PowerStick

Met de PowerStick kun je heel veel aquafitnessoefeningen doen en het hele lichaam trainen. De PowerStick is een multi-trainer en is te gebruiken in diep- en ondiep water en er zijn vele oefeningen mogelijk.

Sorteren op
BECO PowerStick

BECO PowerStick

Eens een keer zin in een andere sportbelevenis? Met de BECO PowerStick kun gevarieerde aquafitnessoefeningen doen. De PowerStick multi-functionele een aquafitness tool waarmee je het hele lichaam kunt trainen, er zijn dan ook vele oefeningsmogelijkheden met de PowerStick. Deze multi-functionele PowerStick is geschikt om meerdere lichaamsgebieden te trainen en is uitermate geschikt voor het trainen en verbeteren van coördinatie, flexibiliteit, evenwicht en balans oefeningen. Daarnaast kun je kracht en uithoudingsvermogen trainen en verbeteren. Je kunt de PowerStick gebruiken voor trainingen in ondiep en diep water. Hiermee is de PowerStick niet alléén geschikt voor het geven van aquafitness, maar ook voor revalidatie/therapie zwemmen. Met de PowerStick kunt u uw boven- en onderlichaam trainen, en gebruikt u boven- en onderarm, boven- en onderbeen, uw borst- en schouderspieren en de rugspieren. De PowerStick is het ideale hulpmiddel bij aquafitness en is in enkele seconden om te bouwen in een plankje, een pull-buoy, een dumbel/halter, een nordic walking stok of gewoon in een zwembuis. De PowerStick is een bekend hulpmiddel en wordt gebruikt over de hele wereld. De PowerStick wordt aangeraden door gerenormeerde fitnessinstructeurs! Lengte 75 cm LET OP: de powerstick mag niet verder dan 40 cm worden uitgerekt aan beide kanten, trek deze met oefeningen met handen en voeten niet verder uit elkaar.

€ 28,88
Details
€ 34,94 inclusief BTW
BECO DVD PowerStick easy, 40 minuten**

BECO DVD PowerStick easy, 40 minuten**

Beco PowerStick instructie DVD met tal van oefeningen voor boven- en onderlichaam, onderverdeeld naar oefeningen als warming up, bovenlichaam, onderlichaam en strekken. De DVD biedt tal van oefeningen aan die u kunt doen, maar u kunt naar aanleiding van deze DVD ook oefeningen combineren of een eigen oefening creeëren.De DVD biedt echt diepgang in de oefeningen (van simpel tot moeilijk en van makkelijk tot zwaar) en geeft een verhelderend beeld.Hoewel dit maar de basic's zijn komt u met deze DVD beslagen ten ijs als u een PowerStick fitness training gaat geven en biedt deze DVD genoeg inspiratie en oefeningen om vele traingen te geven. Lengte 40 minuten

€ 16,49
Details
€ 19,95 inclusief BTW