Badmode dames

Badpak, bikini, tankini, er zijn heel veel verschillende modellen leverbaar, kies gewoon de leukste die jij lekker vind zitten.

Sorteren op
per pagina

BECO BEsuit, B-cup, zwart/groen

De BECO BEsuit tanktop met B-cup is ideaal voor bewegingintensieve sporten in het zwembad en buitenwater. Draag de BEsuit tanktop tijdens aqua-kickboxen, aquajogging, aquaspinning en andere aquafitness activiteiten. De BEsuit tanktop is ook ideaal om te dragen tijdens floating fitness en yoga op een float mat. Met de BEsuit zwemkleding hoef je geen zorgen meer te maken of je zwemkleding wel goed zit, BEsuit volgt iedere beweging.  De BEsuit tanktop is functionele zwemkleding voor fanatieke sporters in en op het water. De tanktop is gemakkelijk aan- en uit te trekken dankzij de ritssluiting aan de voorkant en biedt door de sportieve vormgeving een optimale bewegingsvrijheid. Daarnaast heeft de tanktop een geïntegreerde sportbeha met verstelbare beha-sluiting. De sport-bh is voorzien van zachte cups en een en een borst support band.  De BEsuit ziet er dankzij de groen en blauwe kleurstelling met zwart en witte accenten sportief uit. Het BEsuit topje is gemaakt uit 82% polyamide en 18% elastaan. Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.    

€ 33,02
Details
€ 39,95 inclusief BTW

BECO BEsuit, B-cup, zwart/roze

De BECO BEsuit tanktop met B-cup is ideaal voor bewegingintensieve sporten in het zwembad en buitenwater. Draag de BEsuit tanktop tijdens aqua-kickboxen, aquajogging, aquaspinning en andere aquafitness activiteiten. De BEsuit tanktop is ook ideaal om te dragen tijdens floating fitness en yoga op een float mat. Met de BEsuit zwemkleding hoef je geen zorgen meer te maken of je zwemkleding wel goed zit, BEsuit volgt iedere beweging.  De BEsuit tanktop is functionele zwemkleding voor fanatieke sporters in en op het water. De tanktop is gemakkelijk aan- en uit te trekken dankzij de ritssluiting aan de voorkant en biedt door de sportieve vormgeving een optimale bewegingsvrijheid. Daarnaast heeft de tanktop een geïntegreerde sportbeha met verstelbare beha-sluiting. De sport-bh is voorzien van zachte cups en een en een borst support band.  De BEsuit ziet er dankzij de rode en roze kleurstelling met zwart en witte accenten sportief uit. Het BEsuit topje is gemaakt uit 82% polyamide en 18% elastaan. Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.  

€ 33,02
Details
€ 39,95 inclusief BTW

BECO BEsuit, C-cup, zwart/groen

De BECO BEsuit tanktop met C-cup is ideaal voor bewegingintensieve sporten in het zwembad en buitenwater. Draag de BEsuit tanktop tijdens aqua-kickboxen, aquajogging, aquaspinning en andere aquafitness activiteiten. De BEsuit tanktop is ook ideaal om te dragen tijdens floating fitness en yoga op een float mat. Met de BEsuit zwemkleding hoef je geen zorgen meer te maken of je zwemkleding wel goed zit, BEsuit volgt iedere beweging.  De BEsuit tanktop is functionele zwemkleding voor fanatieke sporters in en op het water. De tanktop is gemakkelijk aan- en uit te trekken dankzij de ritssluiting aan de voorkant en biedt door de sportieve vormgeving een optimale bewegingsvrijheid. Daarnaast heeft de tanktop een geïntegreerde sportbeha met verstelbare beha-sluiting. De sport-bh is voorzien van zachte cups en een en een borst support band.  De BEsuit ziet er dankzij de groene en blauwe kleurstelling met zwart en witte accenten sportief uit. Het BEsuit topje is gemaakt uit 82% polyamide en 18% elastaan. Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.    

€ 33,02
Details
€ 39,95 inclusief BTW

BECO BEsuit, C-cup, zwart/roze

De BECO BEsuit tanktop met C-cup is ideaal voor bewegingintensieve sporten in het zwembad en buitenwater. Draag de BEsuit tanktop tijdens aqua-kickboxen, aquajogging, aquaspinning en andere aquafitness activiteiten. De BEsuit tanktop is ook ideaal om te dragen tijdens floating fitness en yoga op een float mat. Met de BEsuit zwemkleding hoef je geen zorgen meer te maken of je zwemkleding wel goed zit, BEsuit volgt iedere beweging.  De BEsuit tanktop is functionele zwemkleding voor fanatieke sporters in en op het water. De tanktop is gemakkelijk aan- en uit te trekken dankzij de ritssluiting aan de voorkant en biedt door de sportieve vormgeving een optimale bewegingsvrijheid. Daarnaast heeft de tanktop een geïntegreerde sportbeha met verstelbare beha-sluiting. De sport-bh is voorzien van zachte cups en een en een borst support band.  De BEsuit ziet er dankzij de rode en roze kleurstelling met zwart en witte accenten sportief uit. Het BEsuit topje is gemaakt uit 82% polyamide en 18% elastaan. Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.    

€ 33,02
Details
€ 39,95 inclusief BTW

BECO BEsuit, D-cup, zwart/groen

De BECO BEsuit tanktop met D-cup is ideaal voor bewegingintensieve sporten in het zwembad en buitenwater. Draag de BEsuit tanktop tijdens aqua-kickboxen, aquajogging, aquaspinning en andere aquafitness activiteiten. De BEsuit tanktop is ook ideaal om te dragen tijdens floating fitness en yoga op een float mat. Met de BEsuit zwemkleding hoef je geen zorgen meer te maken of je zwemkleding wel goed zit, BEsuit volgt iedere beweging.  De BEsuit tanktop is functionele zwemkleding voor fanatieke sporters in en op het water. De tanktop is gemakkelijk aan- en uit te trekken dankzij de ritssluiting aan de voorkant en biedt door de sportieve vormgeving een optimale bewegingsvrijheid. Daarnaast heeft de tanktop een geïntegreerde sportbeha met verstelbare beha-sluiting. De sport-bh is voorzien van zachte cups en een en een borst support band.  De BEsuit ziet er dankzij de groene en blauwe kleurstelling met zwart en witte accenten sportief uit. Het BEsuit topje is gemaakt uit 82% polyamide en 18% elastaan. Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.    

€ 33,02
Details
€ 39,95 inclusief BTW

BECO BEsuit, D-cup, zwart/roze

Beco BEsuit tanktop met D-top is ideaal voor bewegingintensieve sporten in het zwembad en buitenwater. Draag de BEsuit tanktop tijdens aqua-kickboxen, aquajogging, aquaspinning en andere aquafitness activiteiten. De BEsuit tanktop is ook ideaal om te dragen tijdens yoga op een float mat. Met de BEsuit zwemkleding hoef je geen zorgen meer te maken of je zwemkleding wel goed zit, BEsuit volgt iedere beweging.  De BEsuit tanktop is functionele zwemkleding voor fanatieke sporters in en op het water. De tanktop is gemakkelijk aan- en uit te trekken dankzij de ritssluiting aan de voorkant en biedt door de sportieve vormgeving een optimale bewegingsvrijheid. Daarnaast heeft de tanktop een geïntegreerde sportbeha met verstelbare beha-sluiting. De sport-bh is voorzien van zachte cups en een en een borst support band.   Het BEsuit topje is gemaakt uit 82% polyamide en 18% elastaan. Kleur: zwart/roze Cupmaat: D-cup Maten: 36-48 Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.    

€ 33,02
Details
€ 39,95 inclusief BTW

BECO BEsuit, B-cup, zwart/wit/grijs

De BECO BEsuit tanktop met B-cup is ideaal voor bewegingintensieve sporten in het zwembad en buitenwater. Draag de BEsuit tanktop tijdens aqua-kickboxen, aquajogging, aquaspinning en andere aquafitness activiteiten. De BEsuit tanktop is ook ideaal om te dragen tijdens floating fitness en yoga op een float mat. Met de BEsuit zwemkleding hoef je geen zorgen meer te maken of je zwemkleding wel goed zit, BEsuit volgt iedere beweging.  De BEsuit tanktop is functionele zwemkleding voor fanatieke sporters in en op het water. De tanktop is gemakkelijk aan- en uit te trekken dankzij de ritssluiting aan de voorkant en biedt door de sportieve vormgeving een optimale bewegingsvrijheid. Daarnaast heeft de tanktop een geïntegreerde sportbeha met verstelbare beha-sluiting. De sport-bh is voorzien van zachte cups en een en een borst support band.  De BEsuit in zwart en wit gekleurd design. Het BEsuit topje is gemaakt uit 82% polyamide en 18% elastaan. Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.    

€ 33,02
Details
€ 39,95 inclusief BTW

BECO BEsuit, C-cup, zwart/wit/grijs

De BECO BEsuit tanktop met C-cup is ideaal voor bewegingintensieve sporten in het zwembad en buitenwater. Draag de BEsuit tanktop tijdens aqua-kickboxen, aquajogging, aquaspinning en andere aquafitness activiteiten. De BEsuit tanktop is ook ideaal om te dragen tijdens floating fitness en yoga op een float mat. Met de BEsuit zwemkleding hoef je geen zorgen meer te maken of je zwemkleding wel goed zit, BEsuit volgt iedere beweging.  De BEsuit tanktop is functionele zwemkleding voor fanatieke sporters in en op het water. De tanktop is gemakkelijk aan- en uit te trekken dankzij de ritssluiting aan de voorkant en biedt door de sportieve vormgeving een optimale bewegingsvrijheid. Daarnaast heeft de tanktop een geïntegreerde sportbeha met verstelbare beha-sluiting. De sport-bh is voorzien van zachte cups en een en een borst support band.  De BEsuit ziet er dankzij het kleurrijke patroon met roze, groen, zwart, grijs en wit, sportief uit. Het BEsuit topje is gemaakt uit 82% polyamide en 18% elastaan. Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.  

€ 33,02
Details
€ 39,95 inclusief BTW

BECO BEsuit, D-cup, zwart/wit/grijs

De BECO BEsuit tanktop met D-cup is ideaal voor bewegingintensieve sporten in het zwembad en buitenwater. Draag de BEsuit tanktop tijdens aqua-kickboxen, aquajogging, aquaspinning en andere aquafitness activiteiten. De BEsuit tanktop is ook ideaal om te dragen tijdens floating fitness en yoga op een float mat. Met de BEsuit zwemkleding hoef je geen zorgen meer te maken of je zwemkleding wel goed zit, BEsuit volgt iedere beweging.  De BEsuit tanktop is functionele zwemkleding voor fanatieke sporters in en op het water. De tanktop is gemakkelijk aan- en uit te trekken dankzij de ritssluiting aan de voorkant en biedt door de sportieve vormgeving een optimale bewegingsvrijheid. Daarnaast heeft de tanktop een geïntegreerde sportbeha met verstelbare beha-sluiting. De sport-bh is voorzien van zachte cups en een en een borst support band.  De BEsuit ziet er dankzij het kleurrijke patroon met roze, groen, zwart, grijs en wit, sportief uit. Het BEsuit topje is gemaakt uit 82% polyamide en 18% elastaan. Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.    

€ 33,02
Details
€ 39,95 inclusief BTW

BECO BEsuit zwembroek, zwart

BECO BEsuit is functionele zwemkleding voor fanatieke beoefenaars van watersporten en aquafitness. De BEsuit zwembroek/legging is uitgevoerd met geintegreerde compressiebanden. De BEsuit zwembroek met lange benen en biedt een optimale bewegingsvrijheid.  De BEsuit zwembroek/legging is gemaakt uit 82% polyamide en 18% elastaan. Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.    

€ 24,75
Details
€ 29,95 inclusief BTW

BECO badpak, C-cup, zwart/roze

Sportief BECO badpak met C-cup in zwart met roze kleur accenten.  Het badpak is een Swim model en is een klassiek vormgegeven badpak met schouderbandjes die naar de rug toe lopen smaller worden en verstelbaar zijn voor een hoog draag comfort. Het badpak heeft een rugsluiting voor het gemakkelijker aan- en uit kunnen trekken Het badpak is aan de voorkant gevoerd, is voorzien van een borst support band/ondersteuningsband en heeft uitneembare pads. De schouderbandjes zijn verstelbaar. Badpak gemaakt uit 80% polyamide en 20% elastaan. Voor de juiste maat, bekijk de maattabel. LET OP dit is een uitlopend model, is er geen voorraad meer in een bepaalde maat, dan kan het product niet meer besteld worden.

€ 49,55
Details
€ 59,96 inclusief BTW

BECO badpak, lange benen, zwart/blauw

Sportief BECO badpak met lange benen in zwart en blauwe kleurstelling met een mooi dynamisch design. Het badpak is een Maxpower model en biedt een perfecte combinatie tussen bewegingsvrijheid en ondersteuning. Het badpak is voorzien van een borst support band/ondersteuningsband. Badpak gemaakt uit 80% polyamide en 20% elastaan. Voor de juiste maat, bekijk de maattabel. LET OP: dit is een uitlopend model, indien de gewenste maat niet meer voorradig is, is dit niet meer te bestellen

€ 41,28
Details
€ 49,95 inclusief BTW
per pagina