Badmode dames

Badpak, bikini, tankini, er zijn heel veel verschillende modellen leverbaar, kies gewoon de leukste die jij lekker vind zitten.

Sorteren op
per pagina

BECO badpak, zwart/groen

Sportief BECO badpak in groen en blauwe kleurstelling met een mooi design in zwart/witte accenten. Het badpak is een Maxpower model en biedt een perfecte combinatie tussen bewegingsvrijheid en ondersteuning. Het badpak is volledig aan voor- en achterkant gevoerd en voorzien van een borst support band/ondersteuningsband en uitneembare pads. Badpak gemaakt uit 80% polyamide en 20% elastaan. Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.

€ 41,24
Details
€ 49,90 inclusief BTW

BECO badpak, zwart/roze

Sportief BECO badpak in roze en rode kleurstelling met een mooi design in zwart/witte accenten. Het badpak is een Maxpower model en biedt een perfecte combinatie tussen bewegingsvrijheid en ondersteuning. Het badpak is volledig aan voor- en achterkant gevoerd en voorzien van een borst support band/ondersteuningsband en uitneembare pads. Badpak gemaakt uit 80% polyamide en 20% elastaan. Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.

€ 41,24
Details
€ 49,90 inclusief BTW

BECO badpak, blauw

Sportief BECO badpak in blauw en groene kleurstelling. Het badpak is een Maxpower model en biedt een perfecte combinatie tussen bewegingsvrijheid en ondersteuning. Het badpak is volledig aan voor- en achterkant gevoerd en voorzien van een borst support band/ondersteuningsband en uitneembare pads. Badpak gemaakt uit 80% polyamide en 20% elastaan. Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.

€ 33,02
Details
€ 39,95 inclusief BTW

BECO badpak, zwart

Sportief BECO badpak in roze en zwarte kleurstelling. Het badpak is een Maxpower model en biedt een perfecte combinatie tussen bewegingsvrijheid en ondersteuning. Het badpak is volledig aan voor- en achterkant gevoerd en voorzien van een borst support band/ondersteuningsband en uitneembare pads. Badpak gemaakt uit 80% polyamide en 20% elastaan. Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.

€ 41,24
Details
€ 49,90 inclusief BTW

BECO BEsuit, B-cup, zwart/groen

De BECO BEsuit tanktop met B-cup is ideaal voor bewegingintensieve sporten in het zwembad en buitenwater. Draag de BEsuit tanktop tijdens aqua-kickboxen, aquajogging, aquaspinning en andere aquafitness activiteiten. De BEsuit tanktop is ook ideaal om te dragen tijdens floating fitness en yoga op een float mat. Met de BEsuit zwemkleding hoef je geen zorgen meer te maken of je zwemkleding wel goed zit, BEsuit volgt iedere beweging.  De BEsuit tanktop is functionele zwemkleding voor fanatieke sporters in en op het water. De tanktop is gemakkelijk aan- en uit te trekken dankzij de ritssluiting aan de voorkant en biedt door de sportieve vormgeving een optimale bewegingsvrijheid. Daarnaast heeft de tanktop een geïntegreerde sportbeha met verstelbare beha-sluiting. De sport-bh is voorzien van zachte cups en een en een borst support band.  De BEsuit ziet er dankzij de groen en blauwe kleurstelling met zwart en witte accenten sportief uit. Het BEsuit topje is gemaakt uit 82% polyamide en 18% elastaan. Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.    

€ 41,28
Details
€ 49,95 inclusief BTW

BECO BEsuit, B-cup, zwart/roze

De BECO BEsuit tanktop met B-cup is ideaal voor bewegingintensieve sporten in het zwembad en buitenwater. Draag de BEsuit tanktop tijdens aqua-kickboxen, aquajogging, aquaspinning en andere aquafitness activiteiten. De BEsuit tanktop is ook ideaal om te dragen tijdens floating fitness en yoga op een float mat. Met de BEsuit zwemkleding hoef je geen zorgen meer te maken of je zwemkleding wel goed zit, BEsuit volgt iedere beweging.  De BEsuit tanktop is functionele zwemkleding voor fanatieke sporters in en op het water. De tanktop is gemakkelijk aan- en uit te trekken dankzij de ritssluiting aan de voorkant en biedt door de sportieve vormgeving een optimale bewegingsvrijheid. Daarnaast heeft de tanktop een geïntegreerde sportbeha met verstelbare beha-sluiting. De sport-bh is voorzien van zachte cups en een en een borst support band.  De BEsuit ziet er dankzij de rode en roze kleurstelling met zwart en witte accenten sportief uit. Het BEsuit topje is gemaakt uit 82% polyamide en 18% elastaan. Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.  

€ 41,28
Details
€ 49,95 inclusief BTW

BECO BEsuit, C-cup, zwart/groen

De BECO BEsuit tanktop met C-cup is ideaal voor bewegingintensieve sporten in het zwembad en buitenwater. Draag de BEsuit tanktop tijdens aqua-kickboxen, aquajogging, aquaspinning en andere aquafitness activiteiten. De BEsuit tanktop is ook ideaal om te dragen tijdens floating fitness en yoga op een float mat. Met de BEsuit zwemkleding hoef je geen zorgen meer te maken of je zwemkleding wel goed zit, BEsuit volgt iedere beweging.  De BEsuit tanktop is functionele zwemkleding voor fanatieke sporters in en op het water. De tanktop is gemakkelijk aan- en uit te trekken dankzij de ritssluiting aan de voorkant en biedt door de sportieve vormgeving een optimale bewegingsvrijheid. Daarnaast heeft de tanktop een geïntegreerde sportbeha met verstelbare beha-sluiting. De sport-bh is voorzien van zachte cups en een en een borst support band.  De BEsuit ziet er dankzij de groene en blauwe kleurstelling met zwart en witte accenten sportief uit. Het BEsuit topje is gemaakt uit 82% polyamide en 18% elastaan. Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.    

€ 41,28
Details
€ 49,95 inclusief BTW

BECO BEsuit, C-cup, zwart/roze

De BECO BEsuit tanktop met C-cup is ideaal voor bewegingintensieve sporten in het zwembad en buitenwater. Draag de BEsuit tanktop tijdens aqua-kickboxen, aquajogging, aquaspinning en andere aquafitness activiteiten. De BEsuit tanktop is ook ideaal om te dragen tijdens floating fitness en yoga op een float mat. Met de BEsuit zwemkleding hoef je geen zorgen meer te maken of je zwemkleding wel goed zit, BEsuit volgt iedere beweging.  De BEsuit tanktop is functionele zwemkleding voor fanatieke sporters in en op het water. De tanktop is gemakkelijk aan- en uit te trekken dankzij de ritssluiting aan de voorkant en biedt door de sportieve vormgeving een optimale bewegingsvrijheid. Daarnaast heeft de tanktop een geïntegreerde sportbeha met verstelbare beha-sluiting. De sport-bh is voorzien van zachte cups en een en een borst support band.  De BEsuit ziet er dankzij de rode en roze kleurstelling met zwart en witte accenten sportief uit. Het BEsuit topje is gemaakt uit 82% polyamide en 18% elastaan. Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.    

€ 41,28
Details
€ 49,95 inclusief BTW

BECO BEsuit, D-cup, zwart/groen

De BECO BEsuit tanktop met D-cup is ideaal voor bewegingintensieve sporten in het zwembad en buitenwater. Draag de BEsuit tanktop tijdens aqua-kickboxen, aquajogging, aquaspinning en andere aquafitness activiteiten. De BEsuit tanktop is ook ideaal om te dragen tijdens floating fitness en yoga op een float mat. Met de BEsuit zwemkleding hoef je geen zorgen meer te maken of je zwemkleding wel goed zit, BEsuit volgt iedere beweging.  De BEsuit tanktop is functionele zwemkleding voor fanatieke sporters in en op het water. De tanktop is gemakkelijk aan- en uit te trekken dankzij de ritssluiting aan de voorkant en biedt door de sportieve vormgeving een optimale bewegingsvrijheid. Daarnaast heeft de tanktop een geïntegreerde sportbeha met verstelbare beha-sluiting. De sport-bh is voorzien van zachte cups en een en een borst support band.  De BEsuit ziet er dankzij de groene en blauwe kleurstelling met zwart en witte accenten sportief uit. Het BEsuit topje is gemaakt uit 82% polyamide en 18% elastaan. Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.    

€ 41,28
Details
€ 49,95 inclusief BTW

BECO BEsuit, D-cup, zwart/roze

Beco BEsuit tanktop met D-top is ideaal voor bewegingintensieve sporten in het zwembad en buitenwater. Draag de BEsuit tanktop tijdens aqua-kickboxen, aquajogging, aquaspinning en andere aquafitness activiteiten. De BEsuit tanktop is ook ideaal om te dragen tijdens yoga op een float mat. Met de BEsuit zwemkleding hoef je geen zorgen meer te maken of je zwemkleding wel goed zit, BEsuit volgt iedere beweging.  De BEsuit tanktop is functionele zwemkleding voor fanatieke sporters in en op het water. De tanktop is gemakkelijk aan- en uit te trekken dankzij de ritssluiting aan de voorkant en biedt door de sportieve vormgeving een optimale bewegingsvrijheid. Daarnaast heeft de tanktop een geïntegreerde sportbeha met verstelbare beha-sluiting. De sport-bh is voorzien van zachte cups en een en een borst support band.   Het BEsuit topje is gemaakt uit 82% polyamide en 18% elastaan. Kleur: zwart/roze Cupmaat: D-cup Maten: 36-48 Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.    

€ 41,28
Details
€ 49,95 inclusief BTW

BECO BEsuit, B-cup, zwart/wit/grijs

De BECO BEsuit tanktop met B-cup is ideaal voor bewegingintensieve sporten in het zwembad en buitenwater. Draag de BEsuit tanktop tijdens aqua-kickboxen, aquajogging, aquaspinning en andere aquafitness activiteiten. De BEsuit tanktop is ook ideaal om te dragen tijdens floating fitness en yoga op een float mat. Met de BEsuit zwemkleding hoef je geen zorgen meer te maken of je zwemkleding wel goed zit, BEsuit volgt iedere beweging.  De BEsuit tanktop is functionele zwemkleding voor fanatieke sporters in en op het water. De tanktop is gemakkelijk aan- en uit te trekken dankzij de ritssluiting aan de voorkant en biedt door de sportieve vormgeving een optimale bewegingsvrijheid. Daarnaast heeft de tanktop een geïntegreerde sportbeha met verstelbare beha-sluiting. De sport-bh is voorzien van zachte cups en een en een borst support band.  De BEsuit in zwart en wit gekleurd design. Het BEsuit topje is gemaakt uit 82% polyamide en 18% elastaan. Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.    

€ 41,28
Details
€ 49,95 inclusief BTW

BECO BEsuit, C-cup, zwart/wit/grijs

De BECO BEsuit tanktop met C-cup is ideaal voor bewegingintensieve sporten in het zwembad en buitenwater. Draag de BEsuit tanktop tijdens aqua-kickboxen, aquajogging, aquaspinning en andere aquafitness activiteiten. De BEsuit tanktop is ook ideaal om te dragen tijdens floating fitness en yoga op een float mat. Met de BEsuit zwemkleding hoef je geen zorgen meer te maken of je zwemkleding wel goed zit, BEsuit volgt iedere beweging.  De BEsuit tanktop is functionele zwemkleding voor fanatieke sporters in en op het water. De tanktop is gemakkelijk aan- en uit te trekken dankzij de ritssluiting aan de voorkant en biedt door de sportieve vormgeving een optimale bewegingsvrijheid. Daarnaast heeft de tanktop een geïntegreerde sportbeha met verstelbare beha-sluiting. De sport-bh is voorzien van zachte cups en een en een borst support band.  De BEsuit ziet er dankzij het kleurrijke patroon met roze, groen, zwart, grijs en wit, sportief uit. Het BEsuit topje is gemaakt uit 82% polyamide en 18% elastaan. Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.  

€ 41,28
Details
€ 49,95 inclusief BTW
per pagina