Starmix

 

Starmix is een Duits merk dat ontstaan is in 1921 en ontwikkelde de eerste stofzuiger en bracht deze op de markt. In 1925 ontwikkelden zij ook de eerste elektrische warme lucht handdroger en bracht deze op de markt. Hiermee is Starmix de uitvinder van de eerste warme lucht handdroger. Starmix ontwikkelde in de loop der jaren verschillende elektrische apparaten voor gebruik in het huishouden en de industrie. Het merk groeit snel en wordt enorm bekend, wereldwijd. 

In 1985 ontwikkelde en produceert Starmix de eerste elektrische warme lucht haardroger. In de loop der jaren worden verschillende handdrogers, haarddrogers en föhns ontwikkeld die hun weg vinden naar professionele gebruikers en geplaatst worden in hotels, sportcentra, zwembaden en andere publieke gebouwen. Het merk bouwt een ongekende reputatie op vanwege de goede kwaliteit van de producten. 

Starmix is nu bijna een eeuw lang de specialist in ontwikkelen en produceren van hand- en haardrogers. Starmix heeft zich ten doel gesteld moderne, hygiënische en innovatieve producten te ontwikkelen, produceren en te verkopen. De expertise op het gebied van handdrogers was geen ongelukje; in 1924 werd al een warme lucht handdroger ontworpen en dat maakt Starmix pionier op dit gebied en één van de meest belangrijke producenten wereldwijd.

 

Voor Starmix betekent warme lucht meer dan het kunnen drogen van handen en haren na het wassen. Starmix wil het leven van de gebruikers verbeteren door ze de 'feel-good' factor te geven met de Starmix hand- en haardrogers. Alle Starmix hygiëne producten zijn ontwikkeld met deze gedachte. Alle energie, ideeën en passie van de Starmix ontwerpers worden ingezet om dit te realiseren. "Made with Passion. Made for you".


De kracht om te innoveren is een integraal onderdeel van Starmix's filosofie; het voortouw nemen, nadenken over morgen voor ons en onze klanten. De nieuwe generatie handdrogers en haardrogers zijn het beste bewijs van de continue verdere ontwikkeling van de producten. Met een uniek ontwerp, verbeterde functies, meer gemak en meer veiligheid bieden we u nog meer mogelijke toepassingen van onze producten.

Wanneer u kiest voor een Starmix product, kiest u voor meer milieu bescherming en een aangenamere omgeving. Bij de materiaalkeuze voor de producten wordt gekozen voor het materiaal dat het minst milieubelastend is. Recyclebare materialen worden gebruikt voor materialen en verpakkingen. Verder neemt Starmix diverse maatregelen om de CO2 uitstoot reduceren in het productieproces. Een andere oplossing om CO2 uitstoot te verminderen is het gebruiken van onze handdrogers in plaats van papierenhanddoeken.

Al meer dan 90 jaar worden de producten in Duitsland ontwikkeld en geproduceerd. De producten zijn  getest in overeenstemming met de strengste internationale normen gedurende het hele productieproces. Starmix doet dit om het leven van de klanten eenvoudiger te maken en hen maximale veiligheid en kwaliteit te kunnen garanderen.


Producten bekijken

Je kunt de producten op deze website bekijken. Ga naar de producten, klik hier!

 

Je kunt ook de online productbrochure bekijken via Issuu.

Bekijk de productbrochure:

Starmix sanitair 2021-2022

 

Heb je een vraag over één van onze producten? Neem dan contact met ons op.

Wil je onze producten wederverkopen of met ons samenwerken? Neem dan ook contact met ons op. Wij komen dan graag in contact met jou!