Flexibeams

Flexibeams (poolnoodles) worden bij veel zwemactiviteiten gebruikt, ook bij aquafitness. De flexibele zwembuizen kun je voor diverse aquafitness oefeningen gebruiken. De flexibeams zijn leverbaar in verschillende effen kleuren en gemixte kleurstelling. De flexibeam Compact is speciaal ontwikkeld voor aquafitness doeleinden en is sterker en steviger en buigt minder makkelijk en blijft uiteindelijk ook rechter.

Sorteren op
per pagina
BECO flexibeam Compact | oranje | doos 18 stuks

BECO flexibeam Compact | oranje | doos 18 stuks

De BECO flexibeam Compact is sterker en steviger dan de standaard flexibeams. Een flexibeam is een foam cilinder en wordt ook wel poolnoodle genoemd. Een flexibeam geeft stabiliteit en een veilig gevoel in het water. De flexibeam kan op vele manieren in de zwemsport, het zwemonderwijs en bij aquafitness gebruikt worden. De flexibeam Compact is een extra stevig model en blijft hierdoor rechter. Deze flexibeam is daardoor meer geschikt om gebruikt te worden bij aquafitness. De flexibeams worden geleverd in één kleur. Kleur: oranje Afmetingen: ca. 7,5x160 cm (diameter x lengte) Levering in doos van 18 stuks.

€ 103,31
Details
€ 125,01 inclusief BTW
BECO zitnetje voor flexibeam

BECO zitnetje voor flexibeam

Met de BECO water seat voor flexibeams kun je lekker relaxen in het water. Door het waterstoeltje aan de flexibeam te bevestigen maak je er een heerlijk comfortabele waterstoel van. Het flexibeam zitnetje is gemakkelijk vast maken aan een flexibeam; je schuift de flexibeam gewoon door de openingen van het zitnetje. Het zitnetje en is gemaakt uit nylon en finemesh materiaal. Het finemesh materiaal zorgt ervoor dat water door het materiaal heen komt zodat je lekker in het verkoelende water kunt zitten. De flexibeam waterstoel is ideaal voor ontspanning in het water of voor therapeutische oefeningen. Ook te gebruiken bij de zwemles voor heel bange kinderen. Het zitnetje is geschikt voor zowel kinderen en volwassenen tot 80 kg. Het zitnetje is te gebruiken met één of twee flexibeams, hierdoor kun je het drijfvermogen van de waterstoel aanpassen. Het drijfvermogen is afhankelijk van het aantal flexibeams dat je gebruikt. Plaats je één flexibeam in het zitnetje dan is het maximaal toegestane gewicht 50 kg, plaats je twee flexibeams in het zitnetje dan is het maximale toegestane gewicht tot 80 kg. Let op: wordt zonder flexibeam geleverd.  Het zwemzitje is geen zwemhulpmiddel en beschermd niet tegen verdrinking.

€ 10,70
Details
€ 12,95 inclusief BTW
BECO draagband voor flexibeams

BECO draagband voor flexibeams

Ook altijd moeite met de flexibeams bij elkaar te houden? Met deze draagband gaat het een stuk makkelijker en kun je deze ook makkelijker mee nemen! Deze draagband bestaat uit 2 banden voorzien van een kliksluiting die verbonden zijn aan een handvat. Een ideale oplossing!

€ 12,36
Details
€ 14,96 inclusief BTW
Comfy® flexibeam standaard, doos a 24 stuks, 4-kleurig (9699-24)

Comfy® flexibeam standaard, doos a 24 stuks, 4-kleurig (9699-24)

Een flexibeam is een super flexibele foam cilinder en wordt ook wel poolnoodle genoemd. Een flexibeam geeft stabiliteit en een veilig gevoel in het water. De flexibeam kan op vele manieren in de zwemsport, het zwemonderwijs en bij aquafitness gebruikt worden. Daarnaast blijft een flexibeam ook gewoon leuk om er mee te spelen. De flexibeams worden geleverd in 4 assortimentskleuren; geel, rood, groen en blauw. Super leuk om mee te spelen tijdens het recreatief zwemmen! Afmetingen: ca 6,7x160 cm (diameter x lengte) Leverbaar in doos van 24 stuks Bedrukking op flexibeamsBedrukking van flexibeams is tegen meerprijs mogelijk. Bij afname van minstens 240 stuks is het mogelijk een opdruk te laten plaatsen op de flexibeams. Neem voor meer informatie contact op.

€ 79,14
Details
€ 95,76 inclusief BTW
Comfy® flexibeam standaard, doos a 50 stuks, 6-kleurig

Comfy® flexibeam standaard, doos a 50 stuks, 6-kleurig

Een flexibeam is een super flexibele foam cilinder en wordt ook wel poolnoodle genoemd. Een flexibeam geeft stabiliteit en een veilig gevoel in het water. De flexibeam kan op vele manieren in de zwemsport, het zwemonderwijs en bij aquafitness gebruikt worden. Daarnaast blijft een flexibeam ook gewoon leuk om er mee te spelen. De flexibeams worden geleverd in 6 assortimentskleuren; geel, rood, groen, blauw, oranje en paars. Super leuk om mee te spelen tijdens het recreatief zwemmen! Afmetingen: ca 6,7x160 cm (diameter x lengte) Levering in doos van 50 stuks Bedrukking op flexibeamsBedrukking van flexibeams is tegen meerprijs mogelijk. Bij afname van minstens 240 stuks is het mogelijk een opdruk te laten plaatsen op de flexibeams. Neem voor meer informatie contact op.

€ 164,88
Details
€ 199,50 inclusief BTW
Comfy® flexibeam paardje met geluid, assortimentskleuren (9691)

Comfy® flexibeam paardje met geluid, assortimentskleuren (9691)

Zwempaardje gemaakt van een flexibeam (Pe-schuim) met een paardekop! Leuk om mee te spelen!! Bij het bewegen van de poolpony maakt deze ook nog eens geluid! Diameter 6,7 cm, lengte 160 cm. Kleur: assortimentskleuren Per stuk.Doos verpakking: 25 stuks per doos. 

€ 8,22
Details
€ 9,95 inclusief BTW
Comfy® flexibeam connector holed | 4 gats (9698)

Comfy® flexibeam connector holed | 4 gats (9698)

Flexibeam connector met 4 gaten. Hiermee kun je flexibeams aan elkaar verbindenen en de leukste vormen maken. Afmeting 220 mm

€ 4,09
Details
€ 4,95 inclusief BTW
Comfy® flexibeam connector profi | 6 gats (9697)

Comfy® flexibeam connector profi | 6 gats (9697)

Flexibeam connector met 6 gaten. Hiermee kun je flexibeams aan elkaar verbindenen en de leukste vormen maken. Afmeting 320 mm

€ 5,99
Details
€ 7,25 inclusief BTW
Comfy® flexibeam connector sleeve | 2 gats (9696)

Comfy® flexibeam connector sleeve | 2 gats (9696)

Flexibeam connector met 2 gaten, hiermee kun je flexibeams aan elkaar verbindenen en de leukste vormen maken. Afmeting 140 mm

€ 2,44
Details
€ 2,95 inclusief BTW
BECO verrolbare opbergkar | 60x40x105 cm | blauw

BECO verrolbare opbergkar | 60x40x105 cm | blauw

Verrijdbare kunststof opbergbak voor maximaal 40 flexibeams. Opengewerkt zodat het water er uit kan lopen. Uitgevoerd met 4 zwenkwieltjes. Afmetingen 60x40x105 (BxDxH)

€ 111,57
Details
€ 135,00 inclusief BTW
Comfy® flexibeam standaard, paars

Comfy® flexibeam standaard, paars

Een flexibeam is een super flexibele foam cilinder en wordt ook wel poolnoodle genoemd. Een flexibeam geeft stabiliteit en een veilig gevoel in het water. De flexibeam kan op vele manieren in de zwemsport, het zwemonderwijs en bij aquafitness gebruikt worden. Daarnaast blijft een flexibeam ook gewoon leuk om er mee te spelen.  Super leuk om mee te spelen tijdens het recreatief zwemmen! Kleur: paars Afmetingen: ca 6,7x160 cm (diameter x lengte) Levering per stuk, ook leverbaar in dozen van 24 stuks, bestel dan 24 stuks. Bedrukking op flexibeamsBedrukking van flexibeams is tegen meerprijs mogelijk. Bij afname van minstens 240 stuks is het mogelijk een opdruk te laten plaatsen op de flexibeams. Neem voor meer informatie contact op.

€ 4,12
Details
€ 4,99 inclusief BTW
Comfy® flexibeam standaard, oranje

Comfy® flexibeam standaard, oranje

Een flexibeam is een super flexibele foam cilinder en wordt ook wel poolnoodle genoemd. Een flexibeam geeft stabiliteit en een veilig gevoel in het water. De flexibeam kan op vele manieren in de zwemsport, het zwemonderwijs en bij aquafitness gebruikt worden. Daarnaast blijft een flexibeam ook gewoon leuk om er mee te spelen.  Super leuk om mee te spelen tijdens het recreatief zwemmen! Kleur: oranje Afmetingen: ca 6,7x160 cm (diameter x lengte) Levering per stuk, ook leverbaar in dozen van 24 stuks, bestel dan 24 stuks. Bedrukking op flexibeamsBedrukking van flexibeams is tegen meerprijs mogelijk. Bij afname van minstens 240 stuks is het mogelijk een opdruk te laten plaatsen op de flexibeams. Neem voor meer informatie contact op.

€ 4,12
Details
€ 4,99 inclusief BTW
per pagina