Wetsuits

Wetsuits en shorty's houden je lekker warm in het water

Sorteren op

Seac Sub dames wetsuit shorty Sense

Seac Sub dames wetsuit shorty Sense in zwart en roze. Wetsuit shorty gemaakt van nylon met een dikte van 2,5 mm met super elastische inserts rondom de kraag, borst, armen en rits. Het wetsuit shorty is ideaal voor gebruik in warme wateren voor het beoefenen van diverse watersporten zoals snorkelen en zwemmen en andere  (boven)watersporten.  Borst- en buikzijde zijn uitgevoerd in speciaal materiaal (fine mesh) en ultraspan dat flexibiliteit en comfort biedt en warmte beter vast houdt/issoleert. Rondom de mouwen en pijpen alsmede in de halskraag zit een zachte neopreen rand. Hierdoor sluit het pak goed af maar zit het pak toch comfortabel en plezierig. De Sense wetsuit shorty's hebben een rits op de achterkant (rugzijde) en een lang trekkoord zodat het wetsuit gemakkelijk aan- en uit te trekken is. Voor het bepalen van de juiste maat, gebruikt de maattabel.

€ 76,03
Details
€ 92,00 inclusief BTW

Seac Sub heren wetsuit shorty Sense

Seac Sub heren wetsuit shorty Sense in zwart en blauw. Wetsuit shorty gemaakt van nylon met een dikte van 2,5 mm met super elastische inserts rondom de kraag, borst, armen en rits. Het wetsuit shorty is ideaal voor gebruik in warme wateren voor het beoefenen van diverse watersporten zoals snorkelen en zwemmen en andere  (boven)watersporten.  Borst- en buikzijde zijn uitgevoerd in speciaal materiaal (fine mesh) en ultraspan dat flexibiliteit en comfort biedt en warmte beter vast houdt/issoleert. Rondom de mouwen en pijpen alsmede in de halskraag zit een zachte neopreen rand. Hierdoor sluit het pak goed af maar zit het pak toch comfortabel en plezierig. De Sense wetsuit shorty's hebben een rits op de achterkant (rugzijde) en een lang trekkoord zodat het wetsuit gemakkelijk aan- en uit te trekken is. Voor het bepalen van de juiste maat, gebruikt de maattabel.

€ 76,03
Details
€ 92,00 inclusief BTW

Seac Sub dames wetsuit shorty Ciao

Seac Sub dames wetsuit shorty Ciao in zwart en turquoise. Het shorty is gemaakt van neopreen met een buitenkant gemaakt uit Nylon met een dikte van 2,5 mm.  Dit is de ideale shorty voor snorkel-, zwem- en watersportactiviteiten in de zomer en voor gebruik in het zwembad. De shorty heeft een rits aan de voorkant in waardoor je de shorty gemakkelijk kunt aantrekken. Voor het bepalen van de juiste maat, gebruikt de maattabel.

€ 44,63
Details
€ 54,00 inclusief BTW

Seac Sub heren wetsuit shorty Ciao

Seac Sub heren wetsuit shorty Ciao in zwart en rood. Het shorty is gemaakt van neopreen met een buitenkant gemaakt uit Nylon met een dikte van 2,5 mm.  Dit is de ideale shorty voor snorkel-, zwem- en watersportactiviteiten in de zomer en voor gebruik in het zwembad. De shorty heeft een rits aan de voorkant in waardoor je de shorty gemakkelijk kunt aantrekken. Voor het bepalen van de juiste maat, gebruikt de maattabel.

€ 44,63
Details
€ 54,00 inclusief BTW

Seac Sub kinder wetsuit shorty Ciao

Seac Sub kinder wetsuit shorty Ciao in zwart, grijs en rood. Het shorty is gemaakt van neopreen met een buitenkant gemaakt uit Nylon met een dikte van 2,5 mm.  Dit is de ideale shorty voor snorkel-, zwem- en watersportactiviteiten in de zomer en voor gebruik in het zwembad. De shorty heeft een rits aan de voorkant in waardoor je de shorty gemakkelijk kunt aantrekken. De shorty voor kinderen is leverbaar in verschillende maten, de maten worden aangegeven als 5+, 7+, 9+, 11+ en 13+ en komt overeen met de leeftijd. Voor het bepalen van de juiste maat, gebruikt de maattabel.

€ 36,36
Details
€ 44,00 inclusief BTW

Seac Sub warm guard t-shirt, dames, zwart/blauw

Seac Sub dames warm guard t-shirt met korte mouwen in het zwart en blauw. Warm guard met een dikte van 0,5 mm, buitenkant gemaakt van ultrastretch nylon, binnenkant gemaakt van metalite. Voor het bepalen van de juiste maat, gebruikt de maattabel.

€ 64,46
Details
€ 78,00 inclusief BTW

Seac Sub warm guard t-shirt, heren, zwart/grijs

Seac Sub heren warm guard t-shirt met korte mouwen in het zwart en grijs. Warm guard met een dikte van 0,5 mm, buitenkant gemaakt van ultrastretch nylon, binnenkant gemaakt van metalite. Voor het bepalen van de juiste maat, gebruikt de maattabel.

€ 64,46
Details
€ 78,00 inclusief BTW

Seac Sub wetsuit shorty Sealight Lux, dames

Seac Sub dames wetsuit shorty Sealight Lux in zwart en blauw en wit. Het shorty is gemaakt van neopreen met een buitenkant gemaakt uit Nylon met een dikte van 2,5 mm.  Dit is de ideale shorty voor snorkel-, zwem- en watersportactiviteiten in de zomer en voor gebruik in het zwembad. De shorty heeft een rits aan de voorkant in waardoor je de shorty gemakkelijk kunt aantrekken. Let op: dit is een uitlopend model. Voor het bepalen van de juiste maat, gebruikt de maattabel.

€ 44,63
Details
€ 54,00 inclusief BTW

Seac Sub dames wetsuit shorty Relax

Seac Sub dames wetsuit shorty Relax gemaakt van neopreen met een buitenkant gemaakt uit Nylon met een dikte van 2,2 mm.  Dit is de ideale shorty voor snorkel-, zwem- en watersportactiviteiten in de zomer en voor gebruik in het zwembad. De Relax shorty is een klassieke wetsuit shorty en heeft een rits op de rug.

€ 54,55
Details
€ 66,01 inclusief BTW

Seac Sub heren wetsuit shorty Relax

Seac Sub heren wetsuit shorty Relax gemaakt van neopreen met een buitenkant gemaakt uit Nylon met een dikte van 2,2 mm.  Dit is de ideale shorty voor snorkel-, zwem- en watersportactiviteiten in de zomer en voor gebruik in het zwembad. De Relax shorty is een klassieke wetsuit shorty en heeft een rits op de rug.

€ 54,55
Details
€ 66,01 inclusief BTW

Seac Sub wetsuit shorty Sealight Lux, heren

Seac Sub heren wetsuit shorty Sealight Lux in zwart en blauw. Het shorty is gemaakt van neopreen met een buitenkant gemaakt uit Nylon met een dikte van 2,5 mm.  Dit is de ideale shorty voor snorkel-, zwem- en watersportactiviteiten in de zomer en voor gebruik in het zwembad. De shorty heeft een rits aan de voorkant in waardoor je de shorty gemakkelijk kunt aantrekken. Let op: dit is een uitlopend model. Voor het bepalen van de juiste maat, gebruikt de maattabel.

€ 44,63
Details
€ 54,00 inclusief BTW