Preview swimwear 2021 - het worden neon kleuren
Ga terug naar het overzicht

Preview swimwear 2021 - het worden neon kleuren

Voor 2021 komt BECO met een kleine collectie zwemkleding en badmode. Zwemkleding in felle en vrolijke neon kleuren in de meest favoriete badpakmodellen. Bekijk de pop colour zwemkleding in de video hieronder.

 

Badpakken in de meest favoriete modellen en in nieuwe en felle kleuren wachten op jou. De nieuwe collectie voor 2021 bestaat uit neon kleuren, felle, vrolijke en frisse kleuren voor de zomer van 2021. Voor dames zijn er twee modellen badpakken en een triangelbikini in pop colour. Daarnaast komen er naast deze vrolijk gekleurde badkleding teenslippers in dezelfde kleurstellingen.

Voor de heren zijn er zwemshorts en zwemboxers in neon kleuren rood en blauw, maar ook zwemshorts in effen kleuren zoals in flamingo roze, geel, blauw en mint groen. 

 

Voor meisjes biedt de swimwear 2021 collectie een zelfde pop colour kleurstelling als voor de dames, badpakken en triangelbikini in felle, vrolijke en frisse neon kleuren. Voor de jongens zijn er de mooie effen gekleurde zwemshorts in effen kleuren zoals in flamingo roze, geel, blauw en mint groen. 

Vraag nu onze Swimwear brochure 2021 aan, neem contact op. Leverbaar vanaf maart 2021.

Neem vast een exclusief kijkje naar de collectie 2021 en bekijk de preview film hieronder, of bekijk de catalogus.

> Catalogus BECO Swimwear news 2021