Zwemvliezen

Zwemvliezen voor kinderen en volwassenen

Sorteren op
per pagina
SEAC zwemvliezen EasyFin, blauw

SEAC zwemvliezen EasyFin, blauw

Seac Sub flippers EasyFin in het blauw met een hard kunststof blad gemaakt van Polypropyleen en een zachte TPR rubberen voetzool.Deze zwemvliezen zijn leverbaar in kindermaten en volwassenmaten en zijn verkrijgbaar in maten 28/30, 3133m 34/35, 36/37, 38/39, 40/41, 42/43, 44/45 en 46/47. Flippers van het bekende en gerenommeerde merk Seac Sub. Een merk dat haar sporen heeft verdient in de duik en snorkelbranche. De betrouwbaarheid en de duurzaamheid van de flippers worden door de zorgvuldige selectie van de materialen gewaarborgd. Dit resulteert in een uitstekende kwaliteits/prijs verhouding. De voetzool van deze flippers is gevormd naar de voet en gemaakt van zachte thermoplast rubber. Het blad van de flippers is gemaakt van Polyolefine dat een hoge elasticiteit biedt. Dit komt de flipper beweging ten goede.  Kortom de ideale flippers voor privé gebruik en gebruik in het zwemonderwijs! Let op: dit is een uitlopend model.

€ 18,02
Details
€ 21,80 inclusief BTW
SEAC zwemvliezen EasyFin, geel

SEAC zwemvliezen EasyFin, geel

Seac Sub flippers EasyFin in het geel met een hard kunststof blad gemaakt van Polypropyleen en een zachte TPR rubberen voetzool.Deze zwemvliezen zijn leverbaar in kindermaten en volwassenmaten en zijn verkrijgbaar in maten 28/30, 3133m 34/35, 36/37 en 38/39. Flippers van het bekende en gerenommeerde merk Seac Sub. Een merk dat haar sporen heeft verdient in de duik en snorkelbranche. De betrouwbaarheid en de duurzaamheid van de flippers worden door de zorgvuldige selectie van de materialen gewaarborgd. Dit resulteert in een uitstekende kwaliteits/prijs verhouding. De voetzool van deze flippers is gevormd naar de voet en gemaakt van zachte thermoplast rubber. Het blad van de flippers is gemaakt van Polyolefine dat een hoge elasticiteit biedt. Dit komt de flipper beweging ten goede.  Kortom de ideale flippers voor privé gebruik en gebruik in het zwemonderwijs! Let op: dit is een uitlopend model.

€ 11,49
Details
€ 13,90 inclusief BTW
SEAC zwemvliezen Speed, blauw

SEAC zwemvliezen Speed, blauw

De Seac Sub Speed flippers in het blauw zijn betrouwbaar en duurzaam. De betrouwbaarheid en de duurzaamheid van de flippers worden door de zorgvuldige selectie van de materialen gewaarborgd. Dit resulteert in een uitstekende kwaliteits/prijs verhouding. De zwemvliezen Speed zijn leverbaar in maten voor kinderen en maten voor volwassenen en zijn verkrijgbaar in de maten 26/28, 29/31, 32/33, 34/35, 36/37, 38/39, 40/41, 42/43, 44/45 en 46/47.De voetzool van deze flippers is gevormd naar de voet en gemaakt van zacht thermoplast rubber. Het blad van de flippers is gemaakt polypropyleen is bestand tegen uv-straling. Door de speciale vorm van de bladen van deze flippers krijg je een beste verhouding tussen krachtinspanning en voorstuwing. Het blad van deze flippers is rondom voorzien van zacht TPR rubberen inserts, hierdoor hebben de flippers geen scherpe randen en zijn deze flippers uitermate geschikt voor gebruik in zwembaden. De ideale flipper voor het zwemonderwijs en privé gebruik.

€ 18,97
Details
€ 22,95 inclusief BTW
SEAC zwemvliezen Speed, geel

SEAC zwemvliezen Speed, geel

De Seac Sub Speed flippers in het geel zijn betrouwbaar en duurzaam. De betrouwbaarheid en de duurzaamheid van de flippers worden door de zorgvuldige selectie van de materialen gewaarborgd. Dit resulteert in een uitstekende kwaliteits/prijs verhouding. De zwemvliezen Speed zijn leverbaar in maten voor kinderen en maten voor volwassenen en zijn verkrijgbaar in de maten 26/28, 29/31, 32/33, 34/35, 36/37, 38/39, 40/41, 42/43, 44/45 en 46/47.De voetzool van deze flippers is gevormd naar de voet en gemaakt van zacht thermoplast rubber. Het blad van de flippers is gemaakt polypropyleen is bestand tegen uv-straling. Door de speciale vorm van de bladen van deze flippers krijg je een beste verhouding tussen krachtinspanning en voorstuwing. Het blad van deze flippers is rondom voorzien van zacht TPR rubberen inserts, hierdoor hebben de flippers geen scherpe randen en zijn deze flippers uitermate geschikt voor gebruik in zwembaden. De ideale flipper voor het zwemonderwijs en privé gebruik.

€ 18,97
Details
€ 22,95 inclusief BTW
SEAC zwemvliezen Sprint, blauw

SEAC zwemvliezen Sprint, blauw

Seac zwemvliezen Sprint met open hiel in het blauw van het wel bekende en gerenommeerde merk Seac Sub. Een merk dat haar sporen heeft verdient in de duik en snorkelbranche. Deze zwemvliezen worden overal op de wereld gebruikt. De betrouwbaarheid en de duurzaamheid van de zwemvliezen worden door de zorgvuldige selectie van de materialen gewaarborgd. Dit resulteert in een uitstekende kwaliteits/prijs verhouding. De zwemvliezen hebben een lang blad gemaakt uit 3 verschillende materialen, waaronder polypropyleen, de zwemvliezen zijn bestand tegen uv-straling. De open hiel zwemvliezen zijn uitgevoerd met een verstelbare hielband waarmee je de grootte van de voetzool kunt verstellen in 6 verschillende posities zodat je een plezierige pasvorm kunt vinden. De zwemvliezen zijn voor een groot deel rondom voorzien van een rubberen rand, hierdoor zijn er minder scherpe randen waaraan u of andere zich kunnen bezeren, hierdoor zijn deze zwemvliezen geschikt voor gebruik in het zwembad.Kortom de ideale flippers voor privé gebruik tijdens het snorkelen! De open hiel zwemvliezen Sprint zijn leverbaar in kindermaten en maten voor volwassenen en zijn verkrijgbaar in de maten 32/35, 36/38, 39/41, 42/44 en 45/47.

€ 28,06
Details
€ 33,95 inclusief BTW
SEAC zwemvliezen Sprint, geel

SEAC zwemvliezen Sprint, geel

Seac zwemvliezen Sprint met open hiel in het geel van het wel bekende en gerenommeerde merk Seac Sub. Een merk dat haar sporen heeft verdient in de duik en snorkelbranche. Deze zwemvliezen worden overal op de wereld gebruikt. De betrouwbaarheid en de duurzaamheid van de zwemvliezen worden door de zorgvuldige selectie van de materialen gewaarborgd. Dit resulteert in een uitstekende kwaliteits/prijs verhouding. De zwemvliezen hebben een lang blad gemaakt uit 3 verschillende materialen, waaronder polypropyleen, de zwemvliezen zijn bestand tegen uv-straling. De open hiel zwemvliezen zijn uitgevoerd met een verstelbare hielband waarmee je de grootte van de voetzool kunt verstellen in 6 verschillende posities zodat je een plezierige pasvorm kunt vinden. De zwemvliezen zijn voor een groot deel rondom voorzien van een rubberen rand, hierdoor zijn er minder scherpe randen waaraan u of andere zich kunnen bezeren, hierdoor zijn deze zwemvliezen geschikt voor gebruik in het zwembad.Kortom de ideale flippers voor privé gebruik tijdens het snorkelen! De open hiel zwemvliezen Sprint zijn leverbaar in kindermaten en maten voor volwassenen en zijn verkrijgbaar in de maten 32/35, 36/38, 39/41, 42/44 en 45/47.

€ 28,06
Details
€ 33,95 inclusief BTW
SEAC zwemvliezen Speed S, blauw

SEAC zwemvliezen Speed S, blauw

De Seac Sub korte zwemvliezen Speed S in het blauw zijn short fins en hebben een kort blad. De betrouwbaarheid en de duurzaamheid van de zwemvliezen worden door de zorgvuldige selectie van de materialen gewaarborgd. Dit resulteert in een uitstekende kwaliteits/prijs verhouding. De voetzool van deze flippers is gevormd naar de voet en gemaakt van zacht thermoplast rubber. Het blad van de zwemvliezen is gemaakt polypropyleen is bestand tegen uv-straling. Het blad van deze zwemvliezen is rondom voorzien van zacht TPR rubberen inserts, hierdoor hebben de zwemvliezen geen scherpe randen en zijn deze zwemvliezen uitermate geschikt voor gebruik in zwembaden. Deze korte zwemvliezen flippers zijn metname geschikt voor zwemtrainingen waardoor de beenspieren effectief getraind worden. Deze korte trainingsflippers zijn leverbaar in kindermaten en maten voor volwassenen. De ideale flippers voor zwemverenigingen, zwemmers en andere privé doeleinden! LET OP: dit is een uitgaand artikel

€ 23,93
Details
€ 28,96 inclusief BTW
SEAC zwemvliezen Ala, blauw

SEAC zwemvliezen Ala, blauw

De Seac Sub flippers Ala in het blauw zijn betrouwbaar en duurzaam. De betrouwbaarheid en de duurzaamheid van de flippers worden door de zorgvuldige selectie van de materialen gewaarborgd. Dit resulteert in een uitstekende kwaliteits/prijs verhouding. De zwemvliezen Ala zijn leverbaar in kindermaten en in maten voor volwassenen en zijn verkrijgbaar in maten 28/30, 31/33, 34/35, 36/37, 38/39, 40/41, 42/43, 44/45 en 46/47.De voetzool van deze flippers is gevormd naar de voet en gemaakt van zacht thermoplast rubber. Het blad van de flippers is gemaakt polypropyleen is bestand tegen uv-straling. Door de speciale vorm van de bladen van deze flippers krijg je een beste verhouding tussen krachtinspanning en voorstuwing. Het blad van deze flippers is rondom voorzien van zacht TPR rubberen inserts, hierdoor hebben de flippers geen scherpe randen en zijn deze flippers uitermate geschikt voor gebruik in zwembaden. De ideale flipper voor het zwemonderwijs en privé gebruik.

€ 21,45
Details
€ 25,95 inclusief BTW
SEAC zwemvliezen Ala, geel

SEAC zwemvliezen Ala, geel

De Seac Sub flippers Ala in het geel zijn betrouwbaar en duurzaam. De betrouwbaarheid en de duurzaamheid van de flippers worden door de zorgvuldige selectie van de materialen gewaarborgd. Dit resulteert in een uitstekende kwaliteits/prijs verhouding. De zwemvliezen Ala zijn leverbaar in kindermaten en in maten voor volwassenen en zijn verkrijgbaar in maten 28/30, 31/33, 34/35, 36/37, 38/39, 40/41, 42/43, 44/45 en 46/47.De voetzool van deze flippers is gevormd naar de voet en gemaakt van zacht thermoplast rubber. Het blad van de flippers is gemaakt polypropyleen is bestand tegen uv-straling. Door de speciale vorm van de bladen van deze flippers krijg je een beste verhouding tussen krachtinspanning en voorstuwing. Het blad van deze flippers is rondom voorzien van zacht TPR rubberen inserts, hierdoor hebben de flippers geen scherpe randen en zijn deze flippers uitermate geschikt voor gebruik in zwembaden. De ideale flipper voor het zwemonderwijs en privé gebruik.

€ 21,45
Details
€ 25,95 inclusief BTW
SEAC zwemvliezen Ala, roze

SEAC zwemvliezen Ala, roze

De Seac Sub flippers Ala in het roze zijn betrouwbaar en duurzaam. De betrouwbaarheid en de duurzaamheid van de flippers worden door de zorgvuldige selectie van de materialen gewaarborgd. Dit resulteert in een uitstekende kwaliteits/prijs verhouding. De zwemvliezen Ala zijn leverbaar in kindermaten en in maten voor volwassenen en zijn verkrijgbaar in maten 28/30, 31/33, 34/35 en 36/37.De voetzool van deze flippers is gevormd naar de voet en gemaakt van zacht thermoplast rubber. Het blad van de flippers is gemaakt polypropyleen is bestand tegen uv-straling. Door de speciale vorm van de bladen van deze flippers krijg je een beste verhouding tussen krachtinspanning en voorstuwing. Het blad van deze flippers is rondom voorzien van zacht TPR rubberen inserts, hierdoor hebben de flippers geen scherpe randen en zijn deze flippers uitermate geschikt voor gebruik in zwembaden. De ideale flipper voor het zwemonderwijs en privé gebruik.

€ 21,45
Details
€ 25,95 inclusief BTW
Seac open hiel flipper kaliba, blauw

Seac open hiel flipper kaliba, blauw

Seac Sub open hiel zwemvliezen, verstelbare zwemvinnen gemaakt van duurzame materialen voor een goed kwaliteit. De hiel is verstelbaar met een kliksysteem zodat het niet uit maakt welke maat je precies hebt. De voetzool is gemaakt van zacht thermoplast rubber en het blad van de zwemvliezen is gemaakt uit kunststof. Het blad van de zwemvliezen bestaat uit een mix van drie duurzame materialen om zo de beste prestaties te verkrijgen;- Een structuur van Tecnoflex voor goede prestaties en duurzaamheid (lange levensduur)- Zijkanten van thermoplast rubber zorgen ervoor dat het blad elastisch is en een goede stabiliteit- Cristalflex zorgt voor een goede voorstuwing en verbeterde zwemvlies prestaties Kortom ideale zwemvliezen flipper voor lang plezier! Leverbaar inMaat: L - XL: voor schoenmaat van 42 tot 47 ** Let op, dit is een uitlopend product. Neemt u aub contact op voor de beschikbaarheid van dit product.**

€ 30,99
Details
€ 37,50 inclusief BTW
Seac Sub  flippers GO, blauw

Seac Sub flippers GO, blauw

Seac Sub Flippers Go! in het blauw van het wel bekende en gerenommeerde merk Seac Sub. Een merk dat haar sporen heeft verdient in de duik en snorkelbranche. Deze flippers worden overal op de wereld gebruikt. De betrouwbaarheid en de duurzaamheid van de flippers worden door de zorgvuldige selectie van de materialen gewaarborgd. Dit resulteert in een uitstekende kwaliteits/prijs verhouding. De voetzool van deze flipper is gevormd naar de voet en gemaakt van zachte thermoplast rubber. Het blad van de flipper is gemaakt van 3 verschillende materialen waaronder polypropyleen en is bestand tegen uv-straling. Kortom de ideale flipper voor privé gebruik en gebruik in het zwemonderwijs! Let op, dit is een uitlopend product. 

€ 7,07
Details
€ 8,55 inclusief BTW
per pagina