BECO-SEALIFE waterschoentjes

BECO-SEALIFE® waterschoentjes voor kinderen

Sorteren op
BECO-SEALIFE waterschoentjes | blauw

BECO-SEALIFE waterschoentjes | blauw

BECO-SEALIFE waterschoentjes voor kinderen. Blauwe zwemschoentjes voor kinderen in hippe en vrolijke kleuren van het Sealife thema. Neopreen surfschoentjes en zwemschoentjes voor kinderen met een rubberen harde zool met anti-slip profiel. Hierdoor kun je gemakkelijk over natte oppervlakten lopen. De schoenzool loopt aan de zijkanten iets omhoog waardoor deze waterschoentjes veel stevigheid bieden. De neopreen waterschoentjes zijn dicht te doen met een trekkoordje. Deze waterschoenen zijn ideaal voor het zwemmen in het zwembad, in het buitenwater (meren, plassen, riviertjes, zee) ter bescherming tegen scherpe steentjes/schelpjes, tijdens het beoefenen van diverse watersporten en op de camping! Maatabel Voor het bepalen van de juiste maat, bekijk de maattabel.

€ 12,36
Details
€ 14,96 inclusief BTW
BECO-SEALIFE waterschoentjes | roze

BECO-SEALIFE waterschoentjes | roze

BECO-SEALIFE waterschoentjes voor kinderen. Roze zwemschoentjes voor kinderen in hippe en vrolijke kleuren van het Sealife thema. Neopreen surfschoentjes en zwemschoentjes voor kinderen met een rubberen harde zool met anti-slip profiel. Hierdoor kun je gemakkelijk over natte oppervlakten lopen. De schoenzool loopt aan de zijkanten iets omhoog waardoor deze waterschoentjes veel stevigheid bieden. De neopreen waterschoentjes zijn dicht te doen met een trekkoordje. Deze waterschoenen zijn ideaal voor het zwemmen in het zwembad, in het buitenwater (meren, plassen, riviertjes, zee) ter bescherming tegen scherpe steentjes/schelpjes, tijdens het beoefenen van diverse watersporten en op de camping! Maatabel Voor het bepalen van de juiste maat, bekijk de maattabel.

€ 12,36
Details
€ 14,96 inclusief BTW
BECO-SEALIFE sandaaltjes, blauw

BECO-SEALIFE sandaaltjes, blauw

Beco kinder sandalen in Sealife thema in blauw en licht blauwe kleur. Sandalen in hippe en vrolijke kleuren vorm gegeven zwemschoentjes voor kinderen. Sandalen gemaakt van EVA-materiaal, hierdoor licht in gewicht en wordt een hoog draagcomfort geboden. Voorzien van een gevormd voetbed en een verstelbare band met klittenband sluitingen. Kleur: blauw

€ 8,22
Details
€ 9,95 inclusief BTW
BECO-SEALIFE sandaaltjes, roze

BECO-SEALIFE sandaaltjes, roze

Beco kinder sandalen in Sealife thema in roze en rode kleur. Sandalen in hippe en vrolijke kleuren vorm gegeven zwemschoentjes voor kinderen. Sandalen gemaakt van EVA-materiaal, hierdoor licht in gewicht en wordt een hoog draagcomfort geboden. Voorzien van een gevormd voetbed en een verstelbare band met klittenband sluitingen. Kleur: roze

€ 8,22
Details
€ 9,95 inclusief BTW
BECO-SEALIFE® sandalen | blauw

BECO-SEALIFE® sandalen | blauw

BECO-SEALIFE kinder sandalen in het blauw. De sandaaltjes zijn gemaakt van EVA-materiaal en hierdoor licht in gewicht en bieden een hoog draagcomfort. De sandalen zijn voorzien van een verstelbare bandage met klittenband sluitingen. Hierdoor zijn de sandaaltjes gemakkelijk aan- en uit te trekken en kan je deze goed verstellen zodat een plezierige pasvorm gevonden kan worden. Deze sandelen voor kinderen zijn ideaal voor in de zomer, thuis, op het strand of op de camping.

€ 16,49
Details
€ 19,95 inclusief BTW
BECO-SEALIFE® sandalen | roze

BECO-SEALIFE® sandalen | roze

BECO-SEALIFE kinder sandalen in het roze. De sandaaltjes zijn gemaakt van EVA-materiaal en hierdoor licht in gewicht en bieden een hoog draagcomfort. De sandalen zijn voorzien van een verstelbare bandage met klittenband sluitingen. Hierdoor zijn de sandaaltjes gemakkelijk aan- en uit te trekken en kan je deze goed verstellen zodat een plezierige pasvorm gevonden kan worden. Deze sandelen voor kinderen zijn ideaal voor in de zomer, thuis, op het strand of op de camping.

€ 16,49
Details
€ 19,95 inclusief BTW
BECO-SEALIFE waterschoenen | blauw

BECO-SEALIFE waterschoenen | blauw

BECO-SEALIFE neopreen waterschoentjes voor kinderen. Blauwe zwemschoentjes voor kinderen met een lime groene schoenzool, hierdoor zien de waterschoenen er hip, trendy en vrolijk uit. De waterschoentjes zijn voorzien van een harde TPR rubberen zool met antislip profiel. Hierdoor kun je gemakkelijk over natte oppervlakten lopen. De schoenzool loopt aan de zijkanten iets omhoog waardoor deze waterschoentjes veel stevigheid bieden. De bovenkant van de waterschoenen is gemaakt uit neopreen en mesh. Deze waterschoentjes zijn ideaal voor het zwemmen in het zwembad, in het buitenwater (meren, plassen, riviertjes, zee) ter bescherming tegen scherpe steentjes/schelpjes, tijdens het beoefenen van diverse watersporten en op de camping! Maatabel Voor het bepalen van de juiste maat, bekijk de maattabel.

€ 13,18
Details
€ 15,95 inclusief BTW
BECO-SEALIFE waterschoenen | roze

BECO-SEALIFE waterschoenen | roze

BECO-SEALIFE neopreen waterschoentjes voor kinderen. Roze zwemschoentjes voor kinderen met een lime groene schoenzool, hierdoor zien de waterschoenen er hip, trendy en vrolijk uit. De waterschoentjes zijn voorzien van een harde TPR rubberen zool met antislip profiel. Hierdoor kun je gemakkelijk over natte oppervlakten lopen. De schoenzool loopt aan de zijkanten iets omhoog waardoor deze waterschoentjes veel stevigheid bieden. De bovenkant van de waterschoenen is gemaakt uit neopreen en mesh. Deze waterschoentjes zijn ideaal voor het zwemmen in het zwembad, in het buitenwater (meren, plassen, riviertjes, zee) ter bescherming tegen scherpe steentjes/schelpjes, tijdens het beoefenen van diverse watersporten en op de camping! Maatabel Voor het bepalen van de juiste maat, bekijk de maattabel.

€ 13,18
Details
€ 15,95 inclusief BTW
BECO-SEALIFE zwemsokken | blauw

BECO-SEALIFE zwemsokken | blauw

BECO-SEALIFE zwemsokken voor kinderen in blauw en zwart.  De zwemsokken bieden bescherming aan de kinder voetjes in en rond het zwembad.De zwemsokjes zijn gemaakt van elastisch neopreen/polyamide. De zwemsokken bieden bescherming aan de kinder voetjes in en rond het zwembad.

€ 12,36
Details
€ 14,96 inclusief BTW
BECO-SEALIFE zwemsokken | roze

BECO-SEALIFE zwemsokken | roze

BECO-SEALIFE zwemsokken voor kinderen in roze en zwart. De zwemsokken bieden bescherming aan de kinder voetjes in en rond het zwembad.De zwemsokjes zijn gemaakt van elastisch neopreen/polyamide. De zwemsokken bieden bescherming aan de kinder voetjes in en rond het zwembad.

€ 12,36
Details
€ 14,96 inclusief BTW