print van één van de karakters van het SEALIFE thema. Ontdek water en zwemmen op een leuke en veilige manier door te spelen met de BECO-SEALIFE karakters zoals Pinky, Ray, Sidney, Sharky en Finn wordt zwemmen en leren zwemmen nog leuker! U kent het probleem, al spelende in het water en gefascineerd door het water, vergeet uw kindje helemaal dat het naar de wc moet. Of hij/zij is nog niet zindelijk. En dan gebeurt het... U wilt natuurlijk niet dat uw kindje het water vervuilt en een onplezierig gevoel u bekruipt. Met deze zwemluier hoeft dat niet meer! Deze heeft een geïntegreerd hygiënisch beschermingsfolie en is uitwasbaar. Zo kunt u deze meerdere keren gebruiken. De zwemluier is gemaakt van hoge kwaliteit neopreen waardoor de zwemluier comfortabel zit en goed aansluit. Door de hoge kwaliteit gaat deze ook lang mee. De zwemluier zit perfect en is licht van gewicht, uw kindje kan zich met deze luier goed bewegen en zo optimaal genieten van het speelplezier in het water. En u ook... Alléén wacht u nog het verschonen na het zwemmen. Verkrijgbaar in de maten:- S (0-3 maanden)- M (3-6 maanden)- L (6-12 maanden)- XL (1-2 jaar)

€ 12,36
Details
€ 14,96 inclusief BTW
BECO-SEALIFE zwemluier, roze/groen

BECO-SEALIFE zwemluier, roze/groen

BECO-SEALIFE neopreen zwemluier voor meisjes in roze en groen met een mooie print van één van de karakters van het SEALIFE thema. Ontdek water en zwemmen op een leuke en veilige manier door te spelen met de BECO-SEALIFE karakters zoals Pinky, Ray, Sidney, Sharky en Finn wordt zwemmen en leren zwemmen nog leuker! U kent het probleem, al spelende in het water en gefascineerd door het water, vergeet uw kindje helemaal dat het naar de wc moet. Of hij/zij is nog niet zindelijk. En dan gebeurt het... U wilt natuurlijk niet dat uw kindje het water vervuilt en een onplezierig gevoel u bekruipt. Met deze zwemluier hoeft dat niet meer! Deze heeft een geïntegreerd hygiënisch beschermingsfolie en is uitwasbaar. Zo kunt u deze meerdere keren gebruiken. De zwemluier is gemaakt van hoge kwaliteit neopreen waardoor de zwemluier comfortabel zit en goed aansluit. Door de hoge kwaliteit gaat deze ook lang mee. De zwemluier zit perfect en is licht van gewicht, uw kindje kan zich met deze luier goed bewegen en zo optimaal genieten van het speelplezier in het water. En u ook... Alléén wacht u nog het verschonen na het zwemmen. Verkrijgbaar in de maten:- S (0-3 maanden)- M (3-6 maanden)- L (6-12 maanden)- XL (1-2 jaar)

€ 12,36
Details
€ 14,96 inclusief BTW