Opberg- en transportmaterialen

Opberg- en transportmaterialen voor aquafitnessmaterialen, zoals materiaalwagens, trolley's en andere opbergmaterialen

Sorteren op

BECO verrolbare opbergkar, 60x40x105 cm, blauw

Verrijdbare kunststof opbergbak voor maximaal 40 flexibeams. Opengewerkt zodat het water er uit kan lopen. Uitgevoerd met 4 zwenkwieltjes. Afmetingen 60x40x105 (BxDxH)

€ 111,57
Details
€ 135,00 inclusief BTW

BECO draagband voor flexibeams

Ook altijd moeite met de flexibeams bij elkaar te houden? Met deze draagband gaat het een stuk makkelijker en kun je deze ook makkelijker mee nemen! Deze draagband bestaat uit 2 banden voorzien van een kliksluiting die verbonden zijn aan een handvat. Een ideale oplossing!

€ 12,36
Details
€ 14,96 inclusief BTW

BECO mesh tas voor aquafitness materialen, 80x100 cm

Opberg- en transporttas voor (aquafitness) materialen. Opbergtas gemaakt uit nylon met een mesh netstructuur zodat de meegenomen materialen beter kunnen drogen als zij in de rugzak zitten doordat er zuurstof bij kan komen. Deze opbergtas is een rugzak en is gemakkelijk mee te nemen en is ideaal voor het meenemen van een aantal aqua-halters en wetbelts, bijvoorbeeld voor fanatieke aquasporters. Verder is deze tas ook ideaal voor zwemscholen die op verschillende locaties werken en hun materialen moeten meenemen. Deze tas biedt plaats aan diverse plankjes, kurkjes, zwemschijven en opduikfiguren. Afmetingen 80x100 cm

€ 10,70
Details
€ 12,95 inclusief BTW