Snorkelsetjes

Complete snorkelsetjes bestaande uit een duikmasker en een snorkeltube

Sorteren op
per pagina
SEAC kinder snorkelset Baia, blauw

SEAC kinder snorkelset Baia, blauw

Seac Sub kinder snorkelsetje Baia in blauw bestaande uit een duikmasker Baia en een snorkeltube.Het Baia snorkelsetje is geschikt voor kinderen van ca. 4 tot 8 jaar. Deze kinder snorkelset van het bekende merk Seac Sub biedt grote kwaliteit en comfort tijdens het snorkelen en duiken. Seac Sub heeft een grote en jarenlange reputatie opgebouwd in de snorkel- en duikwereld! Het Baia duikmasker is voorzien van een enkele lens is en heeft geen hard frame. De speciale safety lens is gemaakt uit sterk polycarbonaat. De afsluitranden zijn gemaakt uit speciaal anti hypo-allergisch elastomeer materiaal en is zacht en buigzaam. De hoofdband is gemaakt uit silicone en is gemakkelijk verstelbaar met behulp van een klik-systeem. De snorkeltube is gemaakt uit polyethyleen en heeft een mondstuk gemaakt uit siltra. Vrij van phthalates

€ 25,58
Details
€ 30,95 inclusief BTW
SEAC kinder snorkelset Baia, roze

SEAC kinder snorkelset Baia, roze

Seac Sub kinder snorkelsetje Baia in roze bestaande uit een duikmasker Baia en een snorkeltube.Het Baia snorkelsetje is geschikt voor kinderen van ca. 4 tot 8 jaar. Deze kinder snorkelset van het bekende merk Seac Sub biedt grote kwaliteit en comfort tijdens het snorkelen en duiken. Seac Sub heeft een grote en jarenlange reputatie opgebouwd in de snorkel- en duikwereld! Het Baia duikmasker is voorzien van een enkele lens is en heeft geen hard frame. De speciale safety lens is gemaakt uit sterk polycarbonaat. De afsluitranden zijn gemaakt uit speciaal anti hypo-allergisch elastomeer materiaal en is zacht en buigzaam. De hoofdband is gemaakt uit silicone en is gemakkelijk verstelbaar met behulp van een klik-systeem. De snorkeltube is gemaakt uit polyethyleen en heeft een mondstuk gemaakt uit siltra. Vrij van phthalates

€ 25,58
Details
€ 30,95 inclusief BTW
SEAC kinder snorkelset Marina, silicone, blauw

SEAC kinder snorkelset Marina, silicone, blauw

Seac Sub kinder snorkelsetje Marina in blauw bestaande uit een duikmasker Marina en een snorkeltube. Deze kinder snorkelset van het bekende merk Seac Sub biedt grote kwaliteit en comfort tijdens het snorkelen. Seac heeft een grote en jarenlange reputatie opgebouwd in de snorkel- en duikwereld! Het Marina duikmasker is voorzien van afsluitranden in silicone en een silicone hoofdband. De lens is gemaakt van gehard glas, waardoor deze niet zomaar zal breken. De hoofdband is verstelbaar met behulp van een klik-systeem. Geschikt voor kinderen van ca. 3 tot 8 jaar. Vrij van phthalates.

€ 26,40
Details
€ 31,94 inclusief BTW
SEAC kinder snorkelset Marina, silicone, roze

SEAC kinder snorkelset Marina, silicone, roze

Seac Sub kinder snorkelsetje Marina in roze bestaande uit een duikmasker Marina en een snorkeltube. Deze kinder snorkelset van het bekende merk Seac Sub biedt grote kwaliteit en comfort tijdens het snorkelen. Seac heeft een grote en jarenlange reputatie opgebouwd in de snorkel- en duikwereld! Het Marina duikmasker is voorzien van afsluitranden in silicone en een silicone hoofdband. De lens is gemaakt van gehard glas, waardoor deze niet zomaar zal breken. De hoofdband is verstelbaar met behulp van een klik-systeem. Geschikt voor kinderen van ca. 3 tot 8 jaar. Vrij van phthalates.

€ 26,40
Details
€ 31,94 inclusief BTW
SEAC kinder snorkelset Marina, silicone, geel

SEAC kinder snorkelset Marina, silicone, geel

Seac Sub kinder snorkelsetje Marina in geel bestaande uit een duikmasker Marina en een snorkeltube. Deze kinder snorkelset van het bekende merk Seac Sub biedt grote kwaliteit en comfort tijdens het snorkelen. Seac heeft een grote en jarenlange reputatie opgebouwd in de snorkel- en duikwereld! Het Marina duikmasker is voorzien van afsluitranden in silicone en een silicone hoofdband. De lens is gemaakt van gehard glas, waardoor deze niet zomaar zal breken. De hoofdband is verstelbaar met behulp van een klik-systeem. Geschikt voor kinderen van ca. 3 tot 8 jaar. Vrij van phthalates.

€ 26,40
Details
€ 31,94 inclusief BTW
SEAC kinder snorkelset Marina, siltra, blauw

SEAC kinder snorkelset Marina, siltra, blauw

Seac Sub kinder snorkelsetje Marina in het blauw bestaande uit een duikmasker Marina en een snorkel. Deze kinder snorkelset van het bekende merk Seac Sub biedt grote kwaliteit en comfort tijdens het snorkelen en duiken. Seac Sub heeft een grote en jarenlange reputatie opgebouwd in de snorkel- en duikwereld! Het Marina duikmasker is voorzien van afsluitranden in Siltra en een Siltra hoofdband. De lens is gemaakt van gehard glas, waardoor deze niet zomaar zal breken. De hoofdband is verstelbaar met behulp van een klik-systeem. Geschikt voor kinderen van ca. 3 tot 8 jaar. Vrij van phthalates.

€ 22,27
Details
€ 26,95 inclusief BTW
SEAC kinder snorkelset Marina, siltra, roze

SEAC kinder snorkelset Marina, siltra, roze

Seac Sub kinder snorkelsetje Marina in het roze bestaande uit een duikmasker Marina en een snorkel. Deze kinder snorkelset van het bekende merk Seac Sub biedt grote kwaliteit en comfort tijdens het snorkelen en duiken. Seac Sub heeft een grote en jarenlange reputatie opgebouwd in de snorkel- en duikwereld! Het Marina duikmasker is voorzien van afsluitranden in Siltra en een Siltra hoofdband. De lens is gemaakt van gehard glas, waardoor deze niet zomaar zal breken. De hoofdband is verstelbaar met behulp van een klik-systeem. Geschikt voor kinderen van ca. 3 tot 8 jaar. Vrij van phthalates.

€ 22,27
Details
€ 26,95 inclusief BTW
SEAC kinder snorkelset Marina, siltra, geel

SEAC kinder snorkelset Marina, siltra, geel

Seac Sub kinder snorkelsetje Marina in het geel bestaande uit een duikmasker Marina en een snorkel. Deze kinder snorkelset van het bekende merk Seac Sub biedt grote kwaliteit en comfort tijdens het snorkelen en duiken. Seac Sub heeft een grote en jarenlange reputatie opgebouwd in de snorkel- en duikwereld! Het Marina duikmasker is voorzien van afsluitranden in Siltra en een Siltra hoofdband. De lens is gemaakt van gehard glas, waardoor deze niet zomaar zal breken. De hoofdband is verstelbaar met behulp van een klik-systeem. Geschikt voor kinderen van ca. 3 tot 8 jaar. Vrij van phthalates.

€ 22,27
Details
€ 26,95 inclusief BTW
Seac Sub snorkelset Capri, silicone, blauw**

Seac Sub snorkelset Capri, silicone, blauw**

SeacSub snorkelsetje Capri in het blauw bestaande uit een duikmasker Capri en een snorkeltube met ventiel waardoor snel water uit de snorkel geblazen kan worden (uitblaasventiel). Deze snorkelset van het bekende merk Seac Sub biedt grote kwaliteit en comfort tijdens het snorkelen en duiken. SeacSub heeft een grote en jarenlange reputatie opgebouwd in de snorkel- en duikwereld! Het Capri duikmasker is gemaakt is voorzien van hypo allergenic siliconen afsluitranden en hoofdband, oftewel, silicone dat speciaal is gemaakt zonder (huid)allergieën op te wekkken. Het duikmasker is uitgevoerd met twee lenzen. De lenzen zijn gemaakt van gehard glas, waardoor deze niet zomaar zullen breken. De hoofdband is verstelbaar met behulp van een klik-systeem. De snorkeltube is gemaakt van een PVC buis en voorzien van een silicone mondstuk met uitblaasventiel (dumb valve). De opening van de snorkeltube is beschermd tegen waterspetters zodat deze niet zo maar in de snorkel kunnen komen. Let op: dit is een uitlopend model.

€ 29,71
Details
€ 35,95 inclusief BTW
SEAC snorkel Z grande, blauw

SEAC snorkel Z grande, blauw

Seac Sub snorkeltube geschikt voor volwassenen in het blauw.De buis is gemaakt van Polyethylene en het mondstuk van Siltra.

€ 7,40
Details
€ 8,95 inclusief BTW
SEAC kinder snorkelset Bella, silicone, aqua blauw

SEAC kinder snorkelset Bella, silicone, aqua blauw

Seac Sub kinder snorkelsetje Bella in blauw bestaande uit een duikmasker Bella en een snorkeltube. Deze kinder snorkelset van het bekende merk Seac Sub biedt grote kwaliteit en comfort tijdens het snorkelen. Seac heeft een grote en jarenlange reputatie opgebouwd in de snorkel- en duikwereld! De Bella duikmasker is voorzien van twee lenzen gemaakt uit gehard glas (tempered glass) waardoor deze niet zomer zal breken. Het duikmasker is voorzien van afsluitranden in silicone en een silicone hoofdband. De hoofdband is verstelbaar met behulp van een klik-systeem. De snorkeltube is gemaakt uit polycarbonaat en heeft een anti-druppeltop. De anti-druppeltop beschermt de opening van de snorkeltube tegen waterspetters zodat deze niet zo maar in de snorkel kunnen lopen. Het mondstuk van de snorkeltube is gemaakt uit silicone. Geschikt voor kinderen van ca. 3 tot 8 jaar. Vrij van phthalates.

€ 28,88
Details
€ 34,94 inclusief BTW
SEAC kinder snorkelset Bella color, silicone, blauw

SEAC kinder snorkelset Bella color, silicone, blauw

Seac Sub kinder snorkelsetje Bella Color in blauw/witte kleurstelling bestaande uit een duikmasker Bella Color en een snorkeltube. Deze kinder snorkelset van het bekende merk Seac Sub biedt grote kwaliteit en comfort tijdens het snorkelen. Seac heeft een grote en jarenlange reputatie opgebouwd in de snorkel- en duikwereld! De Bella Color duikmasker is voorzien van twee lenzen gemaakt uit gehard glas (tempered glass) waardoor deze niet zomer zal breken. Het duikmasker is voorzien van afsluitranden in silicone en een silicone hoofdband. De hoofdband is verstelbaar met behulp van een klik-systeem. De snorkeltube is gemaakt uit technopolymeer en polycarbonaat en heeft een waterloosventiel en een anti-druppeltop. De anti-druppeltop beschermt de opening van de snorkeltube tegen waterspetters zodat deze niet zo maar in de snorkel kunnen lopen. Het mondstuk van de snorkeltube is gemaakt uit silicone  Geschikt voor kinderen van ca. 3 tot 8 jaar. Vrij van phthalates.

€ 28,88
Details
€ 34,94 inclusief BTW
per pagina