Welkom bij BECO - the world of aquasports

Ontdek de wereld of aquasports

 Bij BECO bieden wij alles wat jij nodig hebt om te kunnen leren zwemmen, voor zwemtraining, voor aquasporten en voor een leuke en ontspannende tijd in en aan het water.

 

Leren zwemmen

Leren zwemmen met onze kleurrijke BECO-SEALIFE producten

Met onze speciale BECO-SEALIFE producten bieden wij ouders van jonge kinderen alle producten die zij nodig hebben om op een leuke en veilige manier water en zwemmen te ontdekken. En te leren zwemmen. De BECO-SEALIFE producten zie er mooi en vrolijk gekleurd uit. Daarnaast bieden wij heel veel andere zwemhulpmiddelen en zwemproducten die helpen bij het leren zwemmen zoals zwemvleugeltjes (opblaasbare zwembandjes), zwemschijven, zwemgordels, zwemplankjes, zwemvesten, baby zwemzitjes en opduikmaterialen zoals duikstokjes en duikringen.

Ontdek al onze leren zwemmen producten en bekijk alle producten.


 

Swimwear & beachwear

De mooiste zwemkleding en badmode 

Bij BECO bieden wij een ruim assortiment zwemkleding en badmode voor dames, heren en kinderen. Onze collectie is opgebouwd uit diverse themacollecties met specifieke kenmerken. Voor de sportieve zwemmers is er functionele en sportieve zwemkleding, al dan niet chloorbestendig. Bijvoorbeeld voor de dames sportieve badpakken, long leg badpakken en voor de heren zwemboxers, zwembroeken en jammers. Verder is er de BEactive collectie voor de actieve sporter op het land en in het water.

Daarnaast bieden wij een ruim assortiment hippe en trendy zwemkleding in mooie (felle) kleuren en designs voor dames, heren, jongens en meisjes. Voor de dames zijn er speciale collecties met elegante en stijlvolle vormgegeven modellen badmode zoals badpakken, bikini's en tankini's.

Voor de allerkleinste kinderen bieden we met BECO-SEALIFE uv-zwemkleding aan in verschillende modellen, zoals badpak, wetsuit, zwem t-shirt en rash guards. Voor de oudere kinderen bieden we zwemkleding aan in volwassenen motieven en designs.

Kortom, ruime keuze en zo is er voor iedere zwemmer iets te vinden.


Aquafitness

WELOVEAQUASPORTS!

Wij bieden een breed assortiment producten voor aquafitness, aquasporten en revalidatie in het water. Van compacte aquafitnesstools zoals aquadumbbells (aquahalters), aquajoggingwetbelts tot aquafitnesstoestellen voor gebruik in het water, wij bieden het allemaal. Wat dacht je van boksen in het water? Het kan met onze aquaboxing producten. Voor floating fitness en yoga en pilates op het water is er het BEboard en voor aquapole dancing bieden wij de SharkPole.

Ontdek al onze aquafitnessmaterialen en bekijk alle producten.


Voor een goed zicht 

Zwembrillen voor zwemtraining, zwemwedstrijden en recreatie

Een zwembrilletje beschermd je ogen tegen het chloor of zout in het water. Dit afhankelijk van of je zwemt in een zwembad met chloor of in het zoute water van de zee. Vandaar ook de naam chloorbrilletje. BECO biedt een breed assortiment zwembrillen voor zwemtraining en zwemwedstrijden en voor kinderen en volwassenen. Daarnaast bieden wij zogenaamde panorama zwembrillen met een breed gezichtsveld en multi-watersportbrillen, geschikt voor meerdere watersporten. De BECO zwembrillen bieden (bijna allemaal) 100% bescherming tegen UV, zo zijn de ogen goed beschermd. 

Ontdek al onze zwembrilletjes en bekijk alle producten

.

Houd de haren droog tijdens het zwemmen

Badmutsen voor dames, heren en kinderen

BECO biedt een breed assortiment badmutsen, van fashion badmuts tot sportieve badmuts voor zwemtraining en zwemwedstrijden. De sportieve badmutsen zijn veelal gemaakt van latex of silicone en zijn verkrijgbaar in effen kleuren of met een design/motief. Deze zijn zowel geschikt voor dames als heren. Daarnaast zijn er voor de heren nog sportieve textiel badmutsen leverbaar.

Daarnaast zijn er voor de dames nog rubberen badmutsen, bloementjes badmutsen en stoffen badmutsen met een folie aan de binnenkant. De stoffen badmutsen zien er elegant uit. De badmutsen zijn in vele kleuren leverbaar.

Speciaal voor de allerkleinsten hebben we kinder badmutsen met mooie kleurrijke prints in silicone en stof. Daarnaast bieden we voor kinderen sportieve badmutsen aan in effen kleuren in silicone of latex. 

Ontdek al onze badmutsen en bekijk alle producten.

 

De BECO producten zijn te koop bij diverse sportwinkels en online shops.
Heb je een vraag over één van onze producten? Neem dan contact met ons op.

Wil je wederverkoper worden of met ons samenwerken? Neem dan ook contact met ons op. Wij komen dan graag in contact met jou!