RESTUBE

 

RESTUBE is een opblaasbare veiligheidsboei en biedt voldoende drijfvermogen voor een volwassene om in noodgevallen het hoofd boven te kunnen water te houden, in afwachting van hulp. Voor de verschillende watersportactiviteiten zijn er verschillende modellen RESTUBE's leverbaar.

Voor professionele hulpverleners zoals lifeguards, reddingsbrigade, brandweer en politie zijn er ook RESTUBE's leverbaar zoals de modellen RESTUBE lifeguard en RESTUBE automatic.

 

RESTUBE is een handig veiligheidsmiddel dat zwemmers en watersporters bij zich kunnen dragen in een compact en licht gewicht heuptasje. Raak je in het water in de problemen, dan trek je aan het koordje en blaast de gele RESTUBE boei zichzelf automatisch op, leun er overheen en dan kun je je hoofd boven water houden. Trek de aandacht van andere watersporters door met de gele boei heen en weer te zwaaien en wacht op hulp.

 


 

RESTUBE is een opblaasbare veiligheidsboei en biedt voldoende drijfvermogen voor een volwassene om in noodgevallen het hoofd boven water te kunnen, in afwachting van hulp. Voor de verschillende watersportactiviteiten zijn er verschillende modellen RESTUBE's leverbaar.

Voor professionele hulpverleners zoals lifeguards, reddingsbrigade, brandweer en politie zijn er ook RESTUBE's leverbaar zoals de modellen RESTUBE lifeguard en RESTUBE automatic. De RESTUBE lifeguard is bedoeld voor professioneel opgeleide lifeguards en hulpverleners. De RESTUBE automatic kan gemakkelijk naar een drenkeling toegeworpen worden, of bevestigd worden aan een drone voor drone rescue.


 

Bekijk de RESTUBE producten

Je kunt de RESTUBE producten op deze website bekijken. Ga naar de producten, of klik hier!

 

Je kunt ook de online product brochures bekijken via Issuu.

> RESTUBE product brochure

> Zwemmen en snorkelen 2024


 

Heb je een vraag over één van onze producten? Neem dan contact met ons op. 

Wil je onze producten wederverkopen of met ons samenwerken? Neem dan ook contact met ons op. Wij komen dan graag in contact met jou!