Nieuwe producten en brochures voor 2020
Ga terug naar het overzicht

Nieuwe productbrochures 2020

De nieuwe productbrochures 2020 zijn uit! De nieuwe productbrochures staan vol met mooie en nieuwe producten. Je vind in de nieuwe productbrochures producten waarmee het nog leuker en plezieriger zwemmen en sporten is.

BECO AQUASPORT
De productbrochure Aquasport omvat alle zwemhardwaren.

Aquafitness
BECO ontwikkelde een nieuwe generatie aquahalters voor aquafitness genaamd BEbell. De BEbell aquahalters zijn gemaakt uit één stuk materiaal dat weerstand en drijfvermogen combineert.

Zwembrillen
De nieuwe zwembril Santos is een comfortabele zwembril en heefteen vlakke vorm. De zwembril Santos is ideaal voor zwemtraining en zwemwedstrijden en komt er als een model met spiegelende lenzen en met donker kleurige lenzen. Verder is het assortiment Swedish goggles uitgebreid met zweedse zwembrillen uit de Jewel collection. Deze zwembrillen in opvallende kleuren zoals o.a. geel, roze, blauw, paars en groen hebben spiegelende lenzen. 

Badmutsen
De collectie sport badmutsen is uitgebreid met mooie en kleurrijke silicone badmutsen waarmee jij zeker gaat opvallen tijdens het zwemmen. De kleurrijke badmutsen hebben een hoge kwaliteit kleurendesign print.

BECO-SEALIFE
De speciale thema collectie BECO-SEALIFE is bedoeld voor jonge kinderen. Het BECO-SEALIFE assortiment biedt ouders alle producten waarmee zij met hun kinderen op een leuke en veilige manier water en zwemmen kunnen ontdekken. Het assortiment wordt uitgebreidt met nieuwe zwemhulpmiddelen zoals neopreen zwembandjes, neopreen zwemgordel en een leren zwemmen set. De leren zwemmen set bestaat uit neopreen zwembandjes en een neopreen zwemgordel die je aan elkaar kunt koppelen zodat je een soort puddle jumper krijgt. Verder is het assortiment uitgebreid met EVA-clogs voor kinderen en uv-beschermende zwemkleding in frisse en vrolijke kleuren.


Foot wear - waterschoenen & slippers
Het assortiment waterschoenen is uitgebreid met nieuwe modellen neopreen waterschoenen in frisse kleuren. De collecties slippers is uitgebreid met nieuwe en modieuse teenslippers en badslippers voor dames, heren en kinderen.

Bekijk de Aquasport 2020 brochure, klik hier!


BECO SWIMWEAR
De productbrochure swimwear is aangepast aan de laatste trends en ontwikkelingen. Je vind in de swimwear 2020 leuke, mooie en functionele zwemkleding voor dames, heren, jongens en meisjes. Naast functionele zwemkleding vind je er ook de elegante collectie zwemkleding Lady.

BEactive
Zwemkleding voor dames voor sporten in, op en rond het water bestaande uit badpakken, long sleeve badpak, leggings, bikini's en rash guards. Sporten kent geen grenzen tussen land en water, en deze BEactive zwemkleding dus ook niet. Deze collectie zwemkleding is verkrijgbaar in sportieve designs en kleurrijke prints.

Aqua
De collectie zwemkleding is functionele zwemkleding voor banen zwemmers. De collectie bestaat uit badpakken en bikini's voor dames en zwemboxers en jammers voor heren. De collectie omvat zoals zwemkleding in effen kleurstellingen, als met mooie kleurrijke en expresieve prints.

Competition
De collectie Competition zwemkleding bestaat uit chloorbestendige badpakken voor dames en chloorbestendige zwembroeken voor heren, zoals zwemboxers, zwemslips en jammers. Deze zwemkleding is chloorbestendig, vorm vast, UV-beschermend en biedt een lange levenduur. Ideaal voor zwemmers die vaak of lang zwemmen.

Beach basics
De collectie beach basics biedt badpakken en bikini's die gemakkelijk te mixen en matchen zijn met andere zwemkleding en een musthave zijn voor iedere sporttas en vakantie koffer. Daarnaast is de zwemkleding in heel veel kleuren leverbaar!

Beach basics - Mix it!
Deze collectie bestaat uit losse bikinibroekjes, bikinitopjes en tankini's die je naar hartelust kunt combineren. Allemaal separaat leverbaar voor geweldige combinaties.

Lady collection
Zwem in stijl met de Lady collection zwemkleding. Badpakken, bikini's en tankini's die een optimaal comfort bieden en leverbaar zijn in ingetogen kleurstellingen, maar ook in uitgesproken en kleurrijke designs.

Revolutional body shaping
De badpakken uit de body shaping collectie zijn chloorbestendig en zorgen voor een corrigerend effect. 

Men's shorts
Zwemshorts en board shorts voor heren. Leverbaar in effen kleurstellingen, maar ook in mooie en kleurrijke designs. De zwemshorts hebben een binnenbroekje en zijn leverbaar in verschillende lengtes. De board shorts voor surf dudes hebben een langere lengte en geen binnenbroekje. De board shorts zijn ook leverbaar in stretch modellen.

Kids swimwear
Voor meisjes zijn er mooie en kleurrijke badpakjes, tankini's en bikini's. Voor de oudere kinderen is de zwemkleding op hun leeftijd afgestemd met meer serieuze prints en designs. Verder is er de BECO-SEALIFE collectie zwemkleding bestaande uit UV-beschermende zwemkleding voor jongens en meisjes.

Bekijk de Swimwear 2020 brochure, klik hier!
 

Zwemmen & Snorkelen
De Zwemmen & Snorkelen brochure omvat producten van merken als Comfy, Pluggerz, Delphin, SEAC SUB en Intex.

Pluggerz zwemoordopjes
De in de productbrochure vermelde zwemoordopjes zijn niet meer leverbaar en zijn vervangen door de Pluggerz zwemoordopjes Water. Dit is een unifit model zwemoordopjes en wordt in 2 paar geleverd, één paar in een maat voor kinderen en één paar in een maat voor volwassenen. Met de Pluggerz zwemoordopjes in krijg je geen water in je orgen en kun je gewoon blijven horen.
Meer informatie, klik hier!

Comfy
Comfy is de producent van schuimproducten zoals zwemplankjes, aquajogging wetbelts en pool noodles (flexibeams). Nieuw voor 2020 is de Aquafit noodle met afgeronde hoeken. De Aquafit noodle is tijdens aquafitness in het water beter vast te houden.

Intex
Intex produceert opblaasbare zwemproducten zoals strandballen, luchtbedden en leuke opblaasdieren. Nieuw zijn de opblaasbare lama ride-on, de alpaca ride-on en de tropische flamingo ride-on. Verder zijn de mega grote eenhoorn en flamingo islands vernieuwd.

Puddle Jumper
De Puddle Jumper is een populair en veilig zwemproducten voor kinderen. De Puddle Jumper combineert een zwemvest en zwembandjes in één handig zwemhulpmiddel. De Puddle Jumper is leverbaar in leuke designs die kinderen aanspreken. Nieuw is het papegaai design in het groen en rood.

SEAC SUB
SEAC produceert al jaren toonaangevende duik- en snorkelmaterialen. In de laatste jaren ontwikkelden zij verschillende full-face snorkelmaksers voor kinderen en volwassenen van hoge kwaliteit en met gepatenteerde systemen. Daarnaast zijn ook snorkelmaterialen zoals duikbrillen, snorkeltubes, snorkelsetjes en zwemvliezen leverbaar.

Bekijk de Zwemmen & Snorkelen brochure, klik hier!

 

Je kunt de nieuwe productbrochures voor 2020 bekijken via Issuu. Klik hieronder de productbrochure aan die je wilt bekijken.

BECO Aquasport 2020
BECO Swimwear 2020
Zwemmen & Snorkelen 2020
 

Je kunt de nieuwe productbrochures hieronder bekijken. Ben je wederverkoper dan kunnen wij de productbrochures per post naar je versturen.