Pluggerz

Last van oorpijn na het zwemmen of last van water in je oren tijdens het zwemmen? Draag de Pluggerz oordopjes tijdens het zwemmen en voorkom oorpijn. Met deze oordopjes in kun je gewoon blijven horen en blijven je oren droog.

Sorteren op

Pluggerz Swim kids, zwem oordopjes, blauw**

Blauwe Pluggerz zwemoordopjes voor kinderen. Als je last hebt van gevoelige oren dan is water in het oor extra vervelend en soms pijnlijk. Met de Pluggerz zwem oordopjes kun toch lekker zwemmen zonder water in de oren te krijgen. De oordopjes zijn gemaakt van zacht en flexibel anti-allergisch silicone. Dit materiaal is duurzaam en biedt een hoog draagcomfort. De oordopjes passen altijd. Deze oordopjes sluiten de gehoorgang helemaal waterdicht af tijdens het zwemmen en voorkomen ze waterdruk op de oren. Doordat er een speciaal filter in deze oordopjes zit wordt er geluid door gelaten en kun je gewoon blijven horen. Zo kun je tijdens het zwemmen gewoon lekker kletsen, maar komt er geen water in de oren. Wordt geleverd per 2 stuks met een handige bewaaretui.

€ 12,36
Details
€ 14,96 inclusief BTW

Pluggerz Swim, zwem oordopjes, volwassene, blauw**

Blauwe Pluggerz zwemoordopjes voor volwassenen. Als je last hebt van gevoelige oren dan is water in het oor extra vervelend en soms pijnlijk. Met de Pluggerz zwem oordopjes kun toch lekker zwemmen zonder water in de oren te krijgen. De oordopjes zijn gemaakt van zacht en flexibel anti-allergisch silicone. Dit materiaal is duurzaam en biedt een hoog draagcomfort. De oordopjes passen altijd. Deze oordopjes sluiten de gehoorgang helemaal waterdicht af tijdens het zwemmen en voorkomen ze waterdruk op de oren. Doordat er een speciaal filter in deze oordopjes zit wordt er geluid door gelaten en kun je gewoon blijven horen. Zo kun je tijdens het zwemmen gewoon lekker kletsen, maar komt er geen water in de oren. Wordt geleverd per 2 stuks met een handige bewaaretui.  

€ 12,36
Details
€ 14,96 inclusief BTW

Pluggerz Music oordopjes**

Deze Pluggerz oordopjes beschermen je gehoor en zijn geschikt voor veelvuldig gebruik. De oordopjes zijn ideal voor gebruik op plaatsen waar lawaai is, bijvoorbeeld voor zwembadpersoneel op de zwemzaal en de industrie. De oordopjes zijn gemaakt van 3 lamellen uit anti-allergisch silicone materiaal en zijn voorzien van een geluidsfilter. Het geluidsfilter dempt het geluid tot een veilig niveau, maar omgevingsgeluid blijft nog wel goed hoorbaar. Zo kun je nog steeds goed met elkaar praten en communiceren. Conform EN 352-2 (SNR 22 db) Wordt per paar geleverd, inclusief handige opbergetui.

€ 12,36
Details
€ 14,96 inclusief BTW

Pluggerz zwemoordopjes Water, uni-fit, blauw

Water in het oor kan vervelend en soms zelf pijnlijk zijn. De Pluggerz earplugs Water zorgen ervoor dat je toch lekker kunt zwemmen, baden en douchen zonder water in je oren te krijgen. De unieke Pluggerz zwemoordopjes sluiten de gehooringang volledig waterdicht af tijdens het zwemmen, maar laten dankzij een speciaal (geluids)filter wel geluid door. Zo kun je tijdens het zwemmen blijven horen. De zwemoordopjes zijn gemaakt van zacht en flexibel antiallergisch silicone materiaal. Dankzij het zachte en flexibele materiaal en de drie lamellen op de zwemoordopjes wordt een perfect draagcomfort geboden. De Pluggerz earplugs Water worden standaard in twee maten geleverd, maat S/M voor kinderen vanaf 4 jaar en maat M/L voor volwassenen. Doordat één setje bestaat uit twee zwemoordoppen in twee verschillende maten kun je altijd de juiste pasvorm vinden die goed en plezierig zit. De Pluggerz zwemoordopjes zijn meer dan 100 keer te gebruiken en worden geleverd in een handige opberg- en bewaaretui. Deze zwemoordoppen zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en voor volwassenen.

€ 12,36
Details
€ 14,96 inclusief BTW