Online - dropshipping

Online - dropshipping

Speciaal voor online retailers, ook wel e-tailers genoemd, biedt S&C Distributie B.V. een dropshipping service aan. Met deze service hoopt S&C Distributie B.V. tegemoet te komen aan de behoefte van webwinkeliers om risico's te beperken. Daarnaast biedt Dropshipping een aantal andere interessante voordelen voor de webwinkelier. Geen eigen voorraden meer hoeven aan te houden, snelle levering rechtstreeks uit het magazijn van de leverancier, dat scheelt al 1 dag aan transport en daarnaast is de belasting voor het milieu minder groot. Dat biedt uitkomst voor veel webwinkels.

Dropshipping is een logistiek proces waarbij producten niet door de webwinkel zelf fysiek te hoeven worden ingekocht, op voorraad hoeven te worden gehouden en te worden verzonden. Zodra de webwinkelier een bestelling krijgt in zijn onlineshop van de consument kan de webwinkelier de producten in de gewenste aantallen bestellen bij de leverancier. De leverancier verstuurt de producten uit naam van de webwinkel rechtstreeks naar de consument.

Dropshipping stelt u als online retailer in staat om zich volledig te kunnen concenteren op de verkoop van producten. Het logistieke proces zoals inkoop, voorraadbeheer en verzending wordt verzorgd door de leverancier.

Met dropshipping plaats jij als webwinkelier de order via een bestelwebsite bij S&C Distributie in het systeem met de aflevergegevens van de consument. S&C Distributie B.V. print de bestelling uit op een pakon met het logo van jouw webwinkel en verzend de bestelling naar jouw klant. Het verzendlabel van de pakketdienst wordt voorzien van jouw adres als afzender en logo van jouw webwinkel, waardoor jij als webwinkel als het ware de verzender bent. Voor dropshipping is een voorraadkoppeling en een productfeed beschikbaar.

S&C Distributie B.V. biedt in het dropshipping leveringsprogramma producten aan met een goede marge en goede voorraadposities zodat u verzekerd bent van snelle levering.

Heeft u een eigen internetwinkel? Overweeg dan een samenwerking met ons op basis van dropshipping. 
 

De voordelen van dropshipping voor de webwinkelier:
- Geen kosten voor het aanhouden van voorraden
- Geen voorraad risico
- Je hoeft geen pakketjes in te pakken en te versturen
- Snelle levering van producten door leverancier
- Snel kunnen schakelen bij assortimentswijzigingen
- Gemakkelijk bestellen via bestelwebsite
- Volledig kunnen concenteren op de productverkoop
 

S&C Distributie B.V. bied je als online retailer het hele jaar door een breed assortiment zwemproducten, bad- en zwemkleding en accessoires. De zwemproducten en materialen zijn het gehele jaar door verkrijgbaar en niet afhankelijk van seizoenen. Hierdoor kunt u het hele jaar door producten inkopen en verkopen in uw winkel. Onze prijzen zijn scherp en bieden u een goede marge.