Wetsuits

Wetsuits en shorty's houden je lekker warm in het water

Sorteren op
per pagina
SEAC dames wetsuit shorty Sense

SEAC dames wetsuit shorty Sense

Seac Sub dames wetsuit shorty Sense in zwart en roze. Wetsuit shorty gemaakt van nylon met een dikte van 2,5 mm met super elastische inserts rondom de kraag, borst, armen en rits. Het wetsuit shorty is ideaal voor gebruik in warme wateren voor het beoefenen van diverse watersporten zoals snorkelen en zwemmen en andere (boven)watersporten.  Borst- en buikzijde zijn uitgevoerd in speciaal materiaal (fine mesh) en ultraspan dat flexibiliteit en comfort biedt en warmte beter vast houd. Rondom de mouwen en pijpen alsmede in de halskraag zit een zachte neopreen rand. Hierdoor sluit het pak goed af maar zit het pak toch comfortabel en plezierig. De Sense wetsuit shorty's hebben een rits op de achterkant (rugzijde) en een lang trekkoord zodat het wetsuit gemakkelijk aan- en uit te trekken is. Voor het bepalen van de juiste maat, gebruik de maattabel.

€ 81,78
Details
€ 98,95 inclusief BTW
SEAC heren wetsuit shorty Sense

SEAC heren wetsuit shorty Sense

Seac Sub heren wetsuit shorty Sense in zwart en blauw. Wetsuit shorty gemaakt van nylon met een dikte van 2,5 mm met super elastische inserts rondom de kraag, borst, armen en rits. Het wetsuit shorty is ideaal voor gebruik in warme wateren voor het beoefenen van diverse watersporten zoals snorkelen en zwemmen en andere (boven)watersporten.  Borst- en buikzijde zijn uitgevoerd in speciaal materiaal (fine mesh) en ultraspan dat flexibiliteit en comfort biedt en warmte beter vast houd. Rondom de mouwen en pijpen alsmede in de halskraag zit een zachte neopreen rand. Hierdoor sluit het pak goed af maar zit het pak toch comfortabel en plezierig. De Sense wetsuit shorty's hebben een rits op de achterkant (rugzijde) en een lang trekkoord zodat het wetsuit gemakkelijk aan- en uit te trekken is. Voor het bepalen van de juiste maat, gebruik de maattabel.

€ 81,78
Details
€ 98,95 inclusief BTW
SEAC dames wetsuit shorty Ciao

SEAC dames wetsuit shorty Ciao

Seac Sub dames wetsuit shorty Ciao in zwart en licht blauw. De dames wetsuit shorty is gemaakt van neopreen met een buitenkant gemaakt uit Nylon met een dikte van 2,5 mm.  Dit is de ideale shorty voor snorkel-, zwem- en watersportactiviteiten in de zomer in warme wateren en voor gebruik in het zwembad. Het wetsuit shorty heeft een rits aan de voorkant in waardoor je de shorty gemakkelijk kunt aan- en uit kunt trekken. Voor het bepalen van de juiste maat, gebruik de maattabel.

€ 45,41
Details
€ 54,95 inclusief BTW
SEAC heren wetsuit shorty Ciao

SEAC heren wetsuit shorty Ciao

Seac Sub heren wetsuit shorty Ciao in zwart en rood. De heren wetsuit shorty is gemaakt van neopreen met een buitenkant gemaakt uit Nylon met een dikte van 2,5 mm.  Dit is de ideale shorty voor snorkel-, zwem- en watersportactiviteiten in de zomer in warme wateren en voor gebruik in het zwembad. Het wetsuit shorty heeft een rits aan de voorkant in waardoor je de shorty gemakkelijk kunt aan- en uit kunt trekken. Voor het bepalen van de juiste maat, gebruik de maattabel.

€ 45,41
Details
€ 54,95 inclusief BTW
SEAC kinder wetsuit shorty Ciao

SEAC kinder wetsuit shorty Ciao

Seac Sub kinder wetsuit shorty Ciao in zwart, grijs en rood. Het kinder wetsuit shorty is gemaakt van neopreen met een buitenkant gemaakt uit Nylon met een dikte van 2,5 mm.  Dit is de ideale shorty voor snorkel-, zwem- en watersportactiviteiten in de zomer in warmere wateren en voor gebruik in het zwembad. De shorty heeft een rits aan de voorkant in waardoor je de shorty gemakkelijk kunt aantrekken. Het wetsuit shorty voor kinderen is leverbaar in verschillende maten, de maten worden aangegeven als 5, 7, 9, 11 en 13 en komt overeen met de leeftijd. Voor het bepalen van de juiste maat, gebruik de maattabel.

€ 42,93
Details
€ 51,95 inclusief BTW
SEAC warm guard t-shirt, dames, zwart/blauw

SEAC warm guard t-shirt, dames, zwart/blauw

Seac Sub dames warm guard t-shirt met korte mouwen in het zwart en blauw. Warm guard met een dikte van 0,5 mm, buitenkant gemaakt van ultrastretch nylon, binnenkant gemaakt van metalite. Voor het bepalen van de juiste maat, gebruikt de maattabel.

€ 74,34
Details
€ 89,95 inclusief BTW
SEAC warm guard t-shirt, heren, zwart/grijs

SEAC warm guard t-shirt, heren, zwart/grijs

Seac Sub heren warm guard t-shirt met korte mouwen in het zwart en grijs. Warm guard met een dikte van 0,5 mm, buitenkant gemaakt van ultrastretch nylon, binnenkant gemaakt van metalite. Voor het bepalen van de juiste maat, gebruikt de maattabel.

€ 74,34
Details
€ 89,95 inclusief BTW
Seac Sub wetsuit shorty Sealight Lux, dames

Seac Sub wetsuit shorty Sealight Lux, dames

Seac Sub dames wetsuit shorty Sealight Lux in zwart en blauw en wit. Het shorty is gemaakt van neopreen met een buitenkant gemaakt uit Nylon met een dikte van 2,5 mm.  Dit is de ideale shorty voor snorkel-, zwem- en watersportactiviteiten in de zomer en voor gebruik in het zwembad. De shorty heeft een rits aan de voorkant in waardoor je de shorty gemakkelijk kunt aantrekken. Let op: dit is een uitlopend model. Voor het bepalen van de juiste maat, gebruikt de maattabel.

€ 44,63
Details
€ 54,00 inclusief BTW
SEAC dames wetsuit shorty Relax

SEAC dames wetsuit shorty Relax

Seac Sub dames wetsuit shorty Relax is gemaakt van neopreen met een buitenkant gemaakt uit Nylon met een dikte van 2,2 mm.  Dit is de ideale shorty voor snorkel-, zwem- en watersportactiviteiten in de zomer en voor gebruik in het zwembad. De Relax shorty is een klassieke wetsuit shorty en heeft een rits op de rug. Voor het bepalen van de juiste maat, gebruik de maattabel.

€ 48,72
Details
€ 58,95 inclusief BTW
SEAC heren wetsuit shorty Relax

SEAC heren wetsuit shorty Relax

Seac Sub heren wetsuit shorty Relax is gemaakt van neopreen met een buitenkant gemaakt uit Nylon met een dikte van 2,2 mm.  Dit is de ideale shorty voor snorkel-, zwem- en watersportactiviteiten in de zomer en voor gebruik in het zwembad. De Relax shorty is een klassieke wetsuit shorty en heeft een rits op de rug. Voor het bepalen van de juiste maat, gebruik de maattabel.

€ 48,72
Details
€ 58,95 inclusief BTW
SEAC sanidive, spray 125 ml

SEAC sanidive, spray 125 ml

Seac sanidive ontsmettend anitibacterieel schoonmaakmiddel, ideaal voor watersportkleding en watersportuitrusting, zoals wetsuits. Lees de gebruiksaanwijzing van het schoonmaakmiddel en het wasvoorschrift van het schoon te maken kledingstuk. Spray 125 ml

€ 13,18
Details
€ 15,95 inclusief BTW
SEAC sanidive, can 5 liter**

SEAC sanidive, can 5 liter**

Seac sanidive ontsmettend anitibacterieel schoonmaakmiddel, ideaal voor watersportkleding en watersportuitrusting, zoals wetsuits. Lees de gebruiksaanwijzing van het schoonmaakmiddel en het wasvoorschrift van het schoon te maken kledingstuk. Vat/can inhoud 5 liter

€ 101,65
Details
€ 123,00 inclusief BTW
per pagina