Beendrijvers-cuff's

Aquajogging voetdrijvers worden ook wel cuff's genoemd en hebben drijfvermogen waardoor aquajogging oefeningen zwaarder worden in het water. De drijvers bieden drijfvermogen en geven een opwaartsekracht waardoor oefeningen zwaarder worden.

Sorteren op
BECO beendrijver | blauw | maat M/L

BECO beendrijver | blauw | maat M/L

De Beco beenzwemmers zijn drijfmiddelen voor gebruik tijdens aquajogging, aquarobic en aquasteps. Je kunt de beenzwemmers, ook soms wel voetdrijvers of cuff's genaamd, gebruiken in ondiep en diep water. Gebruik je de beenzwemmers in diep water dan kun je deze eventueel gebruiken in combinatie met een aquajogging wetbelt. Beenzwemmers gemaakt uit zacht en buigzaam PE-foam en zitten comfortabel. De beenzwemmers zijn voorzien van klittenbandsluiting en ziin gemakkelijk aan en uit te doen. De beenzwemmers bieden een hoog drijfvermogen, waardoor er veel weerstand is bij oefeningen in het water, zoals bijvoorbeeld bij aqua-jogging oefeningen. De beenzwemmers zijn ideaal om de beenspieren en goed te kunnen trainen. In combinatie met andere aquafitnessmaterialen in de handen kun je een totale body workout doen waarmee je het hele lichaam kunt trainen. Ook geschikt voor therapeutisch gebruik. Worden geleverd per paar. Maat M Afmetingen: 21 x 14 cm (h x b)

€ 28,88
Details
€ 34,94 inclusief BTW
BECO beendrijver | blauw | maat XL

BECO beendrijver | blauw | maat XL

De Beco beenzwemmers zijn drijfmiddelen voor gebruik tijdens aquajogging, aquarobic en aquasteps. Je kunt de beenzwemmers, ook soms wel voetdrijvers of cuff's genaamd, gebruiken in ondiep en diep water. Gebruik je de beenzwemmers in diep water dan kun je deze eventueel gebruiken in combinatie met een aquajogging wetbelt. Beenzwemmers gemaakt uit zacht en buigzaam PE-foam en zitten comfortabel. De beenzwemmers zijn voorzien van klittenbandsluiting en ziin gemakkelijk aan en uit te doen. De beenzwemmers bieden een hoog drijfvermogen, waardoor er veel weerstand is bij oefeningen in het water, zoals bijvoorbeeld bij aqua-jogging oefeningen. De beenzwemmers zijn ideaal om de beenspieren en goed te kunnen trainen. In combinatie met andere aquafitnessmaterialen in de handen kun je een totale body workout doen waarmee je het hele lichaam kunt trainen. Ook geschikt voor therapeutisch gebruik. Worden geleverd per paar. Maat XL Afmetingen: 32 x 19 cm (h x b)

€ 33,02
Details
€ 39,95 inclusief BTW