BECO-SEALIFE zwemkleding

BECO-SEALIFE® zwemkleding voor jongens en meisjes. De zwemkleding biedt bovendien vaak ook UV-bescherming!

Sorteren op
per pagina
BECO-SEALIFE wetsuit, blauw/groen

BECO-SEALIFE wetsuit, blauw/groen

Het BECO-SEALIFE wetsuit shorty voor kinderen in zwart, blauw en groen met een sterren design ziet er mooi en vrolijk gekleurd uit. Het kinder wetsuit in blauw en groen met sterren design zal jongens aanspreken. Het BECO-SEALIFE shorty is ideaal voor kinderen die het snel koud krijgen in het water en voor kinderen die je wilt beschermen tegen de zon. Het kinder wetsuit kan gebruikt worden voor acvititeiten in en rond het water. Denk hierbij aan activiteiten in het zwembad, maar ook aan activiteiten in en rond buitenwater, zoals meren en de zee en op het strand. Het neopreen shorty voor kinderen gemaakt uit SCR-neopreen met een dikte van 2 mm. Rond de armen en benen zitten speciale elastische inserts gemaakt van polyamide en elasthaan die een aangenaam draagcomfort mogelijk maken en een hoge mate van bewegingsvrijheid bieden. Het kinder wetsuit biedt ook bescherming tegen UV-straling, beschermingsfactor SPF 50+. Het wetsuit shorty voor kinderen heeft een rits aan de voorkant waardoor je de shorty gemakkelijk kunt aantrekken en uittrekken. Het wetsuit shorty voor kinderen is gemaakt uit neopreen en heeft een buitenstof gemaakt uit polyamide. De inserts zijn gemaakt uit polyamide en elastaan.  Na elk gebruik het wetsuit shorty afspoelen met schoon en vers water en laten drogen op een kleerhanger in de schaduw.

€ 33,03
Details
€ 39,97 inclusief BTW
BECO-SEALIFE wetsuit, roze

BECO-SEALIFE wetsuit, roze

Het BECO-SEALIFE wetsuit shorty voor kinderen in zwart en roze met een sterren design ziet er mooi en vrolijk gekleurd uit. Het kinder wetsuit in roze met sterren design zal meisjes aanspreken.Het BECO-SEALIFE shorty is ideaal voor kinderen die het snel koud krijgen in het water en voor kinderen die je wilt beschermen tegen de zon. Het kinder wetsuit kan gebruikt worden voor acvititeiten in en rond het water. Denk hierbij aan activiteiten in het zwembad, maar ook aan activiteiten in en rond buitenwater, zoals meren en de zee en op het strand. Het neopreen shorty voor kinderen gemaakt uit SCR-neopreen met een dikte van 2 mm. Rond de armen en benen zitten speciale elastische inserts gemaakt van polyamide en elasthaan die een aangenaam draagcomfort mogelijk maken en een hoge mate van bewegingsvrijheid bieden. Het kinder wetsuit biedt ook bescherming tegen UV-straling, beschermingsfactor SPF 50+. Het wetsuit shorty voor kinderen heeft een rits aan de voorkant waardoor je de shorty gemakkelijk kunt aantrekken en uittrekken. Het wetsuit shorty voor kinderen is gemaakt uit neopreen en heeft een buitenstof gemaakt uit polyamide. De inserts zijn gemaakt uit polyamide en elastaan.  Na elk gebruik het wetsuit shorty afspoelen met schoon en vers water en laten drogen op een kleerhanger in de schaduw.

€ 33,03
Details
€ 39,97 inclusief BTW
BECO-SEALIFE uv-zwempakje, blauw/groen

BECO-SEALIFE uv-zwempakje, blauw/groen

BECO-SEALIFE zwempakje voor jongens met UV-bescherming in blauw en groen met een print van het Sealife thema. Ontdek water en zwemmen op een leuke en veilige manier door te spelen met de BECO-SEALIFE karakters Pinky, Ray en Vince wordt zwemmen en leren zwemmen nog leuker! Het zwempak is tweedelig en bestaat uit een uv-zwembroek en een uv-shirt. Het zwempakje heeft een uv-beschermende zwembroek met veterstrik en korte broekspijpen en een uv-beschermend t-shirt met lange mouwen en een rits op de rug voor het gemakkelijk aan en uit kunnen trekken van het t-short. Het tweedelige zwempakje biedt een goede bewegingsvrijheid en een aangename pasvorm Het zwempakje valt onder de categorie UV-beschermende zwemkleding en biedt bescherming tegen UV-stralen en verbanding in de zon. Het zwempakje heeft een beschermingsfactor 50+ (SPF 50+) en biedt hiermee een hoge beschermingsfactor. Zwempakje gemaakt uit 80% polyamide en 20% elastaan Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.  

€ 28,88
Details
€ 34,94 inclusief BTW
BECO-SEALIFE uv- zwempakje, roze

BECO-SEALIFE uv- zwempakje, roze

BECO-SEALIFE zwempakje voor meisjes met UV-bescherming in roze met een print van het Sealife thema. Ontdek water en zwemmen op een leuke en veilige manier door te spelen met de BECO-SEALIFE karakters Pinky, Ray en Vince wordt zwemmen en leren zwemmen nog leuker! Het zwempak is tweedelig en bestaat uit een uv-zwembroek en een uv-shirt. Het zwempakje heeft een uv-beschermende zwembroek met veterstrik en korte broekspijpen en een uv-beschermend t-shirt met korte mouwen en een rits op de rug voor het gemakkelijk aan en uit kunnen trekken van het t-short. Het tweedelige zwempakje biedt een goede bewegingsvrijheid en een aangename pasvorm Het zwempakje valt onder de categorie UV-beschermende zwemkleding en biedt bescherming tegen UV-stralen en verbanding in de zon. Het zwempakje heeft een beschermingsfactor 50+ (SPF 50+) en biedt hiermee een hoge beschermingsfactor. Zwempakje gemaakt uit 80% polyamide en 20% elastaan Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.

€ 28,88
Details
€ 34,94 inclusief BTW
BECO-SEALIFE uv-badpak, roze

BECO-SEALIFE uv-badpak, roze

BECO-SEALIFE badpak voor meisjes met UV-bescherming in roze met een leuke print. Ontdek water en zwemmen op een leuke en veilige manier door te spelen met de BECO-SEALIFE karakters Pinky, Ray en Vince wordt zwemmen en leren zwemmen nog leuker! Het badpak is een Maxpower model en biedt een goede bewegingsvrijheid en een aangename pasvorm. Het badpak valt onder de categorie UV-beschermende zwemkleding en biedt bescherming tegen UV-stralen en verbanding in de zon. Het badpak heeft een beschermingsfactor 50+ (SPF 50+) en biedt hiermee een hoge beschermingsfactor.  Badpak gemaakt uit 80% polyamide en 20% elastaan Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.

€ 20,62
Details
€ 24,95 inclusief BTW
BECO-SEALIFE uv-bikini, roze

BECO-SEALIFE uv-bikini, roze

BECO-SEALIFE bikini voor meisjes met UV-bescherming in roze met een leuke print. Ontdek water en zwemmen op een leuke en veilige manier door te spelen met de BECO-SEALIFE karakters Pinky, Ray en Vince wordt zwemmen en leren zwemmen nog leuker! De bikini is een Racerback model en biedt een goede bewegingsvrijheid en een aangename pasvorm. De bikini valt onder de categorie UV-beschermende zwemkleding en biedt bescherming tegen UV-stralen en verbanding in de zon. De bikini heeft een beschermingsfactor 50+ (SPF 50+) en biedt hiermee een hoge beschermingsfactor. Bikini gemaakt uit 80% polyamide en 20% elastaan Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.

€ 20,62
Details
€ 24,95 inclusief BTW
BECO-SEALIFE uv-zwemboxer, blauw/groen

BECO-SEALIFE uv-zwemboxer, blauw/groen

BECO-SEALIFE zwembroek voor jongens met UV-bescherming in groen, blauw en geel met een leuke print. Ontdek water en zwemmen op een leuke en veilige manier door te spelen met de BECO-SEALIFE karakters Pinky, Ray en Vince wordt zwemmen en leren zwemmen nog leuker! De zwembroek is een boxer model en heeft korte pijpjes, is aan de voorkant gevoerd en een veterstrik koord en biedt een goede bewegingsvrijheid en een aangename pasvorm. De zwembroek valt onder de categorie UV-beschermende zwemkleding en biedt bescherming tegen UV-stralen en verbanding in de zon. De zwembroek heeft een beschermingsfactor 50+ (SPF 50+) en biedt hiermee een hoge beschermingsfactor.  Zwembroek gemaakt uit 80% polyamide en 20% elastaan Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.

€ 12,36
Details
€ 14,96 inclusief BTW
BECO-SEALIFE zwemshorts, blauw/groen

BECO-SEALIFE zwemshorts, blauw/groen

BECO-SEALIFE jongens zwemshort in groen en blauw en rood met een mooie print van het Sealife thema. Ontdek water en zwemmen op een leuke en veilige manier door te spelen met de BECO-SEALIFE karakters Pinky, Ray en Vince wordt zwemmen en leren zwemmen nog leuker! Het zwemshort heeft een elastische band, mesh binnenbroekje en een veterstrik en is gemaakt van sneldrogend materiaal. Zwemshort gemaakt uit 100% polyester. Voor de juiste maat, bekijk de maattabel. LET OP: dit is een uitlopend artikel  

€ 24,75
Details
€ 29,95 inclusief BTW
BECO-SEALIFE uv-badpak, roze

BECO-SEALIFE uv-badpak, roze

BECO-SEALIFE badpak voor meisjes met UV-bescherming in roze met een leuke print. Ontdek water en zwemmen op een leuke en veilige manier door te spelen met de BECO-SEALIFE karakters Pinky, Ray en Vince wordt zwemmen en leren zwemmen nog leuker! Het badpak is een Crossback model en biedt een goede bewegingsvrijheid en een aangename pasvorm. Het badpak valt onder de categorie UV-beschermende zwemkleding en biedt bescherming tegen UV-stralen en verbanding in de zon. Het badpak heeft een beschermingsfactor 50+ (SPF 50+) en biedt hiermee een hoge beschermingsfactor. Badpak gemaakt uit 80% polyamide en 20% elastaan Voor de juiste maat, bekijk de maattabel. LET OP: dit is een uitlopend artikel

€ 20,62
Details
€ 24,95 inclusief BTW
BECO-SEALIFE zwemshorts, roze

BECO-SEALIFE zwemshorts, roze

BECO-SEALIFE meisjes zwemshort in roze en rood met een mooie print van het Sealife thema. Ontdek water en zwemmen op een leuke en veilige manier door te spelen met de BECO-SEALIFE karakters Pinky, Ray en Vince wordt zwemmen en leren zwemmen nog leuker! Het zwemshort heeft een elastische band en een veterstrik en is gemaakt van sneldrogend materiaal. Zwemshort gemaakt uit 100% polyester. Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.

€ 20,62
Details
€ 24,95 inclusief BTW
BECO-SEALIFE zwemluier, slip-vorm, roze

BECO-SEALIFE zwemluier, slip-vorm, roze

BECO-SEALIFE zwemluier in slip vorm voor meisjes in roze met een mooie print van het Sealife thema. Ontdek water en zwemmen op een leuke en veilige manier door te spelen met de BECO-SEALIFE karakters Pinky, Ray en Vince wordt zwemmen en leren zwemmen nog leuker! U kent het probleem, al spelende in het water en gefascineerd door het water, vergeet uw kindje helemaal dat het naar de wc moet. Of hij/zij is nog niet zindelijk. En dan gebeurt het... U wilt natuurlijk niet dat uw kindje het water vervuilt en een onplezierig gevoel u bekruipt. Met deze zwemluier hoeft dat niet meer! Deze heeft een geïntegreerd hygiënisch beschermingsfolie en is uitwasbaar. Zo kunt u deze meerdere keren gebruiken. Door de goede kwaliteit gaat deze ook lang mee. De zwemluier zit perfect en is licht van gewicht, uw kindje kan zich met deze luier goed bewegen en zo optimaal genieten van het speelplezier in het water. En u ook... Alléén wacht u nog het verschonen na het zwemmen. Verkrijgbaar in de maten:- S (3-6 maanden / 4-8 kg)- M (6-12 maanden / 7-11 kg)- L (12-18 maanden / 10-13 kg)- XL (18-24 maanden / 12-15 kg)

€ 8,22
Details
€ 9,95 inclusief BTW
BECO-SEALIFE zwemluier, slip-vorm, blauw

BECO-SEALIFE zwemluier, slip-vorm, blauw

BECO-SEALIFE zwemluier in slip vorm voor jongens in blauw met een mooie print van het Sealife thema. Ontdek water en zwemmen op een leuke en veilige manier door te spelen met de BECO-SEALIFE karakters Pinky, Ray en Vince wordt zwemmen en leren zwemmen nog leuker! U kent het probleem, al spelende in het water en gefascineerd door het water, vergeet uw kindje helemaal dat het naar de wc moet. Of hij/zij is nog niet zindelijk. En dan gebeurt het... U wilt natuurlijk niet dat uw kindje het water vervuilt en een onplezierig gevoel u bekruipt. Met deze zwemluier hoeft dat niet meer! Deze heeft een geïntegreerd hygiënisch beschermingsfolie en is uitwasbaar. Zo kunt u deze meerdere keren gebruiken. Door de goede kwaliteit gaat deze ook lang mee. De zwemluier zit perfect en is licht van gewicht, uw kindje kan zich met deze luier goed bewegen en zo optimaal genieten van het speelplezier in het water. En u ook... Alléén wacht u nog het verschonen na het zwemmen. Verkrijgbaar in de maten: - S (3-6 maanden / 4-8 kg) - M (6-12 maanden / 7-11 kg) - L (12-18 maanden / 10-13 kg) - XL (18-24 maanden / 12-15 kg)

€ 10,70
Details
€ 12,95 inclusief BTW
per pagina