Badmode meisjes

Badmode en zwemkleding voor meisjes, wij hebben keuze uit badpakken, bikini, tankini's en zwempakjes.

Sorteren op
per pagina

BECO Competition meisjes badpak, zwart/roze

Het BECO Competition badpak voor meisjes is chloorbestendig en is ideaal voor zwemtrainingen en zwemwedstrijden. Het badpak is zwart gekleurd en heeft een kleurbaan aan de zijkanten in een kleurrijk en sportief design in roze, geel en paars. Het badpak is een Maxpower model en biedt een perfecte bewegingsvrijheid.  Dit badpak is ideaal voor mensen die vaak en lang in het water zijn zoals professionele en ambitieuze zwemmers. Dit badpak is chloorbestendig, biedt bescherming tegen uv-straling (beschermingsfactor 50+), is ademend, sneldrogend en zit comfortabel. Het badpak is gemaakt Italiaanse stof, Darwin (PES, 100% polyester) en biedt een goede chloorbestendigheid alsmede een lange levensduur. De stof is flexibel en vorm vast en biedt toch een hoog draag comfort en een grote mate van bewegingsvrijheid. De stof behoud de originele vorm en kan talloze keren gedragen worden zonder dat het badpak gaat uitlubberen en uitzakken. Dit badpak heeft een aangename pasvorm en biedt een hoog draagcomfort.Tip: bestel een maat groter. Badpak gemaakt uit 100% polyester. Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.

€ 33,02
Details
€ 39,95 inclusief BTW

BECO Competition meisjes badpak, roze

Het BECO Competition badpak voor meisjes is chloorbestendig en is ideaal voor zwemtrainingen en zwemwedstrijden. Het badpak heeft een kleurrijk en sportief design in roze, geel en paars. Het badpak is een Maxpower model en biedt een perfecte bewegingsvrijheid.  Dit badpak is ideaal voor mensen die vaak en lang in het water zijn zoals professionele en ambitieuze zwemmers. Dit badpak is chloorbestendig, biedt bescherming tegen uv-straling (beschermingsfactor 50+), is ademend, sneldrogend en zit comfortabel. Het badpak is gemaakt Italiaanse stof, Darwin (PES, 100% polyester) en biedt een goede chloorbestendigheid alsmede een lange levensduur. De stof is flexibel en vorm vast en biedt toch een hoog draag comfort en een grote mate van bewegingsvrijheid. De stof behoud de originele vorm en kan talloze keren gedragen worden zonder dat het badpak gaat uitlubberen en uitzakken. Dit badpak heeft een aangename pasvorm en biedt een hoog draagcomfort.Tip: bestel een maat groter. Badpak gemaakt uit 100% polyester. Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.

€ 33,02
Details
€ 39,95 inclusief BTW

Beco Competition meisjes badpak, zwart/blauw

Het BECO Competition badpak voor meisjes in effen kleurstelling in blauw met zwarte kleurbaan aan de zijkanten, is chloorbestendig en is ideaal voor zwemtrainingen en zwemwedstrijden. Het badpak is een Cut Out model en biedt hoge snedes en een hoge mate van bewegingsvrijheid. Dit badpak is ideaal voor mensen die vaak en lang in het water zijn zoals professionele en ambitieuze zwemmers. Dit badpak is chloorbestendig, biedt bescherming tegen uv-straling (beschermingsfactor 50+), is ademend, sneldrogend en zit comfortabel. Het badpak is gemaakt Italiaanse stof, Darwin (PES, 100% polyester) en biedt een goede chloorbestendigheid alsmede een lange levensduur. De stof is flexibel en vorm vast en biedt toch een hoog draag comfort en een grote mate van bewegingsvrijheid. De stof behoud de originele vorm en kan talloze keren gedragen worden zonder dat het badpak gaat uitlubberen en uitzakken. Dit badpak is heeft een aangename pasvorm en biedt een hoog draagcomfort.Tip: bestel een maat groter. Badpak gemaakt uit 100% polyester. Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.

€ 28,88
Details
€ 34,94 inclusief BTW

BECO Competition meisjes badpak, zwart/rood

Het BECO Competition badpak voor meisjes in effen kleurstelling in zwart met rode kleurbaan aan de zijkanten, is chloorbestendig en is ideaal voor zwemtrainingen en zwemwedstrijden. Het badpak is een Cut Out model en biedt hoge snedes en een hoge mate van bewegingsvrijheid. Dit badpak is ideaal voor mensen die vaak en lang in het water zijn zoals professionele en ambitieuze zwemmers. Dit badpak is chloorbestendig, biedt bescherming tegen uv-straling (beschermingsfactor 50+), is ademend, sneldrogend en zit comfortabel. Het badpak is gemaakt Italiaanse stof, Darwin (PES, 100% polyester) en biedt een goede chloorbestendigheid alsmede een lange levensduur. De stof is flexibel en vorm vast en biedt toch een hoog draag comfort en een grote mate van bewegingsvrijheid. De stof behoud de originele vorm en kan talloze keren gedragen worden zonder dat het badpak gaat uitlubberen en uitzakken. Dit badpak is heeft een aangename pasvorm en biedt een hoog draagcomfort.Tip: bestel een maat groter. Badpak gemaakt uit 100% polyester. Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.

€ 28,88
Details
€ 34,94 inclusief BTW

BECO meisjes badpak, blauw

BECO badpak voor meisjes in effen kleur blauw. Het badpak is een All Comfort model en is een sportief model en biedt een goede bewegingsvrijheid en een aangename pasvorm. Badpak gemaakt uit 80% polyamide en 20% elastaan Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.

€ 16,49
Details
€ 19,95 inclusief BTW

BECO meisjes badpak, donker blauw

BECO badpak voor meisjes in effen kleur donker blauw. Het badpak is een All Comfort model en is een sportief model en biedt een goede bewegingsvrijheid en een aangename pasvorm. Badpak gemaakt uit 80% polyamide en 20% elastaan Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.

€ 16,49
Details
€ 19,95 inclusief BTW

BECO meisjes badpak, roze

BECO badpak voor meisjes in effen kleur roze. Het badpak is een All Comfort model en is een sportief model en biedt een goede bewegingsvrijheid en een aangename pasvorm. Badpak gemaakt uit 80% polyamide en 20% elastaan Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.

€ 16,49
Details
€ 19,95 inclusief BTW

BECO meisjes badpak, zwart

BECO badpak voor meisjes in effen kleur zwart. Het badpak is een All Comfort model en is een sportief model en biedt een goede bewegingsvrijheid en een aangename pasvorm. Badpak gemaakt uit 80% polyamide en 20% elastaan Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.

€ 16,49
Details
€ 19,95 inclusief BTW

BECO meisjes badpak, donkerblauw/turquoise

BECO badpak voor meisjes in donker blauw met turquoise gekleurde banen aan de zijkanten. Dit geeft het badpak een mooi en sportief uiterlijk. Het badpak is een Maxpower model en is een sportief model en biedt een goede bewegingsvrijheid en een aangename pasvorm. Badpak gemaakt uit 80% polyamide en 20% elastaan Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.

€ 20,62
Details
€ 24,95 inclusief BTW

BECO meisjes badpak, donkerblauw/roze

BECO badpak voor meisjes in donker blauw met roze gekleurde banen aan de zijkanten. Dit geeft het badpak een mooi en sportief uiterlijk. Het badpak is een Maxpower model en is een sportief model en biedt een goede bewegingsvrijheid en een aangename pasvorm. Badpak gemaakt uit 80% polyamide en 20% elastaan Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.

€ 20,62
Details
€ 24,95 inclusief BTW

BECO meisjes badpak, zwart/blauw

BECO badpak voor meisjes in zwart met blauw gekleurde banen aan de zijkanten. Dit geeft het badpak een mooi en sportief uiterlijk. Het badpak is een Maxpower model en is een sportief model en biedt een goede bewegingsvrijheid en een aangename pasvorm. Badpak gemaakt uit 80% polyamide en 20% elastaan Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.

€ 20,62
Details
€ 24,95 inclusief BTW

BECO meisjes badpak, zwart/groen

BECO badpak voor meisjes in zwart met groen gekleurde banen aan de zijkanten. Dit geeft het badpak een mooi en sportief uiterlijk. Het badpak is een Maxpower model en is een sportief model en biedt een goede bewegingsvrijheid en een aangename pasvorm. Badpak gemaakt uit 80% polyamide en 20% elastaan Voor de juiste maat, bekijk de maattabel.

€ 20,62
Details
€ 24,95 inclusief BTW
per pagina