Online - cross dock

Online - cross dock

Speciaal voor online retailers, ook wel e-tailers genoemd, biedt S&C Distributie B.V. Cross Dock service aan. Met deze service hoopt S&C Distributie B.V. tegemoet te komen aan de behoefte van webwinkeliers om voorraden en risico's te beperken. Daarnaast biedt Cross Docking nog een aantal andere interessante voordelen voor de webwinkelier. Geen eigen voorraden meer hoeven aan te houden en pas producten bestellen zodra je een bestelling hebt in jouw onlineshop van een consument. Dat biedt uitkomst voor veel webwinkels.

Cross Docking is een logistiek proces waarbij producten niet door de webwinkel zelf op voorraad hoeven te worden gehouden, maar door de leverancier. Zodra de webwinkelier een bestelling krijgt in zijn onlineshop kan de webwinkel de producten in de gewenste aantallen bestellen bij de leverancier. De leverancier verstuurt de producten naar de webwinkelier. De webwinkelier stuurt de producten zelf naar de consument zonder deze zelf op te hoeven slaan.

Cross Docking stelt u als online retailer in staat om zonder grote risico's - en met een goede marge - zwemproducten in te kopen en te verkopen. Omdat u zelf geen voorraad hoeft aan te houden beperkt u de kosten en risico's voor voorraden.

De Cross Dock service zorgt ervoor dat de webwinkelier gemakkelijk en snel de producten in kan kopen die hij nodig heeft. Zo kan de webwinkelier naar behoefte inkopen en zijn de minimale bestelhoeveelheden en het minimum orderbedrag komen te vervallen. De webwinkelier koopt de producten per stuk in en krijgt deze snel geleverd. Doordat de webwinkelier de producten pas inkoopt zodra hij deze nodig heeft omdat een klant deze bij hem heeft besteld, beperkt de webwinkel zijn eigen voorraadniveau en risico.

S&C Distributie B.V. biedt in het Cross Dock leveringsprogramma producten aan met een goede marge en goede voorraadposities zodat u verzekerd bent van snelle levering.

Heeft u een eigen internetwinkel? Probeer onze Cross Dock service dan uit. U loopt hierbij weinig tot geen risico omdat u de producten pas hoeft in te kopen zodra deze zijn verkocht. De enige investering die het u kost is een investering in tijd om de producten online te zetten.
 

De voordelen van Cross Docking voor de webwinkelier:
- Geen kosten voor het aanhouden van voorraden
- Geen voorraad risico
- Minder handeling/arbeid kosten voor het opslaan van producten
- Bestellen per stuk
- Snelle levering van producten door leverancier
- Snel kunnen schakelen bij assortimentswijzigingen
- Gemakkelijk bestellen via bestelwebsite
 

S&C Distributie B.V. biedt u als online retailer het hele jaar door een breed assortiment zwemproducten, bad- en zwemkleding en accessoires. De zwemproducten en materialen zijn het gehele jaar door verkrijgbaar en niet afhankelijk van seizoenen. Hierdoor kunt u het hele jaar door producten inkopen en verkopen in uw winkel. Onze prijzen zijn scherp en bieden u een goede marge.