Beendrijvers-cuff's

Aquajogging voetdrijvers worden ook wel cuff's genoemd en hebben drijfvermogen waardoor aquajogging oefeningen zwaarder worden in het water. De drijvers bieden drijfvermogen en geven een opwaartsekracht waardoor oefeningen zwaarder worden.

Sorteren op

BECO BElegx voetdrijvers, blauw**

De BElegx is de innovatieve voetdrijver/beendrijver van BECO! Gemaakt van EVA-materiaal biedt de BElegx drijfvermogen en draagcomfort tijdens het aquajoggen. De BElegx is het perfecte aquafitness product voor aquafitness in diep en ondiep water. In diep water biedt de BElegx voldoende drijfvermogen waarmee je intensieve aquafitness en aquajogging oefeningen kunt doen. In ondiep water kun je met name gebruik maken van de waterweerstand die het product biedt. De BElegx is te gebruiken  voor o.a. coördinatie-, kracht-, uithoudingsvermogen- en flexibiliteitsoefeningen. De BElegx biedt een hoog draagcomfort en is gemakkelijk aan de voet te bevestigen. Het unieke en innovatieve aan de BElegx is dat deze slechts in één maat verkrijgbaar is en zonder bevestigingsmaterialen aangetrokken kan worden. Daarnaast biedt de BElegx een prettige en plezierige pasvorm, voor meerdere voetmaten, die tegelijkertijd comfortabel zit! De BElegx op twee manieren aan de voet gedragen worden. Mensen met verschillende voetmaten kunnen allemaal dezelfde BElegx gebruiken, one-size-fits-all! Worden per paar geleverd.  Kleur: blauw

€ 41,28
Details
€ 49,95 inclusief BTW

BECO BElegx voetdrijvers, paars**

De BElegx is de innovatieve voetdrijver/beendrijver van BECO! Gemaakt van EVA-materiaal biedt de BElegx drijfvermogen en draagcomfort tijdens het aquajoggen. De BElegx is het perfecte aquafitness product voor aquafitness in diep en ondiep water. In diep water biedt de BElegx voldoende drijfvermogen waarmee je intensieve aquafitness en aquajogging oefeningen kunt doen. In ondiep water kun je met name gebruik maken van de waterweerstand die het product biedt. De BElegx is te gebruiken  voor o.a. coördinatie-, kracht-, uithoudingsvermogen- en flexibiliteitsoefeningen. De BElegx biedt een hoog draagcomfort en is gemakkelijk aan de voet te bevestigen. Het unieke en innovatieve aan de BElegx is dat deze slechts in één maat verkrijgbaar is en zonder bevestigingsmaterialen aangetrokken kan worden. Daarnaast biedt de BElegx een prettige en plezierige pasvorm, voor meerdere voetmaten, die tegelijkertijd comfortabel zit! De BElegx op twee manieren aan de voet gedragen worden. Mensen met verschillende voetmaten kunnen allemaal dezelfde BElegx gebruiken, one-size-fits-all! Worden per paar geleverd.  Kleur: paars

€ 41,28
Details
€ 49,95 inclusief BTW

BECO beendrijver, blauw, maat M/L

De Beco beenzwemmers zijn drijfmiddelen voor gebruik tijdens aquajogging, aquarobic en aquasteps. Je kunt de beenzwemmers, ook soms wel voetdrijvers of cuff's genaamd, gebruiken in ondiep en diep water. Gebruik je de beenzwemmers in diep water dan kun je deze eventueel gebruiken in combinatie met een aquajogging wetbelt. Beenzwemmers gemaakt uit zacht en buigzaam PE-foam en zitten comfortabel. De beenzwemmers zijn voorzien van klittenbandsluiting en ziin gemakkelijk aan en uit te doen. De beenzwemmers bieden een hoog drijfvermogen, waardoor er veel weerstand is bij oefeningen in het water, zoals bijvoorbeeld bij aqua-jogging oefeningen. De beenzwemmers zijn ideaal om de beenspieren en goed te kunnen trainen. In combinatie met andere aquafitnessmaterialen in de handen kun je een totale body workout doen waarmee je het hele lichaam kunt trainen. Ook geschikt voor therapeutisch gebruik. Worden geleverd per paar. Maat M Afmetingen: 21 x 14 cm (h x b)

€ 28,88
Details
€ 34,94 inclusief BTW

BECO beendrijver, blauw, maat XL

De Beco beenzwemmers zijn drijfmiddelen voor gebruik tijdens aquajogging, aquarobic en aquasteps. Je kunt de beenzwemmers, ook soms wel voetdrijvers of cuff's genaamd, gebruiken in ondiep en diep water. Gebruik je de beenzwemmers in diep water dan kun je deze eventueel gebruiken in combinatie met een aquajogging wetbelt. Beenzwemmers gemaakt uit zacht en buigzaam PE-foam en zitten comfortabel. De beenzwemmers zijn voorzien van klittenbandsluiting en ziin gemakkelijk aan en uit te doen. De beenzwemmers bieden een hoog drijfvermogen, waardoor er veel weerstand is bij oefeningen in het water, zoals bijvoorbeeld bij aqua-jogging oefeningen. De beenzwemmers zijn ideaal om de beenspieren en goed te kunnen trainen. In combinatie met andere aquafitnessmaterialen in de handen kun je een totale body workout doen waarmee je het hele lichaam kunt trainen. Ook geschikt voor therapeutisch gebruik. Worden geleverd per paar. Maat XL Afmetingen: 32 x 19 cm (h x b)

€ 33,02
Details
€ 39,95 inclusief BTW