Nieuwe verpakking BECO zwembrillen
Ga terug naar het overzicht

Nieuwe verpakking BECO zwembrillen
 

BECO wijzigt de verpakking van de zwembrillen van plastic opbergdoosje naar een kartonnen verpakking. Dit betekent dat de plastic opbergdoosjes waarin de zwembrillen werden geleverd op termijn zullen verdwijnen.

De nieuwe kartonnen verpakking als retailverpakking is een kartonnen slider verpakking en biedt een aantal voordelen, zo is de nieuwe kartonnen verpakking duurzamer, functioneler en beter geschikt voor zelfbediening.

  • De nieuwe verpakking is volledig gemaakt uit karton.
  • De nieuwe kartonnenverpakking is voorzien van Euro opening voor het ophangen van de producten aan haken en hangers.
  • De verpakking is aan de onderkant dichtgeplakt zodat de zwembril er niet uit kan schuiven.
  • Dankzij de opening in de verpakking is de zwembril goed zichtbaar en tegelijkertijd ook goed beschermd verpakt. 
  • De belangrijke productinformatie is duidelijk zichtbaar op de voorkant van de verpakking, zodat dit in één oogopslag goed te zien is.
  • De nieuwe verpakking heeft de kleur van de productgroep van de verschillende modellen zwembrillen, blauw voor wedstrijdzwembrillen, groen voor trainingszwembrillen, oranje voor panorama zwembrillen en rood voor kinder zwembrillen.
  • De verpakking is compacter, gemakkelijk op te hangen aan euro hangers en haken. Daarnaast is de verpakking goed stapelbaar.
  • Dankzij de verschuifbare binnen doos kan de zwembril worden bekeken, zonder hem eruit te halen en zonder de zwembril uit de verpakking te halen of de verpakking te beschadigen.

 

Voor zwemmers die hun zwembril goed beschermd willen opbergen en bewaren bieden we nu een zwembrillenkoker te koop aan. De brillenkoker voor zwembrillen is gemaakt uit hard EVA-materiaal en polyester, hierdoor is de zwembril in het brillendoosje goed beschermd. Daarnaast is het zwembrillen opbergdoosje waterdicht en voorzien van een ritssluiting voor het gemakkelijk openen en sluiten. Het zwembrillen doosje is leverbaar in een universele maat en is geschikt voor verschillende modellen zwembrillen.