Snorkeltube

Sorteren op

Seac Sub kinder snorkel Fiji, met uitblaasventiel, blauw**

Seac Sub kinder snorkel Fiji in het blauw. Snorkel met anti-druppel bovenkant, hierdoor kunnen geen waterdruppels in de snorkel komen. Daarnaast is de snorkel voorzien van een uitblaasventiel. De tube/buis is gemaakt van PVC en het mondstuk is gemaakt van siltra. Vrij van phthalates Let op: dit is een uitlopend model.

€ 5,70
Details
€ 6,90 inclusief BTW

Seac Sub kinder snorkel Fiji, met uitblaasventiel, geel**

Seac Sub kinder snorkel Fiji in het geel. Snorkel met anti-druppel bovenkant, hierdoor kunnen geen waterdruppels in de snorkel komen. Daarnaast is de snorkel voorzien van een uitblaasventiel. De tube/buis is gemaakt van PVC en het mondstuk is gemaakt van siltra. Vrij van phthalates Let op: dit is een uitlopend model.

€ 5,70
Details
€ 6,90 inclusief BTW

SEAC kinder snorkeltube, Z Piccolo, blauw

Seac Sub snorkeltube Piccolo voor kinderen in het blauw.De tube is gemaakt van polyethylene en het mondstuk van siltra.

€ 4,55
Details
€ 5,51 inclusief BTW

SEAC kinder snorkeltube, Z Piccolo, geel

Seac Sub snorkeltube Piccolo voor kinderen in het geel.De tube is gemaakt van polyethylene en het mondstuk van siltra.

€ 4,55
Details
€ 5,51 inclusief BTW

SEAC kinder snorkel tube, Z Piccolo, roze/fucsia

Seac Sub snorkeltube Piccolo voor kinderen in het roze. De tube is gemaakt van polyethylene en het mondstuk van siltra.

€ 4,55
Details
€ 5,51 inclusief BTW

SEAC snorkeltube Tribe, blauw

Seac Sub kinder snorkeltube Tribe in blauwe kleur. De snorkeltube is gemaakt uit technopolymeer en polycarbonaat en heeft een waterloosventiel en een anti-druppeltop. De anti-druppeltop beschermt de opening van de snorkeltube tegen waterspetters zodat deze niet zo maar in de snorkel kunnen lopen. Het mondstuk van de snorkeltube is gemaakt uit silicone.

€ 9,05
Details
€ 10,95 inclusief BTW

SEAC snorkeltube Tribe, geel

Seac Sub kinder snorkeltube Tribe in gele kleur. De snorkeltube is gemaakt uit technopolymeer en polycarbonaat en heeft een waterloosventiel en een anti-druppeltop. De anti-druppeltop beschermt de opening van de snorkeltube tegen waterspetters zodat deze niet zo maar in de snorkel kunnen lopen. Het mondstuk van de snorkeltube is gemaakt uit silicone.

€ 9,05
Details
€ 10,95 inclusief BTW

SEAC snorkeltube Tribe, roze

Seac Sub kinder snorkeltube Tribe in roze kleur. De snorkeltube is gemaakt uit technopolymeer en polycarbonaat en heeft een waterloosventiel en een anti-druppeltop. De anti-druppeltop beschermt de opening van de snorkeltube tegen waterspetters zodat deze niet zo maar in de snorkel kunnen lopen. Het mondstuk van de snorkeltube is gemaakt uit silicone.

€ 9,05
Details
€ 10,95 inclusief BTW