Flexibeams

Flexibeams (poolnoodles) worden bij veel zwemactiviteiten gebruikt, ook bij aquafitness. De flexibele zwembuizen kun je voor diverse aquafitness oefeningen gebruiken. De flexibeams zijn leverbaar in verschillende effen kleuren en gemixte kleurstelling. De flexibeam Compact is speciaal ontwikkeld voor aquafitness doeleinden en is sterker en steviger en buigt minder makkelijk en blijft uiteindelijk ook rechter.

Sorteren op
per pagina

BECO flexibeam Compact, oranje

De BECO flexibeam Compact is sterker en steviger dan de standaard flexibeams. Een flexibeam is een foam cilinder en wordt ook wel poolnoodle genoemd. Een flexibeam geeft stabiliteit en een veilig gevoel in het water. De flexibeam kan op vele manieren in de zwemsport, het zwemonderwijs en bij aquafitness gebruikt worden. Daarnaast blijft een flexibeam ook gewoon leuk om er mee te spelen. De flexibeams worden geleverd in één kleur. Super leuk om mee te spelen tijdens het recreatief zwemmen!! Kleur: oranje Afmetingen: ca. 7,5x160 cm (diameter x lengte) Levering per stuk of in dozen van 46 stuks.

€ 4,92
Details
€ 5,95 inclusief BTW

BECO zitnetje voor flexibeam

Lekker relaxen in deze comfortabele waterstoel. Het zitnetje kun je gemakkelijk vast maken aan een flexibeam. Het zitnet bestaat uit finemesh materiaal. Deze relaxstoel is gemaakt van een flexibeam en een zitnet. Ideaal voor ontspanning in het water of voor therapeutische oefeningen. Ook te gebruiken bij de zwemles voor heel bange kinderen! Het zitnetje is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Let op: wordt zonder flexibeam geleverd. Zie artikel Flexibeam standaard.  

€ 8,22
Details
€ 9,95 inclusief BTW

BECO draagnet voor flexibeams

Ook altijd moeite met de flexibeams bij elkaar te houden? Met deze draagband gaat het een stuk makkelijker en kun je deze ook makkelijker mee nemen! Deze draagband bestaat uit 2 banden voorzien van een kliksluiting die verbonden zijn aan een handvat. Een ideale oplossing!

€ 12,36
Details
€ 14,96 inclusief BTW

Comfy® flexibeam standaard, doos a 24 stuks, 4-kleurig (969924)

Een flexibeam is een super flexibele foam cilinder en wordt ook wel poolnoodle genoemd. Een flexibeam geeft stabiliteit en een veilig gevoel in het water. De flexibeam kan op vele manieren in de zwemsport, het zwemonderwijs en bij aquafitness gebruikt worden. Daarnaast blijft een flexibeam ook gewoon leuk om er mee te spelen. De flexibeams worden geleverd in 4 assortimentskleuren; geel, rood, groen en blauw. Super leuk om mee te spelen tijdens het recreatief zwemmen! Afmetingen: ca 6,7x160 cm (diameter x lengte) Leverbaar in dozen van 24 stuks Bedrukking op flexibeamsBedrukking van flexibeams is tegen meerprijs mogelijk. Bij afname van minstens 240 stuks is het mogelijk een opdruk te laten plaatsen op de flexibeams. Neem voor meer informatie contact op.

€ 78,34
Details
€ 94,79 inclusief BTW

Comfy® flexibeam standaard, doos a 50 stuks, 6-kleurig

Een flexibeam is een super flexibele foam cilinder en wordt ook wel poolnoodle genoemd. Een flexibeam geeft stabiliteit en een veilig gevoel in het water. De flexibeam kan op vele manieren in de zwemsport, het zwemonderwijs en bij aquafitness gebruikt worden. Daarnaast blijft een flexibeam ook gewoon leuk om er mee te spelen. De flexibeams worden geleverd in 6 assortimentskleuren; geel, rood, groen, blauw, oranje en paars. Super leuk om mee te spelen tijdens het recreatief zwemmen! Afmetingen: ca 6,7x160 cm (diameter x lengte) Doos a 50 stuks Bedrukking op flexibeamsBedrukking van flexibeams is tegen meerprijs mogelijk. Bij afname van minstens 240 stuks is het mogelijk een opdruk te laten plaatsen op de flexibeams. Neem voor meer informatie contact op.

€ 163,00
Details
€ 197,23 inclusief BTW

Comfy® flexibeam paardje met geluid, assortimentskleuren (9691)

Zwempaardje gemaakt van een flexibeam (Pe-schuim) met een paardekop! Leuk om mee te spelen!! Bij het bewegen van de poolpony maakt deze ook nog eens geluid! Diameter 6,7 cm, lengte 160 cm. Kleur: assortimentskleuren Per stuk.Doos verpakking: 25 stuks per doos. 

€ 7,02
Details
€ 8,49 inclusief BTW

Comfy® flexibeam connector, 4 gats - holed (9698)

Flexibeam connector met 4 gaten. Hiermee kun je flexibeams aan elkaar verbindenen en de leukste vormen maken. Afmeting 220 mm

€ 3,26
Details
€ 3,94 inclusief BTW

Comfy® flexibeam connector, 6 gats - profi (9697)

Flexibeam connector met 6 gaten. Hiermee kun je flexibeams aan elkaar verbindenen en de leukste vormen maken. Afmeting 320 mm

€ 4,92
Details
€ 5,95 inclusief BTW

Comfy® flexibeam connector, 2-gats - sleeve (9696)

Flexibeam connector met 2 gaten, hiermee kun je flexibeams aan elkaar verbindenen en de leukste vormen maken. Afmeting 140 mm

€ 2,44
Details
€ 2,95 inclusief BTW

BECO verrolbare opbergkar, 60x40x105 cm, blauw

Verrijdbare kunststof opbergbak voor maximaal 40 flexibeams. Opengewerkt zodat het water er uit kan lopen. Uitgevoerd met 4 zwenkwieltjes. Afmetingen 60x40x105 (BxDxH)

€ 111,57
Details
€ 135,00 inclusief BTW

Comfy® flexibeam standaard, paars

Een flexibeam is een super flexibele foam cilinder en wordt ook wel poolnoodle genoemd. Een flexibeam geeft stabiliteit en een veilig gevoel in het water. De flexibeam kan op vele manieren in de zwemsport, het zwemonderwijs en bij aquafitness gebruikt worden. Daarnaast blijft een flexibeam ook gewoon leuk om er mee te spelen.  Super leuk om mee te spelen tijdens het recreatief zwemmen! Kleur: paars Afmetingen: ca 6,7x160 cm (diameter x lengte) Levering per stuk, ook leverbaar in dozen van 24 stuks, bestel dan 24 stuks. Bedrukking op flexibeamsBedrukking van flexibeams is tegen meerprijs mogelijk. Bij afname van minstens 240 stuks is het mogelijk een opdruk te laten plaatsen op de flexibeams. Neem voor meer informatie contact op.

€ 3,26
Details
€ 3,94 inclusief BTW

Comfy® flexibeam standaard, oranje

Een flexibeam is een super flexibele foam cilinder en wordt ook wel poolnoodle genoemd. Een flexibeam geeft stabiliteit en een veilig gevoel in het water. De flexibeam kan op vele manieren in de zwemsport, het zwemonderwijs en bij aquafitness gebruikt worden. Daarnaast blijft een flexibeam ook gewoon leuk om er mee te spelen.  Super leuk om mee te spelen tijdens het recreatief zwemmen! Kleur: oranje Afmetingen: ca 6,7x160 cm (diameter x lengte) Levering per stuk, ook leverbaar in dozen van 24 stuks, bestel dan 24 stuks. Bedrukking op flexibeamsBedrukking van flexibeams is tegen meerprijs mogelijk. Bij afname van minstens 240 stuks is het mogelijk een opdruk te laten plaatsen op de flexibeams. Neem voor meer informatie contact op.

€ 3,26
Details
€ 3,94 inclusief BTW
per pagina