BECO-SEALIFE accessoires

BECO-SEALIFE® accessoires

Sorteren op
BECO-SEALIFE® poncho | blauw/groen

BECO-SEALIFE® poncho | blauw/groen

BECO-SEALIFE poncho in blauw en groen voor kinderen. Lekkere warme en zachte poncho gemaakt uit sneldrogend en zacht microfiber. Deze poncho ziet er bovendien mooi gekleurd uit met een SEALIFE design. De kinder poncho is ideaal voor na het zwemmen of tussen het zwemmen door als er even gepauzeerd wordt. De poncho is uitgevoerd met een capuchon en is gemakkelijk aan- en uit te trekken. De poncho is voorzien van drukknoppen aan de zijkanten zodat deze goed blijft zitten.  Deze leuke poncho voor kinderen is leverbaar in twee maten.  Maat S voor kinderen van 1 tot 3 jaarMaat L voor kinderen van 4 tot 8 jaar Gemaakt uit 60& teryleen en 40% katoen

€ 20,62
Details
€ 24,95 inclusief BTW
BECO-SEALIFE® poncho | roze/rood

BECO-SEALIFE® poncho | roze/rood

BECO-SEALIFE poncho in roze en rood voor kinderen. Lekkere warme en zachte poncho gemaakt uit sneldrogend en zacht microfiber. Deze poncho ziet er bovendien mooi gekleurd uit met een SEALIFE design. De kinder poncho is ideaal voor na het zwemmen of tussen het zwemmen door als er even gepauzeerd wordt. De poncho is uitgevoerd met een capuchon en is gemakkelijk aan- en uit te trekken. De poncho is voorzien van drukknoppen aan de zijkanten zodat deze goed blijft zitten.  Deze leuke poncho voor kinderen is leverbaar in twee maten.  Maat S voor kinderen van 1 tot 3 jaarMaat L voor kinderen van 4 tot 8 jaar Gemaakt uit 60& teryleen en 40% katoen

€ 20,62
Details
€ 24,95 inclusief BTW
BECO-SEALIFE® handdoek met capuchon | blauw/groen**

BECO-SEALIFE® handdoek met capuchon | blauw/groen**

Wat is er nu lekkerder dan om na het zwemmen een warme en zachte handdoek of badjas aan te trekken?Deze BECO-SEALIFE badhanddoek cape is uitgevoerd met een capuchon en ziet er leuk en vrolijk uit. Zo kun je jouw kleine waterratje na het zwemmen iets warms aantrekken. De blauwe BECO-SEALIFE zwemcape ziet er leuk en vrolijk uit met een karakter van het Sealife thema. De zwemcape is voorzien van een koord zodat de zwemcape goed blijft zitten. De badhanddoek met capuchon voelt zacht aan en is gemaakt van polyester (280 gram/m2). Afmetingen ca. 120x58 cm (LxB)

€ 8,22
Details
€ 9,95 inclusief BTW
BECO-SEALIFE® handdoek met capuchon | roze/rood**

BECO-SEALIFE® handdoek met capuchon | roze/rood**

Wat is er nu lekkerder dan om na het zwemmen een warme en zachte handdoek of badjas aan te trekken?Deze BECO-SEALIFE badhanddoek cape is uitgevoerd met een capuchon en ziet er leuk en vrolijk uit. Zo kun je jouw kleine waterratje na het zwemmen iets warms aantrekken. De roze BECO-SEALIFE zwemcape ziet er leuk en vrolijk uit met een karakter van het Sealife thema. De zwemcape is voorzien van een koord zodat de zwemcape goed blijft zitten. De badhanddoek met capuchon voelt zacht aan en is gemaakt van polyester (280 gram/m2). Afmetingen ca. 120x58 cm (LxB)

€ 8,22
Details
€ 9,95 inclusief BTW
BECO-SEALIFE zwemsokken | blauw

BECO-SEALIFE zwemsokken | blauw

BECO-SEALIFE zwemsokken voor kinderen in blauw en zwart.  De zwemsokken bieden bescherming aan de kinder voetjes in en rond het zwembad.De zwemsokjes zijn gemaakt van elastisch neopreen/polyamide. De zwemsokken bieden bescherming aan de kinder voetjes in en rond het zwembad.

€ 12,36
Details
€ 14,96 inclusief BTW
BECO-SEALIFE zwemsokken | roze

BECO-SEALIFE zwemsokken | roze

BECO-SEALIFE zwemsokken voor kinderen in roze en zwart. De zwemsokken bieden bescherming aan de kinder voetjes in en rond het zwembad.De zwemsokjes zijn gemaakt van elastisch neopreen/polyamide. De zwemsokken bieden bescherming aan de kinder voetjes in en rond het zwembad.

€ 12,36
Details
€ 14,96 inclusief BTW