AquaTwin

Met de BECO AquaTwin voetdrijvers kun je aquajoggen in diep water. De voetdrijvers bieden voldoende drijfvermogen om te joggen in het water.

Sorteren op
BECO AquaTwin | rood | maat S (36-41)

BECO AquaTwin | rood | maat S (36-41)

De BECO AquaTwin is een multi-functioneel aquafitness product en biedt vele oefeningsmogelijkheden voor aquafitness en aquajogging. Bindt de AquaTwin vast onder de voeten en gebruik de AquaTwin bij aquajogging in diep water. Of neem de AquaTwin in de hand en gebruik het drijfvermogen en de waterweerstand voor training van het boven lichaam in ondiep water. De AquaTwin biedt alle mogelijkheden om een interessante en uitdagende aquafitness workout te bieden. De AquaTwin is gemaakt van zacht schuim en voorzien van een voetzool met klittenband bandage. De klittenband bandage is verstelbaar zodat je de AquaTwin goed kunt aantrekken en deze plezierig aan de voeten zitten. De AquaTwin biedt een hoog drijfvermogen zodat je vrij kunt bewegen in het water. Door dit hoge drijfvermogen heb je geen extra drijfhulpmiddelen zoals een wetbelt nodig.  Met de AquaTwin onder de voeten kun je effectief de spieren van het onderlichaam trainen. Door het maken van traploopbewegingen in het water maak je gebruik van het drijfvermogen en de weerstand van het product in het water. Je kunt deze training in diep en ondiep water geven. Wil je de training extra zwaar maken, ga dan vooral in diep water aan de slag! De AquaTwin zorgt er dan voor dat de been-, bil- en buikspieren getraind worden. In diep water zijn deze oefeningen nog moeilijker en zwaarder omdat je ook in balans moet blijven. Hierbij span je onbewust nog meer spieren aan. De AquaTwin biedt ook mogelijkheden voor training van het bovenlichaam en is ook te gebruiken als AquaDiscSZ! Aan de onderkant van de AquaTwin zitten uitsparingen voor duim en vingers waarmee je de AquaTwin gemakkelijk in de hand kunt nemen. Nu kun je ook arm-, schouder-, borst- en rugspieren trainen. De AquaTwin is een multi-functioneel aquafitness product en staat garant voor een gevarieerde en uitdagende aquafitness workout! Met de AquaTwin kun je alle kanten uit en kun je benen, buik, billen en het cardiovasculaire systeem (bloedsomloop) trainen. Daarnaast kun je de coördinatie, evenwicht/balans, kracht- en uithoudingsvermogen en flexibiliteit trainen en verbeteren. De AquaTwin is bekend geworden door diverse aquafitness congressen en wordt aanbevolen door gerenormeerde fitness instructeurs! Maat:  Maat S - schoenmaat 36-41 (kleur rood)  

€ 41,28
Details
€ 49,95 inclusief BTW
BECO AquaTwin | blauw | maat L (42-46)

BECO AquaTwin | blauw | maat L (42-46)

De BECO AquaTwin is een multi-functioneel aquafitness product en biedt vele oefeningsmogelijkheden voor aquafitness en aquajogging. Bindt de AquaTwin vast onder de voeten en gebruik de AquaTwin bij aquajogging in diep water. Of neem de AquaTwin in de hand en gebruik het drijfvermogen en de waterweerstand voor training van het boven lichaam in ondiep water. De AquaTwin biedt alle mogelijkheden om een interessante en uitdagende aquafitness workout te bieden. De AquaTwin is gemaakt van zacht schuim en voorzien van een voetzool met klittenband bandage. De klittenband bandage is verstelbaar zodat je de AquaTwin goed kunt aantrekken en deze plezierig aan de voeten zitten. De AquaTwin biedt een hoog drijfvermogen zodat je vrij kunt bewegen in het water. Door dit hoge drijfvermogen heb je geen extra drijfhulpmiddelen zoals een wetbelt nodig.  Met de AquaTwin onder de voeten kun je effectief de spieren van het onderlichaam trainen. Door het maken van traploopbewegingen in het water maak je gebruik van het drijfvermogen en de weerstand van het product in het water. Je kunt deze training in diep en ondiep water geven. Wil je de training extra zwaar maken, ga dan vooral in diep water aan de slag! De AquaTwin zorgt er dan voor dat de been-, bil- en buikspieren getraind worden. In diep water zijn deze oefeningen nog moeilijker en zwaarder omdat je ook in balans moet blijven. Hierbij span je onbewust nog meer spieren aan. De AquaTwin biedt ook mogelijkheden voor training van het bovenlichaam en is ook te gebruiken als AquaDiscSZ! Aan de onderkant van de AquaTwin zitten uitsparingen voor duim en vingers waarmee je de AquaTwin gemakkelijk in de hand kunt nemen. Nu kun je ook arm-, schouder-, borst- en rugspieren trainen. De AquaTwin is een multi-functioneel aquafitness product en staat garant voor een gevarieerde en uitdagende aquafitness workout! Met de AquaTwin kun je alle kanten uit en kun je benen, buik, billen en het cardiovasculaire systeem (bloedsomloop) trainen. Daarnaast kun je de coördinatie, evenwicht/balans, kracht- en uithoudingsvermogen en flexibiliteit trainen en verbeteren. De AquaTwin is bekend geworden door diverse aquafitness congressen en wordt aanbevolen door gerenormeerde fitness instructeurs! Maat:  Maat L, schoenmaat 42-46 (kleur blauw)  

€ 41,28
Details
€ 49,95 inclusief BTW