BECO


BECO - the world of aquasports 

Het merk BECO staat voor sporten in het water en biedt innovatieve en hoogwaardige zwem(sport)producten. De expertise en ervaring in het zwemmen maakt BECO Europees marktleider als het gaat om het ontwikkelen van innovatieve zwem(sport)producten, badmode en zwemkleding. BECO is reeds vele jaren één van de toonaangevende fabrikanten in Europa van producten voor vele activiteiten in en rond het water voor vrijetijdsbesteding, fitness en sport. Het brede assortiment strekt zich uit van hippe en trendy vormgegeven zwemkleding en badkleding en accessoires tot volledige uitrusting voor ambitieuze zwemmers.


BECO is een internationale en middelgrote onderneming met hoofdkantoor in Duitsland. Onze vakbekwaamheid en toewijding kan worden toegeschreven aan het feit dat wij zelf nieuwe producten ontwikkelen en op de markt brengen. Onze klanten zijn voornamelijk de sportvakhandel evenals de grotere sport-, mode- en warenhuizen in binnen- en buitenland. Dankzij onze samenwerking met sportretailers en professionals uit  de mode- en sportbranche zijn wij in staat om voortdurend nieuwe en innovatieve producten te kunnen ontwikkelen en deze op de markt te brengen. Wij stellen hoge eisen aan onze producten. De focus ligt hierbij altijd op de behoefte van zwemmers en aan hoogwaardige en gebruiksvriendelijke producten met een mooie en attractieve vormgeving. 


Wij zijn trots op onze zwemkleding en badmode die wij ieder jaar opnieuw vormgeven en ontwerpen, aangepast aan de laatste trends en modeontwikkelingen.

Voor dames, heren, jongens en meisjes bieden wij een uitgebreide collectie zwemkleding.

Voor onze aquafitness producten doen wij meer dan alleen de ontwikkelingen van innovatieve producten, wij delen ook de kennis die nodig is om al onze aquafitness producten goed te kunnen gebruiken.


 

Waarom zijn wij zo toegewijd en waarom steken wij zoveel tijd in elke innovatie?

Het antwoord is simpel. Het is onze missie om iedereen die geïnteresseerd is vertrouwd te maken met bewegen in het water en met zwemmen. Het element water biedt alles wat je nodig hebt om zelf aan je gezondheid en lichamelijke gesteldheid te werken en deze te verbeteren. Uit het feit dat een groeiend aantal mensen deelneemt aan aquafitness activiteiten in zwembaden blijkt dat veelzijdige aquafitness producten zorgen voor meer gevarieerde trainingen en dat deze oefeningen leuker maakt voor de deelnemers. 

 

Als het gaat om aquafitness doen wij meer dan het ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve producten. Wij delen ook de kennis die nodig is om onze aquafitness producten goed te kunnen gebruiken. Hiertoe geeft ons eigen AquaCollege workshops en trainingen aan instructeurs.


Steeds meer professionele sporters zijn overtuigd van de kwaliteit van de BECO producten. De kwaliteit van de producten bewijst zich keer op keer bij zwemwedstrijden en zwemtrainingen. Speciaal voor ambitieuze zwemmers is er de speciale BECO Competition collectie bestaande uit o.a.  duurzame chloorbestendige zwemkleding, zwembrilletjes, badmutsen, neusklemmentjes en oordopjes. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de hoge eisen die professionele zwemmers stellen aan hun uitrusting.


S&C Distributie B.V. is importeur voor Nederland en Nederlandsprekende delen van de wereld. Vanuit ons kantoor in Almere staan onze medewekers voor u klaar en zijn wij u graag van dienst. Ook is er in Almere een magazijn gevestigd waardoor wij u snel de BECO producten kunnen leveren.

 

Producten bekijken

Je kunt de producten op deze website bekijken. Ga naar de producten, klik hier!

 

Je kunt ook de online productbrochures bekijken via Issuu.

Bekijk de product brochures:

> BECO Aquasport 2024-2025

BECO Swimwear News 2024

> BECO Swimwear basics 2023

> BECO Aquafun 2023 

Heb je een vraag over één van onze producten? Neem dan contact met ons op.

Wil je onze producten wederverkopen of met ons samenwerken? Neem dan ook contact met ons op. Wij komen dan graag in contact met jou!